uppdatering på g

Och så var man hemma igen. tråkigt? jo faktiskt, det ända som saknats är vännerna. Kom till Stockholm vid 5 igår där pappa hämtade mig vid centralen. När jag kom hem så åt jag middag med mor&far och sedan drog jag och hanna till tyresö där vi åkte hem till marcus. Skönt att träffa de folket igen, har saknat dom. När vi åkte hem fick vi åka genom hela jävla sthlm kändes det som och jag var inte hemma förns 03:15 ungefär. Tur att mor&far inte var allt för arga. Imorse gick jag upp vid halv 8 för att min käraste brordotter(?) skulle döpas! Åkte till haninge kyrka och hjälpte dem att duka, ta fram bord och sådant shit och sedan åkte vi till typ Österhaninge kyrka där hon döptes. Tror jag var gudmor, var iallafall den som bar och sånt.. då är man väll det? Efter det svullade jag i mig massa fika som blev min frukost eftersom jag hatar att äta frukost tidigt på morgonen. Nu är jag hemma och mår illa, har ont i magen och är svin trött. Ska ta en dusch för att pigga upp mig lite. Ikväll åker mamma och pappa till mammas kompis på middag och jag blir hemma själv, för se vad man hittar på. Lär väll skriva här ett antal gånger.

Nu hoppar jag in i duschen, ha en vacker lördag så länge!
puss&kram


kortaste ever

GODNATT


white hooorse

Det blev ingen film på datorn, insåg att jag skulle somna om jag började kika på en. Det blev heller ingen cola, orkade verkligen inte gå ner till köket och hämta det. Det blev inget gos med kattjävlen heller, hon dissade mig. Har suttit och lyssnat på musik istället och nu ska jag ner och känna om tvätten är torr och sen är det sängen som gäller! Har föresten världens bästa låttips: white horse med Taylor swift, grymt bra..!

Vi hörs kanske imorgon bitti, om inte det så vet jag inte när vi hörs nästa gång.
Ha det underbart, godnatt och sovgott!

it's too late.

Sådärja, nu är packningen klar och jag är redo för att åka! Nu ljög jag lite, men det känns så härligt att säga så. Har lite tvätt som hänger nere i källarn och torkar som ska ner i väskan men det fixas senare eller imorgon bitti. Antar att ungefär alla kikar på melodifestivalen? Vem tycker ni är bäst? Själv tycker jag att EMD har klart den bästa låten. Fastnade för den på en gång och det skadar ju inte att killarna är lite heta sådär (a) Den där Molly sandén har ju typ jordens finaste röst!? Jag skulle göra vad som helst för att kunna sjunga sådär! Tyckte hennes låt var lite små tråkig bara men tror hon kommer vinna allt iallafall. Nu ska jag kika på en film på datorn, gosa med katten, dricka cocacola och sedan packa det sista och sen ska jag sova.. Ju snabbare man somnar desto fortfare blir det nästa dag, right?

tänkte bara lägga upp ett par bilder från ACDC konserten igår:

yes, mina horn! (y)

    

Hejdå på er, me love you.


hey baby

Har inte skrivit något idag, brist på tid och lust helt enkelt.
Jag vaknade ungefär 12 och åkte dirket till gymmet. Efter gymmet, ungefär klockan två åkte jag dirket till haninge centrum för att kika på bikini men hittade ingen så jag köpte en bh istället. När jag kom hem var mamma hemma så då diskuterade vi hur vi skulle göra ikväll och nu är mormor och emil (min 6 åriga kusin) här. Jag sitter och kollar på pirates of caribbean med honom, måste översätta hela filmen typ. Måste snart börja packa inför morgondagen. Ska bli så sjukt skönt att åka iväg!

Hörs kanske senare eller imorgon innan jag åker, lär inte skriva så mycket när jag är borta men får se.
Ha ett fint lov annars, pussar och kramar!


snabbis

konserten vad najs tror jag, hade nog vart roligare om man kunnat några mer låtar. nu ska jag duscha och sedan vänta på att tvättmaskinen ska bli klar med tvätten som jag precis lagt i, duktig som man är! imorgon får jag se om jag åker med till eriksdalshallen, borde åka till handen för att kika på bikini plus att jag måste tvätta+packa+gymma. Mycket att göra och för lite tid, som vanligt!

