be with you

söndag. ångest. konstig känsla i kroppen. plugg. huvudvärk. magont. usch.

nae, inte min kväll ikväll. dagen är inget att klaga på, spenderades med världens finaste lag i eriksdalshallen där det var matcher och prisutdelning, mys! kom sedan hem och sjönk ihop i sängen, satte på datorn och insåg att jag egentligen måste plugga men har ingen ork, inte någon stans. känns som att jag skiter i det även fast jag vet att jag verkligen måste ta tag i det. jag vill bara ha helg, man blir aldrig utvilad. jag vill ha ett jobb för att få det där som kallas pengar. aja. på lördag är det stort kalas som gäller och det är något jag verkligen ser fram emot, sjukt kul ska det bli! man måste se fram emot det roliga. det är ju valborg på fredag också och vad som ska hittas på då har jag ingen aning om. vill bara ta det lungt, äta god mat och fika och det är precis vad jag tänker göra!

nae, nu ska jag sluta klaga och fortsätta kolla facebook.
pussen.

no

jag vet inte varför jag har sex unika besökare varje dag när jag aldrig uppdaterar? det kan ju inte vara kul att gå in och läsa samma inlägg varje dag? aja!


Vet inte varför jag skriver heller, har inget bättre för mig. Håller egentligen på och städar hela huset men känns som att ens paus sitter perfekt! Ikväll är det träning och jag är inte taggad för fem öre, vill egentligen bara stanna i sängen hela dagarna och sova bort allt. Jag vet att jag har massa skolarbete som måste göras. Matte, företagsekonomi, svenska osv. Iförsig känns det som att jag gett upp matten, IG är vad jag kommer få i matte B helt klart.

Näe fan nu ska jag sluta klaga och städa klart skiten.
puss

RSS 2.0