jääääklar vad vi ska KRIGA!

tjohotju!

tänkte att jag skulle skriva ihop ett litet inlägg såhär dagen före jag åker till GÖTEBORG! yes, ni hörde rätt... imorgon bär det av till Göteborg (partille) med mina käraste, nästan familjemedlemmar, laget alltså. stog faktiskt i duschen och tänkte på det att vi spenderar fan 3-4 dagar i veckan med varandra, alltså som vi tränar ihop, vi spelar två matcher plus att vi umgås på fritiden. man kan nästan säga att vi träffas varje dag och ibland känns det som en enda stor familj, yey.. som typ alla skriver men whatever! springer iallafall runt och packar nu, inte för att det är så mycket som ska med men ändå... trögt som sjutton och packa. på alltomhandbolls hemsida tippar dom om vilka som kommer gå vidare till det femte och sista steget och vi är inte tippade. men föfan, vi ska kämpa som dårar ändå och hoppas på en plats i steg fem.. bara vilja som behövs!

Återigen till packningen, ha en fin helg!

happyface!


all I want is you to be happy

Yes jelena, jag ska erkänna att du avslöjade mig. Jag loggar in på min blogg varje dag, givetvis.. Men jag struntar i att blogga. Varför? Jag har inget att skriva om, inte för att jag hade det förut heller men nu finns det verkligen inget, och jag har inte lusten heller. Jag tänkte passa på att skriva krya på dig till jelena ännu en gång, krya på dig! Fast jel, på något sätt önskar jag att du är sjuk imorgon också för då slipper vi hålla lektionen då, ännu en gång. Eftersom du inte kan snacka ordentligt så vore det väldigt illa om du kom. Isåfall behöver JAG snacka inför hela klassen och det vill vi inte uppleva ännu en gång eftersom jag stammar, skakar och svettas som en idiot när jag ska prata framför folk vilket du verkligen inte gör. Så krya på dig först, sen håller vi lektion.. right!?


den bjuder jag på,

Nu ska jag hjälpa systramin att baka kanelbullisar, ha en fin dag.

You know what I want and I got what you need

Tjo babes, jag vet att min blogg är världens tråkigaste men ni får räkna med det.. man har sina upp och ner svackor eller vad man kallar det. det första som jag vill börja med att säga är att jag har tränat varje dag den här veckan, hur grymt är inte det? plus att jag har spelat fem matcher, snart.. har en till klockan åtta. grymt emelie! kom typ precis hem från märsta där vi spelade och jag tror bestämt att vi vann med 31-15. det börjar lika något till SM nu iallafall.

Ska äta lite och sen iväg på nästa match, hörs gullisar

what you got

Tänkte skriva ihop ett litet inlägg innan jag åker till gymmet..
Har iallafall vart i skolan idag och det var riktigt skönt med en kort dag måste jag säga, dagen imorgon kommer ungefär se likadan ut och jag bara njuuuter! Efter jag vart på gymmet ska till hem och sen över till Denise med hennes snowboard och grejer hade jag tänkt. Nu måste jag fixa lite innan gymmet, kanske hörs sen!



bye babes

I try so hard

Det är ganska sjukt att jag får dåligt samvete för att jag inte bloggar?
Just nu känner jag inte för att blogga, jag orkar inte blogga, jag har inget att skriva om. jag tänker inte skylla på att jag inte hinner blogga för det gör jag, jag hinner blogga lika mycket nu som förut men jag vet inte, har tappat det roliga i att blogga. Jag känner att min kropp och huvud vill gå i ide och vila ut sig tills sommarn kommer till oss. Jag saknar solen så sjukt mycket. tittar jag ut nu så är det liksom is överallt så man vågar inte gå ut för då skulle jag antagligen ramla och skada mig till SM och det är ju inte bra, så jag ska väll hålla mig inomhus.