Men nu ska jag ta en dusch, fryser som sjutton!
godnatt snyggingar

haloo

jag hatar att jag tänker på dig, att jag undrar och att jag saknar dig lite grann.. ibland.
Men idag har vart en ljus och härlig dag! På idrotten körde vi aerobics och efter den var det natur där jag, micus och vanessa jobbade på vårt arbete som snart är klart. Klockan ett fick jag sportlov, sköööönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag åka in till staden för att käka middag och sen kolla på ACDC. Den stora frågan i mitt huvud nu: vad fan ska jag ha på mig? herregud, jag tror jag kör på ett par jeans och någon tröja över och en vanlig jacka? Jag är knappast någon hårdrockare och tänker inte heller låtsas se ut som en sådan!


 
Bilden på mig togs imorse när jag väntade på bussen. Sprang som en dåre för att hinna med bussen (trodde jag) och när jag väl kom till busshållsplatsen så kom jag på att jag gått en kvart för tidigt, smartie! Den andra bilden tog jag på vägen hem från bussen, man kan ju inte miss att våren är här nu? :D

Hör av mig efter konserten tror jag, ha det bäst sålänge!
puss&kärlek, emelie

she's upset

Tjohododo.

Har precis kommit hem från träningen som gick sådär, kunde gått bättre och kunde gått sämre. Sitter och chattar med min käraste thess. Får inte glömma att ta med pengar till henne imorgon, skriver det nu ifall jag drar in på datorn imorgon så lär jag läsa det, great! Nu ska jag duscha och sedan äre sängen som gäller. Jag älskar tanken "imorgon har jag idrott sen natur och sedan har jag sportlov". Imorgon btw, visste ni att jag ska på ACDC konserten? Det ska jag iallafall. Jag är inte alls något fan av dom och kan ungefär tre låtar högst men papi frågade om jag ville åka med och han är helt exhalterad, överlycklig, peppad och längtar som en dåre. Han har berättat hela morgondagen för mig så jag vet precis vart vi ska, vad vi ska äta, vad vi ska göra och hur vi ska komma hem. Runt halv fyra ska vi åka in, käka på typ donken eller något enkelt, sen ska vi (dom) ta en öl någonstans och sedan sitter man och pratar och sedan ska vi till stället där konserten är (globen?) och kolla på förbandet innan det är ACDC's tur, yeeey!


världens vackraste bild på thess, den bjuder hon på!
Nu ska jag duscha, ha en fin kväll och sovgott!

baby we can dance all night

tjena kexen!

G skulle jag ha och det var precis vad det blev.. Till och med sex poäng över G! När jag gick hem från bussen idag spelades världens skönaste låt just nu på min mp3 och livet kändes alltför härligt. Imorgon har jag idrott och natur och sedan har jag sportlov, världens mest efterlängtade sportlov kan jag lova. På lördag ska jag med några kompisar in till Eriksdalshallen och kika på handboll, ska heja som en galning på Ida.. så duktig! På kvällen blire mys hemma med mami, kika på melodifestivalen och bli riktigt feta (massa godis). Och på söndag morgon stiger jag upp ungefär vid 8 för att åka bil i ca. 3 timmar och ingen är lyckligare än jag. Jag ska ju iväg till Sandviken en sväng på lovet och hälsa på min kära släkt. Första gången jag ska vara där ensam men hoppas det blir lika kul som alltid.  Är lite smått nervös men det går nog över! Ska bli skönt att åka ifrån allting ett tag iallafall.



Nu ska jag spela musik högt som sjutton, byta om till mjukisbrallor och sjunga allt vad jag har!
Jag känner mig så jäkla lycklig.


Caminando 1

Har pluggat tills nu och chattat lite med jel men fy satan vad duktig jag har vart! Har skrivit ner all jävla grammatik på två pappren så nu ska jag lägga mig i sängen och lära mig dom papprerna utantill plus att jag ska lära mig alla glosor men det finns tid på bussen + att jag lär mig skit fort på nätterna.

