my hero

godkväll käraste vänner!


i två eller tre nätter irad nu har jag suttit här framför denna tråkiga dator, har jag inget bättre för mig? känns som att sommarlovet bara rinner iväg ju. på dagarna solar jag eller är med mina bästa vänner eller finaste pojkvän men just nu är den jäkeln hemma hos sig på muskö. hade det inte tagit två timmar att åka dit så hade jag utan tvekan åkt dit nu. vi sågs för inte alls länge sedan faktiskt och ändå längtar jag helt galet efter honom! vi har vart tillsammans i 3.5 månader nu och jag känner bara starkare och starkare för honom och det känns underbart. ni vet den där känslan man har första gångerna man träffas och så? varje gång vi har vart borta från varandra och träffas och han kramar mig sådär stenhårt så pirrar det lika mycket som första gången. det finns ju inget härligare än att få känna sig sådär pytteliten i någons famn och bara veta att man är trygg. faktiskt, när jag ligger i martins armar så känns det som att inget skulle kunna skada mig. det känns nästan som att om någon skulle komma med en pistol och skjuta mot mig så skulle martin kunna fånga kulan i sin hand innan den träffar mig. haha fast hjärtat, riktigt så stark och gjord av stål är du nog inte.. nu ska jag inte ge dig alltför bra självförtroende, hihi! känner att den här texten är ganska meningslös för alla som läser min blogg förutom martin och när jag tänkte på det så kom jag på att jag tror att han inte läser min blogg längre. haha, fail! jaja, detta inlägg får överraska honom någon dag.



bjuder på denna bild på mig och älskling :)


nu ska jag lägga mig tror jag, imorgon ska jag upp tidigt för att åka och handla present till martin som fyller 17 på torsdag! efter det ska jag umgås med angelica, saga och kiwi och sen blir det att åka till martin, häärligt!

godnatt på er, dröm sött. pusspuss


sommuir

hallå,sommarlovet är bara alltför bra och jag struntar helt enkelt i denna blogg och skriver bara när jag vill. just nu sitter jag hemma och har ingenting att göra, thess är hos dennis och jel är i spanien, right? vet faktiskt inte varför jag åkte hem från martin idag men whatever, gjort är gjort! håller på att ladda hem the sims så jag kanske kan få spela det som jag längtat efter i ungefär en vecka nu!

på torsdag fyller min lilla martin 17 år också så han blir ganska stor nu han med, hihi! jag funderar på att åka och handla present till honom imorn om inte jag åker och badar, annars får det blir en annan dag!

tänkte bjuda på lite bilder iaf,

 

om inte min dator hade vart så himla seg så hade ni fått ungefär 10 till men jag pallar inte! nu ska jag spela waka-waka, det är så galet stört tråkigt!

pusspuss

pusshej

tjenahejsan, hur mår ni?
ja nu är jag inte med min bästa pojkvän så nu har jag tid att uppdatera lite granna! idag vaknade jag med martin vid min sida vilket är lika härligt som alltid. vi hade några ärenden att göra men inget blev gjort, istället låg vi ute på gräsmattan hela dagen, mys! senare åkte han hem till muskö och jag in till staden för att äta middag med hannie. det blev en smarrig sallad för min del! senare åkte vi och träffa marcus och kim. vi var hemma vid ungefär 12 vilket var grymt skönt! nu ska jag snart hoppa i säng och börja läsa twilight boken, tvåan... vet inte vad den heter? och vänta på att älskling ska ringa. känns redan som jag längtar efter honom, det är stört hur kär man kan vara!

jaja, natti på er!

sadiasd

halloj! tänkte bara nämna att jag har det super här ute på muskö. just nu sitter min älskling och spela gitarr, sjukt söt. vi har precis ätit och ska sätta oss och kolla på wallander med hans family. kommer hem på tisdag igen och thess, vi ska jogga på onsdag! bilder från midsommar kommer senare när jag kommer hem och har tid till det!

nu ska jag sno lite kärlek från martin! :)
pusspuss

romsdop

ni alla kan ta er i rumpan nu under midsommar helgen för jag åker till muskö. jag kommer antagligen inte uppdatera något på hela helgen och tills dess eftersom jag är med martin och vi ska ha det supermys. vi firar btw 3 månader imorgon, tror ni han kommer komma ihåg det? jag tror faktiskt att han gör det, den charmknutten! dom är påväg hit nu så ska fixa det sista och sen hoppa in i bilen och åka boooooooort! :)

ha en bra midsommar helg, hörs när vi hörs!

