adjö

jag har skrivit ungefär tre inlägg nu fulla med texter men allt var bara helt meningslöst..

vill egentligen bara säga att jag har världens bästa vänner. dom kan verkligen få mig att le trotts att det mesta känns tungt. ni vet vilka ni är mina hjärtan. vet inte riktigt vad jag ska säga mer än så. men märker verkligen att nu när det är lov och jag kanske inte har dom runt mig hela tiden så tänker man mycket mer, deppar ner sig mer.. men så fort man träffar dom känns allt på topp! =) shit, vad bäst ni är..

ni är viktigast för mig <3


vi var luft, luft och inget mera

hallå!
att jag uppdaterar är endast ett tecken på att jag verkligen inte har något bättre för mig. var inte i skolan idag så har pluggat järnet på ett arbete som ska vara inne på måndag, känns helt okej nu.. Bara lite grejer som behöver fixas.

Vid halv sju åkte jag mot söderbymalmsskolan där det var match mot Skå, trotts att vi hade väldigt få spelare så blev det en riktigt skön vinst med 27-20 om jag minns korrekt! Efter den har jag bara suttit här och inte gjort någonting, funderar på att plugga lite kost så man har det gjort tills på onsdag, får se hur de blir.


right now nannana

nej, nu ska jag sätta mig och mysa med mami!
pusspussss


show there's way to beat the monster

tjennnnnis!

Idag var det kungsberget som gällde och det var ruskigt roligt. Åkte snowboard, inte med den snyggaste stilen men jag tog mig ner och jag hade så kul med mina fina vänner!

 

Imorgon är det fredag vilket kanske innebär utgång, just nu är jag inte pepp alls trotts att jag precis fyllt arton men får se hur de blir imorgon. Ska ju trotsallt få gäster på lördagen. 40-50 pers kommer hit för att gratta mig. Jösses, gillar dom verkligen mig så mycket? kul iallafall! På kvällen är det basketmatch vad jag fått höra? Får väll se hur de blir me det!

Nu ska jag ligga här hela kvällen men ska försöka komma
i säng tidigt, tidig akademi träning. ME LIKE!

Pusspuss


kan du älska mig?

om jag säger final så vet ni vad jag menar, right?

PARADISE HOTEL final ikväll och jag sitter som fastklistrad framför tvn redan nu. Missade andra avsnittet igår eftersom martin ville lägga sig men har uppdaterats tillräckligt i skolan. Vinner Jackie eller inte? Herregud vad jag inte hoppas hon gör de, just nu äre Kristoffer som gäller.

men Åkej, mindre om paradise. Dagen har vart seg, lång. Började åtta och gick i skolan till halv fem. Sedan hem och bara chilla. Har inte haft någonting alls för mig så de känns najs. Dock har mami tjatat sen hon kom hem ungefär och snart bryter jag ihop kan jag lova, usch!



baddays, yeah.
Nu ska jag hämta lite läsk och sen lägga mig och titta!
pusspusspuss

RSS 2.0