Nu jävlar, provet imorgon asså.. G måste jag ha!

Godnatt och sovfint, dröm om mig.. håll tummisarna.


greeeat

Ja! det gick ju bra...


Under hela denna tid när ni trott att jag har pluggat så har ni faktiskt trott så fel. Jag pluggade i en timme (framför datorn) samtidigt som jag lyssnade på all ny musik som syster laddat hem. Jag lärde mig ungefär tre glosor, great! Vid klockan sex vare dags för middag och jag tänkte "efter middagen, då jävlar!".. Under middagen berättade mamma att hon skulle till Tungelsta för att träna med dem och jag kunde ju inte låta bli att åka med! Tränade ute (på planen) hela träningen och det var sjukt kul, dom är inte seriösa alltså.. Division fyra. Nu är jag hemma, har duschat och laddat upp hela data bordet med paprika och cocacola. Nu äre dags på riktigt. Lär väll komma i säng sent inatt...

Har inte tid att skriva mer, hörs när jag är klar... om jag blir det.
PUSSPUSSPUSS

hundred man or more could ever do

Todiloo!

Idag har vart en lång dag. Klockan ringde klockan sex och jag gick upp vid halv sju för att hinna med halv åtta bussen. Idag skulle vi in till staden och vara i Riksdagen med klassen&Klas. Vi var där vid typ nio kanske och så gick vi en guidad tur genom en del av riksdagen, fick även höra han snubben snacka.. har glömt hans namn men det är ändå meningslöst. Efter det iallafall så gick jag och jel på staden en sväng, jag var på jakt efter ett par chinos, ett par bruna.. Jag hade en bild på mig med dom på mig men jag hittade inga. Jelena skulle på resurstiden som började klockan ett så då åkte jag med henne hem och gick i handen och kikade istället. tror jag provade chinos på MQ, Ginatricot, JC, Cubus, Veromoda och HM men det fanns inga som satt bra!? Jag provade även ett par jeans som framifrån satt perfekt, dom var verkligen min dröm. När jag sedan ställde mig så jag såg sidan var dom fortfarande en dröm men sedan, när man såg rumpan så fy satan! Min rumpa såg seriöst ut som en platt-tv!! Det var det värsta jag sett och jag var i chock, nästan. Jag var nära på att köpa dom även fast tv'n där bak men nej, thess sa att jag inte borde göra det och jag litar på henne. Istället köpte jag ett par skor på HM och en väska på Deep, är inte ett dugg nöjd med min shopping dag men whatever.. Det kommer andra dagar.

Imorgon är det spanska prov så nu får jag inte skriva mer blogg, måste plugga hela hela hela kvällen verkligen. Känns som att bara för att det är sportlov om två dagar så skiter man i det som kommer men nej, det ska inte jag göra!
 
Nu jäklar, nu äre dags.. right jel? ;)
PUSSPUSSPUSSSPUSSPUSSPUSSPUSS, emelie


everybody is talking

Sitter här och lyssnar sönder min absoluta favorit just nu (om man borträknar Håkan) Britney Spears. Alla hennes låtar är ju sjukt bra och kan inte tröttna på shiten! Så har laddat upp en hel spel lista med låtar med henne, allt ifrån "sometimes" till "Circus"... Dom gamla låtarna är lika bra som dom nya måste jag säga! Vet inte om jag ska gymma eller träna ikväll, just nu siktar jag in mig på träning... Det behövs!



Idag har vart en härlig dag. Har vart med Thess nästan hela dagen i skolan, lika kul som alltid att vara med henne! Igår btw såg jag ju på en film, Naken hette den och var faktiskt skit rolig. Något jag rekomenderar!
Svenska uppsatsen idag gick nog okej, tror det blir ett G iallafall.

Nu ska jag kika runt på alla sidor tusen gånger till och sen sova, pusspuss

det är min grej

Tjo alla fans!

Sitter i skolan med Thess och gör ingenting. Idag har vi typ tusen högskolor här som vill att man ska gå där sedan. Jag har iallafall hittat vilken jag ska gå på när jag ska gå högskola och det är på den i Gävle eller i Blekinge! Den i Gävle verkade iallafall bäst hitills just för att man fick typ lägenhet helt säkert där. Men det är ju ett tag kvar så har nog bra med tid att tänka på det..

