every rose has its thorn

Ibland behöver jag skriva - då skriver jag.

Nu behöver jag skriva för att fördriva tiden. Är inte trött alls och vet att om jag ligger vaken, utan datorn och utan något att göra så kommer jag bli grymt nervös inför operationen imorgon. Ska ju operera ögat, yes.. Ska sätta in en tårkanal mot näsan eller något sånt? Vet inte ens hur allt ska vara kopplat där, men det låter bra när doktorn berättar. Just nu känner jag mig inte nervös för fem öre för det ska bara bli så fruktansvärt skönt att få detta gjort, som jag längtat!


Det är förövrigt alldeles för mycket som händer nu på alldeles för kort tid. Precis när man börjat acceptera det ena så kommer det andra. Men inget är omöjligt, bara att hoppas på det bästa och hålla tummarna. Det ska bli bra.

----------

Senaste tiden har jag inte haft några problem alls med att glömma någon och bara gå vidare. Tanken "han är inte värd det" har stärkt mig tusen miljoner gånger sen förra nyår. Förra nyår, alltså året det blev 2009 mådde jag faktiskt dåligt. Jag mådde riktigt dåligt på riktigt, jag mår illa av tanken på det men samtidigt stärker det mig så sjukt mycket. Jag vet att så dåligt som jag mådde då, så illa är det faktiskt inte nu så varför deppa? Det kan bli värre och jag ska vara glad för att det inte är så illa just nu. Dessutom klarade jag av det och började må bra igen då så varför skulle det inte bli bra den här gången? Det är tamefan bara att bita ihop!

Nu ska jag inte skriva mer skit, ska hitta på något bättre.
godnatt,thess?

there is nothing worst than feeling like a ghost.

vill åka utomlands, vill åka iväg. vill slippa bo här, vill ha en egen lägenhet. gör man aldrig något rätt? jo faktiskt, det känns som att ibland gör faktiskt jag också rätt men inte fan får man höra det. borde det inte vara tvärtom?

fyfan vad trött jag är på det här.
inte en jävel som läser det här ändå, skönt att skriva av sig.
tråkigt för dig, du som råkade klicka dig in här och läsa det här skit tråkigt inlägget

RSS 2.0