Har inte vart i skolan för har haft sjukt ont i magen hela dagen och vart utan ipren tills nu ungefär när pappa kom hem, yippie. har sovit typ hela dagen för att slippa känna smärtan iallafall.

ska spela match ikväll i jordbro mot rimbo iallafall, ska bli kul.
nu har jag slut på ideer, bye.

i really miss your hair in my face

ingenting blir som man tänkt sig, right? till exempel: i förra inlägget hade jag planerat hela kvällen. iförsig har jag ätit middag, men jag har inte duschat än och långt ifrån lagt mig. sitter här och äter mandariner nu och funderar på att fortsätta skriva på min idrottsuppgift som ska vara inlämnad snart. jag vill ha mvg i idrott så nu ska den bli riktigt bra! fick högsta betyget på förra inlämningsuppgiften vi hade + att jag har vart med på alla lektioner så borde ligga på vg-mvg nu iallafall. yes, ska väll ta tag i skiten då..

hörs nog imorgon, pusspusspuss

the store is not open

tjoho, ledsen för mitt kassa bloggande men jag orkar bara inte ibland.
Har haft match idag, vi vann.. efter den åkte jag till sjukhuset nu sitter jag här och känner mig bara äcklig, låg, trött, sliten, har ont och mår illa. Så något långt inlägg blire inte. Ska kolla på handbollen nu och sedan är det dusch, sen är det sova som gäller.

hare fint, pusshej!

badblogger

Ledsen för den piss dåliga uppdateringen mina hjärtan, men sånt händer alla.

Imorgon ska jag iallafall till Kungsberget och åka snowboard, sötaste Denise lånade ut sin till mig.. tack till dig!
Nu äre läggdags för mig för jag ska upp 6 imorgon


sov fint, pusspuss

Bob Marley - Three little birds

Sådärja, nu har jag klarat av första kursen i gymnasiet.. Alltså den är över nu, ooover! Iförsig var det bara eget val sådär ni vet, jag hade musik och jag fick VG.. är väll inte helt nöjd med det men det får nog duga. Skönt att det är helg nu ungefär, bara fredag kvar och dom är bara så härliga. Har idrott och sedan naturkunskap sen är det slut.

 
Lina, Jel, Micus
Efter skolan var jag på donken med dessa sötungar. Efter det åkte vi hem och nu sitter jag här, ska snart dra mig till min härliga säng och läsa.

puss&kram


Godmorgon

Hoppas ni haft härlig natt. när jag gick och la mig igår kväll när jag hade lagt mig så började jag läsa boken men det gick inte att läsa alltför länge innan mina ögon stängdes och sista gången jag kollade på klockan var hon bara halv tolv så känner mig ovanligt utvilad idag, eller borde iallafall göra det!

Har precis lagt in nya låtar på mp3n och tagit bort massa andra gamla skitlåtar. Nu äre snart dags att springa till bussen och åka till en lång jävla skoldag. men att åka bussen på morgonen är nog fan det bästa på dagen, jag älskar det! bara sitta och lyssna på musik, vara skit osocial och typ drömma sig bort eller sova.. yes, så skare va! idag ska vi spela upp våran låt på musiken och hörde igår att det var lite kaos på den delen för att vi tappat bort texten, illa isåfall eftersom jag bara kan dom två första raderna ungefär, inte för att jag ska sjunga men...

Tack till Jel som ringer och väcker mig på morgonen, det ska du få fortsätta med för det är faktiskt otroligt skönt att slippa stressa på morgonen.. super mysigt!

Nu ska jag typ gå till bussen, hörs när jag kommer hem!
pussar

happy?

Sitter här och lyssnar på Hinder och känner mig väll en aning avslappnad. Tänker på framtiden faktiskt, känner att jag måste börja plugga som jag gjorde i 9an igen. Man har bara en chans i gymnasiet och det lär vara dags att ta den nu? Jag vill verkligen inte ångra mig när jag blir äldre och ska söka jobb och shit.

 

Jag och Hannie satt och pratade för någon vecka sedan om hur man ska leva när man blir stor. Vissa säger ju att pengar inte gör en lycklig. Men det är ju klart det gör? Har man mycket pengar så spelar det ingen roll, då mår man bra. Ni som är superrika håller väll säkert inte med. Men tänk... Blir man sårad av en kille eller kompis eller något sånt, då kan man liksom åka iväg en vecka till grekland, thailand, spaninen.. vart man vill och bara ta det lungt, chilla liksom. jag sitter liksom och drömmer om den där resan nu, varje dag om att få åka iväg härifrån men jag har inte råd. man kan även köpa sig vad man vill, man saknar inget sånt. hur många tjejer känner inte att dom mår bättre efter en riktigt lyckad shopping dag?