Ska snart åka hem, väntar på Fatos som slutar hel så jag har sällskap hem. Sen ska jag iväg till gymmet, känner att jag borde träna lite iallafall. Ska försöka hinna med en solning också. 

Hörs senare när jag kommer hem,
 pussusspusspusspusspussspusspusspussspusspusspuss

it's alright

Jag glömde inte berätta nej, jag tänkte bara att det skulle vara i ett alldeles eget inlägg...

Idag fick jag reda på lite av min födelsedagspresent av thess och jel. Jag fick veta att det var en resa, vi skulle cykla och sen åka båt till ett ställe och där skulle vi ha det jätte roligt, vi skulle vara borta i ungefär fem dagar och någon mer ska med, någon jag känner lite. Vem är den jäkeln!? läser du min blogg din tönt så äre bara att skriva ditt namn och kommentera för jag måste få veta innan jag seriöst dör. Vart ska vi är också en jäkla fråga! Ville strypa dom båda på bussen idag men snäll som man är så avstog jag. Nu längtar jag bara super mycket!

NU äre film, puspsusspuspsuspsusspusspuss

Utkast: Hej mina ...

Hej mina små hjärtan.

Idag har vart en dag, blandad. Imorse när jag vaknade ville jag bara somna om och skita i skolan. Men väl i skolan där jag träffade alla så kändes det lite bättre. vill inte berätta något om skoldagen eftersom jag inte tycker den är särskilt intressant. när jag och jel slutade gick vi över till thess hemvist för att jag skulle få reda på något om min present. väl där stog jag och kikade på thess som, klädde på sig jackan eller något och så hör jag någon prata skånska bakom mig(!!?). jag vänder mig om, försiktigt och ser baksidan av någon snubbe, jag hörde hans skånska och såg hans skit snygga brallor iallafall. jag försöker få thess att förstå (med ögonen) men hon förstår först inte men tillslut förstog hon. Nu sitter jag och väntar på att thess ska senda some info om snubben. haha låter som en nörd men ni förstår nog, dialekten är ju galet snygg!  (jag vågar nämna detta för att jag vet precis vilka som läser min blogg, och ingen av dom känner honom)


Jaja, nu sitter jag här med te för att värma mig.  håller på och frysa ihjäl och har super ont i halsen så jag ska inte träna denna måndag heller. Ska nog plugga lite spanska senare men nu först ska jag kika på en film: naken. Låter ju inte så bra men har hört av en person att den ska vara super bra.


Hörs senare snyggingar, pussar!

åt helvete

Shit, ni har verkligen lyckats. Ni har tryckt ner mig till botten nu och fan vad jag känner mig patetisk. Förstår inte varför jag låter er göra såhär, jag ska fan inte ta emot mer skit nu. Jag ska stå ut lite till och sen jäklar. Jag kanske inte är världens starkaste människa men det kan man ändra på och det ska jag göra nu.


BYE BITCHES



tråkigt jävla inlägg, men lär er att leva med det.

 
det är till och med så att den här låten blivit sorglig i mina öron..

