dfvg

tjenis! är allt bra?

med mig är det nästan perfekt! igår var jag på grönalund med jel, micus och micus kompis. Håkan var ju där! vilken jäkla lycka man kände, nära till tårar tusen gånger. ni vet när man precis sett sin idol så är man helt besatt efter, nu vill man och tror man att man kan åka över hela sverige för att se honom. ja, hade någon bjudit mig på det så hade jag åkt vart som helst! lite bilder ifrån igår..

 

jag tänkte lägga till ett par till men min dator ville inte så.

idag vaknade jag av att Saga och Kiwi kom, mysigt! Mamma, pappa, Saga, Kiwi, Sara och Manne gick precis mot tungelsta för att gå på tungelsta dagen tror jag. Själv ska jag snart åka till gymmet vilket var väääldigt länge sen.


TAHOMA

åh! kikade precis in på blogg.se och såg att dom ändrat "skrivtexten" till tahoma! allt jag bett om... måste vara ödet eller så, ett tecken på att börja skriva igen kanske? haha det kommer aldrig ske, kommer uppdatera i högst tre dagar och sen är det nog kört!

det är så väldigt mycket just nu. har precis börjat tvåan i gymnasiet, börjat handbollsakademi och börjat träningarna med spårvägen. kommer träna tre dagar med akademin, tre gånger med laget + matcher och sedan gymma och plugga på det. när ska jag ha tid med mina vänner och min pojkvän? känns faktiskt inte bra just nu, speciellt inte när resorna kan vara ganska långa till träningarna. surt som sjutton! får se om man pallar med det men just nu känns det verkligen bara hemskt.



nu ska jag försöka dra mig härifrån och hoppa i säng.
puss och kram!


RSS 2.0