det var allt just nu, bye

I'm just not strong enough

Jag hatar att jag låter dig trycka ner mig, jag hatar att jag påverkas, jag hatar att jag bryr mig. Känner mig så jävla sliten, ni vet som om att man vill gråta i timmar för att man inte kan vara stark längre? När allt bara blir för mycket? Nu har jag haft en onsdag själv, jag har tänkt, lyssnat på musik och bara tagit det lungt för en gångs skull och helt plötsligt känner jag mig bara så jävla svag. Tror mitt stress fan är bra för mig, då hinner man inte tänka...


hemskt mycket HEJ

Hejhejhejhejhej

kom ungefär precis hem från skolan. Slutade runt ett och sedan väntade jag på Jel som gjorde prov i typ 45 mintuer(?) men det var faktiskt ingen fara, jag satt och läste den där boken.. Twilight ni vet? alla säger ju att dom ska vara så sjukt bra så lånade den av micus idag och jag kan väll inte säga annat än att jag håller med. Jel kom iaf. till slut och så gick vi till torvalla och simmade i en halv timme, efter det mötte vi thess och så åkte vi hem.

Ikväll är det bara CHILLCHILLCHILL som gäller, har verkligen sett fram emot att få vila! ska kolla på en film, läsa min bok, INTE plugga och så hoppas jag på att få äta kebab!

  
och duktig som man är tog man med kameran. jel, em, thess
Nu ska jag kolla på film, höres senare snyggingar!

it's right on time

tju min keeeeeeex

jag hinner skriva blogg på morgonen, det är inte ofta! Det kan vi tacka Jelena för som ringde och väckte mig klockan sex och sa att jag inte skulle glömma hennes julklapp om jag minns rätt. ja, jag har inte gett henne den och det finns ett par anledningar. Föresten är den inte inslagen än och jag känner att jag tar datorn före att slå in jel's present nu.. Hon vet ändå redan vad det är eftersom hon var med när jag köpte den så whatever! Idag äre skola till typ ett och sedan är den simning som gäller! igår kväll ringde jag nämligen jel och fråga om hon ville simma med mig efter skolan och klart hon inte banga. fan vad duktig man är då, nu äre väll dags att komma i form i guess!? :D

Hörs efter skola, byebyebye

systrar och bröder, vem är det ni vill ha?

tjuhu! kom precis hem från träningen. i början var den kul och liksom lagom men slutet var riktigt, riktigt hemskt. tror aldrig jag blivit tvingad att springa så mycket som idag. mina ben kändes som hus och mina lungor andades som galningar. sheat! såhär efter så känner man ju sig sjukt stolt och glad, känns som man tappat typ hundra kg även fast man inte gjort det men men. väntar på duschen nu, syster duschar och sedan är det min tur och sen är det dags för sängen.

var föresten med thess idag äntligen. vi åt först, som vanligt och sedan kollade vi på Rocky.. eller jag slocknade innan filmen börjat typ och vaknade i slutet. förlåt för det thess. men ni vet när ögnonen svider och man verkligen inte klarar av att hålla dom uppe och det är så sjuuuukt skönt att stänga dom? precis så var det, krisfall!


thess och jag innan skolavslutning i 9an, ser dock ut som 5åringar...

jag säger godnatt nu, godnatt!

snabbast i världen

tjobabes

nu äre dags för träning i jordbro.. ska väll bli rätt så nice, även fast jag knappt orkar.
men skriver när jag kommer hem, pusspusspuss!

tjoho

det var någon av er som undrade vart affären deep ligger men jag hittar inte inlägget som kommentaren ligger på så jag svarar såhär. Den ligger i Haninge centrum bredvid Hårklippet.. Men jag tror att deras kläder kommer från Vila och Veromoda så du kan ju lika gärna kika där :)

Annars så är jag i skolan. har två lektioner kvar.. slutar inte förns tio över fyra!? har geografi i en timme snart och sen har jag samhälle till tio över fyra med världens sämsta och tråkigaste lärare, yippie! funderar på att skippa samhällslektionen... Har trotts allt lite ont i kistan!