Igår låg jag och pratade i telefon med Hanna och det bästa jag kommit fram till kom jag fram till under den kvällen. Eller inte bästa, inte bra alls... Men en stor sanning. Jag har ingenting att se fram emot just nu, absolut ingenting! Försöker tänka på sportlovet men det kommer inte bli som jag vill, försöker tänka på sommaren men den kommer inte heller bli som jag vill. Alla andra sommar har jag alltid först spelat Ekencup, firat midsommar i sandviken och sedan Partillecup i Göteborg... I år kommer vi säkert inte ens spela partille. Jag skulle bli så jäkla överlycklig om någon sa till mig att vi har anmält ett lag till Partille, det är det enda som behövs just nu. Den värsta tanken som finns nu är att mitt lag är så gott som borta. Mitt lag som jag spelat ihop med sen jag var 6 år ungefär. Finns ju så sjukt mycket minnen och jag får tårar i ögonen så fort jag tänker på det. Jag vet att det är dags nu, men det kunde blivit en så mycket bättre avslutning på allting. Just nu känner jag för att bara lägga ner det som jag alltid tyckt vart roligast i mitt liv, handboll. Jag har inte utvecklats på ungefär tre år. Sedan jag blev utsedd till Sveriges bästa målvakt för ungefär två år sedan så har jag bara blivit sämre och det finns så sjukt många bevis på det att jag inte ens orkar tänka på dom. Först och främst, jag kände att jag var nära på att inte komma med i stadslaget för 92or, men det gjorde jag tillslut. Helgen innan vi skulle iväg till Katrineholm med stadslaget för att spela Sverigecupen så stukar jag foten och är hel kass hela Sverige cupen. Efter det var uttagningarna till Rikslägret och jag kom inte med.. Tyckte det var små tråkigt men tog inte åt mig för mycket, hade faktiskt inte förväntat mig så mycket då. Efter allt det har det bara gått sämre och sämre och jag har haft problem med att få det att "funka" mellan mina tränare och mig och shit men fan, jag har kämpat för laget. Dom senaste matcherna har jag känt att det börjat gått jävligt bra igen och så känner man sig i form och verkligen känner att nu kan jag visa hela jävla världen vad jag går för. Men igår fick jag reda på att det är någon stadslagsgrej igen för 92-93or nu och nu har jag tydligen blivit petad från stadslaget också. Fan tänkte jag och sjönk tillbaks igen, nu vet jag fan inte om jag vill mer. Jag har försökt att flytta till  Göteborg för att verkligen satsa på bara handboll och skola men blev stoppad. Nu har jag fan ingen vilja alls och vet inte hur jag ska få tillbaka den heller. Grejen är den att när jag inte kom med i Riks att dom kanske missat mig, att jag var ju faktiskt skadad och skit dålig i Katrineholm men dom kanske ser mig senare. Nu har jag typ fått sanningen skriven precis framför mig, jag är helt enkelt inte tillräckligt bra. Det finns målvakter i Stockholm, både 92 och 93 målvakter i Stockholm som är bättre än mig och det känns pinsamt faktiskt, hur töntigt det än låter. Whatever, får se hur det blir med allt nu..


iv'e gotta go my own way

Sånna här kvällar är dom värsta som finns, om inte värre! Sitter här med geografi fucking boken öppen, en påse med vindruvor, ett storpack apelsin juice och försöker lära mig någonting om hur jävla plattor under jorden flyttar sig!? Vad har jag för nytta med det när jag blir stor och ska sitta framför en jäkla dator och hålla på med ekonomi? Jag spyr på det här! har snart druckit upp 2 liter apelsin juice asså och käkat upp alla vindruvor.. Känns som jag bara äter för att slippa plugga. Provet är imorgon och det kommer ju aldrig gå bra, men whatever.. så känner jag just nu iallafall.

Nu ska jag äta lite mer vindruvor, dricka lite mer juice och så ska jag försöka läsa igenom alla sidor.
Hare fint och lycka till med geografin, ni som går i min klass!
pusspusspusspuss

youre so beautiful

Hejhallå, allt fint med er mina kära? (dumt att ställa den frågan, ingen svarar ändå?)

Imorse gick jag upp tidigt för att spela match i Lidingö, vi vann med en boll och vi hade matchen hela tiden.. grymt skönt! Bara ett par matcher nu så vi lär fan kämpa, är taggad på att ta alla och sen tagga till slutspelet! Tills nu ungefär har vi haft gäster eftersom jag fyllde år förra helgen och dom åkte precis. Jag fick mest pengar och presentkort så är väll glad för det. Nu ska jag plugga lite och sedan ska jag kika runt om någon jäkel vill gå på bio med mig..

kanske hörs senare, puss och kärlek!

living next door to alice

Tjenatjo!