Hörs senare, byebitches


please don't stop the music

Hejåhå

Har jag inte alltid rätt? Synsk kallar jag det. Först hade jag ett så klockrent rätt det där med satayen och shit. Och innan jag gick och la mig igår så skrev jag om att jag inte skulle kunna somna inatt för att det blåste så mycket, right? Och inatt somnade jag fan inte förns typ halv 3 och vaknade heela tiden. Min vägg lät konstant och mina ögon vägrade bli trötta! Låg och kolla på TV en stund, lyssnade på musik, pluggade, gick på toa tio gånger, tänkte på vad jag hade för lektioner imorgon.. jag gjorde precis allt men somnade ändå inte. Vaknade även klockan fyra och kunde inte somna om, men halv sov typ men jag kommer ihåg att det var något som knackade på mitt nattduksbord. Lät skit läskigt. minns att jag kollade på mobilen, smällde till bordet och sedan la jag mig ner med täcket över huvudet och somna om..

Det var min natt det. Idag har det var skola och sedan har jag bara pluggat och lagat lite mat till mig själv. Har läxför imorgon på historian och känner att jag borde få bra på det eftersom jag faktiskt fått nästan alla rätt på dom två andra. Så nu ska jag plugga lite och sedan kolla på någon film innan träningen som börjar halv 8 i min kära ribbyhall.. usch vad trött jag börjar bli på den!

Ha det fint sålänge, hörs senare. pussppsuspsusspuspsuss

.. mycket ego på sistone, shit



Nu äre dags mina hjärtan, sängen typ skriker efter mig. Vet att jag verkligen borde bädda rent så tror jag ska smyga in i mammas och pappas rum och hämta nya lakan. Jag vet att jag inte kommer kunna sova inatt pga. att det blåser som fan utomhus. För det första så är jag livrädd när det blåser, hela huset knakar.. och för det andra så är väggen som min säng står emot så jävla hemsk. så fort det blåser minsta lilla så skriker den som fan. jag har till och med vaknat av den liksom. Aja, får väll försöka ändå..

Hörs imorgon,pusspusspusspusspusspusspuss


heyy babes

Tju mina bröder

Kom precis hem från Torvalla och matchen fick finfint! Vi vann, med hur mycket mål spelar ingen roll.. Vi hade iallafall mer än dom och det är huvudsaken sörni. Nu ska jag snart hoppa in i duschen för andra gången idag och sedan så håller min bästa, käraste syster på att göra wook till mig där nere i köket så då ska jag äta som en dåre.

Är det bara jag som börjat tänka på sommarn? Fy satan vad jag längtar. Jag hoppas jätte mycket att det blir partille iår igen och så är jag grymt taggad på att åka till Åhus och spela beachhandboll. Annars i sommar vill jag vara mycket med thess, jel, hannie, keelan och typ alla. Ska spela fotboll som sjutton också, fan vad jag längtar tills att spela fotboll när det är skit varmt, spela barfota och göra mål, göra mål längtar jag mest till. Det blir Hällevik i sommar också med syster min och hennes pojkvän, det blir nog bäst i sommar!


JÄVLA BIFF

Nu äre dusch som gäller, sen käk och sedan blir det nog att kolla på någon film.
Hörs senare!

move along

Igår, alltså den 10 januari så hade jag besöksrekord? Fattar ingenting. Men whatever. Jag tänker dock inte säga hur många besökare jag hade igår för det skulle mest bli pinsamt, hehe! Har iallafall tagit mig upp ur sängen nu och ätit frukost, kände mig riktigt nyttig idag. Det blev youghurt + macka med paprika på. Iförsig är det inte särskilt nyttigt men med den gula paprikan såg allt mycket finare och därmed nyttigare ut.

Idag har jag ingenting planerat förutom match ikväll med damerna. Är faktiskt lite småsugen på att spela, bara vi vinner! Nu har jag tänkt att kika på Smala Sussie som jag sagt att jag ska göra ungefär 10 gånger. Jag är verkligen dålig på att kolla på film, men men.


Hannie, hon är glad egentligen...!
Bye babes

eqcfewg

Vad är det för fel på er? så fort jag inte skriver några inlägg så får jag typ massa unika besökare och sedan när jag verkligen försöker hinna med att skriva så minskar dom? Aja......

ska snart lägga mig, medecinen min dödar mig verkligen.
pusspuss

losing my mind

Tjenna!

Har städat en del av huset såhär på morgonen och nu äre dags att flirta med papi för att åka på jakt efter en jacka till mig! Så kan inte skriva ihop ett helt inlägg. Hörs senare, bye babes!

true



Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time
Doing things I wanna do?

But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm all right
And you can't change me

I hate this part right here

Godkväll på er käraste, eller rättare sagt.. Godmorgon.

Kvällen har vart sjukt rolig. Hade ju först träning och sedan var det dusch som gällde och sedan åkte vi hem till thuss. Vi skulle ju köpa mat, jag och några till gick till centrum och köpte thai mat och resten käkade pizza. Föresten, vad sa jag inte i inlägget innan? Att thai maten skulle vara slut, eller att det skulle vara stängt? och vad tror ni inte det var!!? Jag hade planerat, heeela veckan att jag skulle prova på ribbypizzans thaimat eftersom den är ny och jag var så jäävla taggad. och när vi kommer dit så säger hon så jävla snällt i kassan att dom har stängt thaimaten. fyfan säger jag bara! då blev det bara att gå till centrum och jag fick min satay ändå, den satt vackert!

Nu äre snart sovdags, pusspusspuss

barabambarambam, im lovin' it


detta är verkligen inte en modeblogg och jag vill inte skriva om sånt shit heller, men är inte dessa skor för vackra? Dom ska jag ha i sommar! Sitter och kikar runt på en del sidor och hittar massa skor jag vill ha hem till mig. Hade jag haft massa, massa pengar så hade jag haft alla dessa skor också. Och väskor, då hade jag haft tusen väskor.

Ska nog ta och köpa mig en trisslott idag eller något, gör mig riiiiik!

i know you like me

Tjäännare!

Hemma från skolan nu och funderar på att ta en dusch nu innan träningen. Vi hade boxning på idrotten idag och fy fan det var så jävla jobbigt. Mina armar är verkligen helt slut och låren med! Och så träning på det här, usch! Jaja, det blir nog roligt ändå. efter träningen duschar vi i hallen och sedan åker vi direkt hem till Thuss och så blire mat på ribbypizzan där det nu för tiden finns THAIMAT! Gissa om jag ska käka satay eller!!? Det är ungefär det ända jag har tänkt på idag, min satay. Jag lovar att stället typ inte har kyckling eller något, isf. tänker jag fan inte äta.


haha bilden ser cp ut, men jag och hannie hos fazz

Nu ska jag till haninge c. och handla knäskydd som jag verkligen måste ha, tydligen.
Hörs ikväll, byebyebabes!

I've lost my best

Hemma från träningen och mår förjävla illa. tabletterna dödar verkligen mig, uh! Ska iallafall hoppa in i duschen nu och sen blire läggdags för mig. imorgon är det supermys kväll med laget, yeey! ska bli jättetrevligt.

Pallar inte skriva blogg mer ikväll, hörs imorgon. pusspusspusspuss

don't wanna try

Jag tror fan jag ska sluta skriva inlägg, mina besökare ökar då!!?

Idag började skolan för typ alla och fy sjutton vad tungt det känns,, även fast jag inte var där. Mådde så jävla illa och hade så sjukt ont i huvudet av mitt heeemska pencelin. men träning ikväll och tror jag ska pallra mig dit ändå, har fått något av mamma (några doppar med typ miljoner bakterier i som tydligen ska vara bra för kroppen) så känner mig faktiskt bättre nu. Höres maybe efter träningen, får se!



puss och kram, emelie

hospital

ledsen för den typ jätte dåliga uppdateringen, men nu kommer ett rejält inlägg.