Har inte mycket att skriva om, skulle vart med hannie ikväll men det blev inte så.. Istället har jag (eller ska) jag städa mitt jävla rum, det borde faktiskt göras men usch vad jag inte vill gå in där och starta min röjning. Imorgon ska vi ju fira mig här hemma så lär göra det innan jag lägger mig. Innan alla kommer imorgon har jag match i Lidingö så det blir till att stressa som en dåre, men det blir nog najs! Hoppas jag får massa fint nu iallafall, är riktigt sugen på att få paket. Jag lovar er att min pappa har vart världens sötaste idag. Först så sa han till mig att jag skulle ringa när jag åkte från träningen för då skulle han börja göra middagen (äckel hamburgare).. Jag suckade när han berättade det men tänkte inte mer på det. Sen när jag ringer när jag är påväg hem så säger jag: Du kan börja göra maten nu, jag vill ha pommesfrites till! Då säger pappa: jaha, men jag har en överraskning som du får se när du kommer hem!! helt överlycklig, sötast. När jag kommer hem så har han gjort nå kyckling i sås och grönsaker, smakar thailändskt liksom.. sjukt gott och han var så jäkla stolt! Sjukt gullig! Sen så sitter jag här vid datorn och är bara allmänt seg och då kommer han upp med chokladmousse och grädde till mig, bara sådär. Förstår inte vad det är med honom, men har man inte världens bästa papi?

Nu ska jag städa typ, höres senare babes!

bring that on

Heey you!

Kom alldeles nyss innan för dörren med fötter som är totalt dyngsura! Vilket hemskt väder vi har här, verkligen det vädret som man hatar mest av allt. Måste fan ta på sig gummistövlar så fort man går ut för att inte få alltför blöta strumpor. Jaja, nog om vädret.. har mer att klaga på sörni! Efter skolan idag gick jag upp till centrum och mötte pappa där för att åka till bauhaus för att kika på badrum och grejer till mitt rum. Efter det åkte vi till Supermarket, handlade och sedan åkte vi hem. När jag kom hem satt jag mig med min påse naturgodis som jag plockat ihop och känner bara hur sjukt skönt det var att vara hemma.. Då slog det mig plötsligt att jag måste ha mina inloggningsuppgifter till dexter för individuella valen ska vara inskickade på söndag! Helvetes jäkla skit asså. Jag gick in på hemsidan, ringde till Fay eller vafan hon heter för att jag tänkte att hon kunde ge mig dom över telefon men självklart svarade hon inte så jag och pappa lär åka dit alldeles strax.. suck!

Ikväll blire att vara med Hanna och Ida, vet inte vad vi hittar på.
Pusspuss

I just want to know..

Hej mina vänner
Jag vet inte vad jag håller på med? Jag struntar verkligen i skolan, totalt. Jag somnar om och skiter i den på morgonen. Varför? Har inte vart i skolan en hel vecka på skit länge nu, måste verkligen ta tag i mig själv och bara gå dit hur tråkigt det än är. Idag har jag iallafall sovit och sen städat huset, ska ju fira mig på lördag så släkten kommer..

Jag har ett nytt favoritband eller vad man säger, secondhand serenade.. Har laddat hem miljoner av deras låtar och det finns ingen av dom som jag gillar mer eller mindre, älskar dom alla!

Nu ska jag äta en pirog och sedan äre träning som gäller, hörs.

Vem vill bo i stockholm?

oh baby baby

tjenare igen, mitt bloggande är verkligen ur tråkigt men men..

Har lagt märke till att jag bara bloggar när jag ska plugga... Lite lågt att vara på det sättet kanske, men whatever. Jag ska plugga var det ja, historia. Vi ska göra en fördjupningsuppgift och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte vad jag skriver om ens men hoppas det blir bra. Det brukar bli bra när jag inte förstår vad jag gjort så! Har föresten vart på kungsberget idag med skolan och åkt snowboard, det gick hyffsat bra.. Kan fortfarande inte åka normalt plus att jag inte kan åka sittlift normalt men det kommer väll antar jag.. Bilder kanske kommer sedan om Jel har lust att skicka.

nu SKA jag plugga, jag måste eftersom den ska vara inlämnad imorgon!
Hare bra, pussochkram


yes

har inget att säga, vi åkte ur SM och det känns som att detta var sista "grejen" med gänget typ.. deppigt som fan.

grattis till mig själv, sjutton år!
bye

RSS 2.0