Igår sörni, var jag på SÖS för typ första gången i mitt liv (har alltid vägrat åka dit när jag haft ont innan pga. att jag är livrädd för doktorer och sjuka människor). Men iallafall. Igår skulle vi hem till min käraste bror på middag och när vi väl kom dit så fick jag så jävla ont i magen. Jag kanske låter som värsta tönten men jag har aldrig i hela mitt liv vart med om något värre. Bror ringde iallafall papi då som kom på en gång och tvingade med mig in till SÖS. När vi väl kom dit så var det en förjävla lång kö på akuten, som vanligt men dom skickade någon sjuksköterska som la mig på någon bår eller något och så åkte vi in i världens läskigaste rum. typ instängt med draperier och grejer, uuuh! och det värsta var att pappa inte var där då, han var och sa mitt personnummer och grejer. Snubben som "tog hand om mig" började ta blodprov och grejer och om jag inte hade haft så ont så hade jag antagligen aldrig låtit honom sticka mig i armen för han såg verkligen läskig ut. efter alla prover var klara så tog dom oss till ett typ, ställe med väggar runt om och ett draperi som dörr och där var vi från klockan halv 8 till typ kvart över 3 på natten. Runt om mig var det bara gamlingar och jag lovar att typ ALLA av dom hade ramlat och slagit i huvudet. Så fort jag skulle typ gå på toa gick jag förbi tusen sånna med blod överallt, heela jackorna var helt blodiga.. jag hatar sånt, så jag höll mig på rummet nästan hela tiden. men bredvid mig låg det en stackare som låg och stönade och jag trodde verkligen hon skulle dö, tyckte riktigt synd om henne faktiskt. aja, vi fick svaren och jag fick tabletter.. på vägen hem så stannade vi på donken och det satt så jävla bra, hade inte käkat sedan frukost! vi var väll hemma här vid 4 på morgonen.

Men nu känner jag mig friskare och funderar på att åka till gymmet, får se.
Vi hörs senare, pussar!

sockersug

tjosan, träningen är avklarad och nu är jag hemma. Har iförsig vart hemma ett tag men aja. direkt när jag och pappa kom hem så kände jag hur jävla sugen jag blev på godis, eller iallafall något att stoppa i mig. så jag letade igenom alla skåp här hemma men det fanns ingenting, absolut ingenting som jag blev sugen på. jag tänkte på en fet chokladkaka och frågade pappa om vi inte kunde handla men nej. så då tänkte jag baka mig en kladdkaka istället men inte fan hade vi ägg hemma. efter mycket, mycket tjat så fick jag som jag ville och vi åkte och handlade en chokladkaka och lite till, vi handlade även ägg. så när jag kom hem bakade jag min kladdkaka och nu står den där nere och väntar på mig. ska hoppa in i duschen först och sedan ska jag ta mig en bit..

så äre när man är sugen. Nu är det dusch som gäller, hoppas ni mår bäst!
puss


thaaaaaai!?

hejhallå, hur äre?

satt och kikade runt på bloggar och så ser jag reklam för apollo.se och kunde inte låta bli att gå in på deras hemsida. Har suttit och kollat på massa bilder på hotell och shit där nu en stund och fy fan, jag vill bara boka en resa för någons pengar och åka iväg i typ tre veckor! gah, skulle göra nästan vad som helst! Ska kanske börja spela på hästar eller något, för jag lovar.. vinner jag pengar någon gång så ska jag tamefan bara åka iväg för allting..

jaja, nu är det tillbaka till verkligheten som gäller och iväg till torvalla för träning.
have a nice night, sålänge

Godmorgon

Herregud vad tiden går fort när man sover!? Vaknade kvart i två ungefär och då kändes det som att jag hade sovit i högst 5 timmar! Spelar föresten ingen roll, jag har lov och snart börjar skolan igen så jag tänker utnyttja dessa sovtimmar riktigt rejält. Måste bara börja vända tillbaks på dygnet snart, annars kommer skolan kännas alltför jobbig dom första dagarna.

vad händer idag?
Hm, ska iallafall först ner och stoppa i mig lite frukost och sedan tror jag att det är matteboken som gäller för mig. Tog med den hem för att jag "missat" några matte lektioner nu i slutet, så ligger några sidor efter som jag måste ta igen.. Men än har jag inte öppnat boken så jag antar att det är dags idag. Senare är det iallafall träning i Torvalla, ska bli skönt att träna lite iallafall.. Känns som att det var ett tag sedan.

Nu äre frukost, hörs senare. pussar!

boooooowling

Tjänare babes!

Det blev ingen Hannie ikväll tyvärr, var och bowlade med Sara och Fredrik på Heroncity istället. Jag hatar att bowla, jag är så sjukt dålig på det. Men idag sörni, jag börjar med en strike och sedan får jag tre sånna där, snestreck.. spärrar kanske det heter? Men sen så gick det nerför och jag är kanske jordens sämsta förlorare så humöret gick nerför och ja, jag förlorade typ alla gånger.. Whatever! Skulle åkt till Hannie efter och sovit där men hon mådde inte bra så åkte hem och nu hamnade jag här. Ska ner till de andra snart och spela rockband tror jag och sen är det läggdags.

  

lite bilder vare ja..
Nu ska jag ner, hörs imorgon!
pusspusspuss ♥

low,low,low,low

en riktigt chill dag idag. vaknade kanske runt halv ett, gick upp och åt frukost, satt mig vid datorn och sedan spelade jag rockband och det har jag gjort ungefär hela dagen. ikväll ska jag käka tacos med Sara och Fredrik och sedan ska jag kanske träffa hannie, eller ska iallafall lämna hennes iPod till henne och sen får vi se vad som händer! orkar inte lägga ner tid på något långt inlägg, nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och duscha tills tamefan allt varmvatten är slut för min kropp är iskall.
 

Igårnatt, typ halv tre eller så
Ha en fin lördag, puss och kram!


markoolio



Är det bara jag som blir så sjuukt glad av den här låten? Verkligen sommar minnen!
GE MIG SOMMAR

I'm still a rockstar

Godmorgon! Jag vaknade ungefär vid kvart i elva av att min käraste bror och hans hund kom och hoppade på mig, fy fan säger jag bara. jag tvingade mig upp iallafall, klädde på mig massa kläder för att det var så sjukt kallt i vårt hus.. som vanligt och sen gick jag ner och såg Saga och Angelica. Men nu har jag suttit och spelar Rockband med bror och syster hela morgonen och jag säger ju bara att jag är hel grym på trummor, trodde inte så om mig själv! Det är ju piss svårt men jag kör fan redan på medium, ska nog börja på hard snart! (A)

Nu ska jag fortsätta, hörs senare!

love


Now i only need strength

Har ni någon gång känt att ni bara vill lägga hela ert liv på hyllan för ett tag? Att bara lägga av med allting och gömma sig? Det har jag gjort. Jag gör inte det just nu faktist, jag känner mig lättad på något sätt. Ett helt nytt år, 2009. Inte för att 2008 har vart något dåligt år för mig, för det har det verkligen inte. Det var till och med en stund under detta år som jag tänkte "Vafan mår jag aldrig dåligt för? Varför ska jag vara lycklig för? jag vill kämpa lite!" ... Nu på efterhand ångrar jag den tanken. December var nog lätt den sämsta månaden på året pga. olika saker, eller kanske september? Det spelar ingen roll. Nu såhär efter så ångrar jag alla tårar, det är sjukt hur mycket man kan gråta. En natt så insåg jag att tårar aldrig kan ta slut. Medans min mamma satt bredvid mig en hel natt så bara grät jag i timmar och gud vad skönt det är att gråta. "Vet du hur skönt det är att gråta?". På något sätt så känns det ju så sjukt mycket bättre efter att man gråtit.

När man mår så dåligt så märker man vilka som verkligen bryr sig och vilka som verkligen kämpar för att få en att må bra. Jag vet verkligen vad jag gör för fel. Jag trycker ner mig själv till botten, jag tror inte på mig själv och det måste jag ändra på. Är det ett nyårslöfte? kanske, kanske inte. Tror inte på nyårslöften, förstår inte meningen med sånt. Nu jävlar är det 2009 och 2008 är borta. Det hade iförsig inte spelat roll om det vart 2008 fortfarande, jag skulle ändå insett att jag måste ta tag i mig själv.

Så whatever, now I just want to be happy!


songsongsong





jag känner att det ända jag gör på min blogg just nu är att lägga in sånnahär klipp. men den här gången har jag faktist någon mening med det. just nu sitter jag och lyssnar på typ svensk-rapp-låtar eller vad man ska kalla det, svensk-hiphop kanske? iallafall, den här låten lyssnade jag på heela tiden förut och jag kan fortfarande hela utantill. den är ju faktist ganska fin tycker jag, fast själva videon var ju inte den vackraste men whatever.

Nu ska jag duscha tills jag blir varm, puspuss

I can't take it any longer




fuckoff

Gott nytt år, i guess.
jag vill inte prata om nyår.. det finns ingenting att säga förutom att det nästan gick åt helvete. men tack till bästa HANNIE, tusen miljoner tack.. du är underbar!

Nu är jag hemma och gud vad jag längtat hem. Har sovit i en halvtimme inatt kanske och nu mår jag bara så jävla illa. har träning snart men ska inte träna för halsont, men ska upp en sväng och kika.

hoppas ert nyår var bäst.


RSS 2.0