gimme more

denna kväll sög ju verkligen! utan kiwi i huset skulle jag seriöst inte klarat av den. just precis nu är jag skit taggad för morgondagen men det känns som detta kommer försvinna under natten och framförallt på morgonen sedan. jaja, får hoppas på det bästa! jag har inte berättat att jag ska på britney spears konsert när hon kommer va? nej, det har jag inte men det ska jag. min världens sötaste syster bjöd mig på den och vi har perfekta platser! känns skit kul. sitter och pumpar hennes musik nu och jag älskar den, så jäkla skön!

men nu ska jag messa sönder martin, har galet tråkigt!
pusspuss


britneeey

tjohosan! martin har åkt ifrån mig nu, super sorgligt men sant. saknar honom redan, sötnosen! men åker ut till honom på onsdag igen så det ska nog gå bra även fast jag längtar jätte mycket. vet inte vad jag ska göra ikväll, funderar på att lägga mig tidigt men vill umgås lite med mina käraste vänner, får se om de hör av sig senare.

imorgon lämnar kiwi mig föresten, känns lite tråkigt men roligt att bror kommer hem :)
pusspusspuss


lera och shit

kom hem för ungefär en halvtimme sen och möttes av världens lyckligaste hund, supermys! matchen idag gick super, vi vann med typ 8-3 eller något. och ja, våran plan idag såg mer ut som gyttjebad eller något i den stilen. det var lite vattenpölar här och var och man stog seriöst i kanske 10-20 centimeter lera. var inte handboll en inomhus sport? haha spela roll, det var väll roligt men börjar bli trött på det nu. man fryser ju så galet mycket när man står där på planen och framförallt efter matchen. vi vann iallafall gruppen så vi ska samlas imorgon klockan halv 11, hoppas vi får spela på konstgräset då iallafall! nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, känner att jag behöver tvätta bort all lera tills älskling kommer. hörs lite senare!

en bild från igår:

såhär ser ungefär varenda spelare ut, gulligt? fast idag var det nästan värre alltså!
pusspusspuss


ekencup

hejsan på er! hur har ni det? jag har det just nu jätte bra förutom att jag saknar martin och thess lite granna. thess och jaffa är hemma hos thess och funderar på att åka dit trots att jag måste upp super tidigt imorgon bitti. vet inte om jag orkar efter att gått runt där hela dagen, känner mig otroligt slut i benen. imorgon bitti har vi match klockan nio och sen får vi åka hem, skönt som tusan! då kommer martin hem till mig en sväng, längtar!

Nej, nu ska jag spela waka-waka.. martin har tagit rekordet.
puss och kram i en gran!

voffochgodnatter

nu är det lägga sig i sängen och ringa älskling som gäller, känns som man behöver lite kärlek! de som ska på ekencup imorgon, see you. ha en fin natt, sov gott dröm sött pussochkram!



en bild på min sötiskiwi!


gently in my ears

hejhallå! härligt väder här i stockholm va? och ändå så har man hållt sig utomhus heeeela dagen. yes, det är ju eken cup som gäller nu och jag spelar med spårvägen. känns lite smått konstigt att se sina gamla sötaste lagkompisar värma upp för en match, eller spela match medans jag går runt med spårvägen faktiskt. men jag trivs där jätte mycket ändå så det är lungt! mina ben är iallafall helt slut just nu och det värker som satan, funderar på att hoppa i säng snart så att man är utvilad imorgon. dock får jag sovmorgon hur länge som helst så det är ju lungt men ändå!

nej nu ska jag ner och tvinga mami och papi att spela plump mot mig. vi spelade igår och jag vann så är tveksam på om de vågar.

pusspusspuss

you drive me crazy

det är spelet "waka-waka" på facebook gör mig seriöst helt galen i huvudet! jag känner mig som en wow-nörd verkligen. saken är den att waka-waka inte ens är kul för man blir bara så jäkla irriterad när man blir tagen. jag sitter här med en cocacola och varje gång jag blir tagen vill jag seriöst bara skrika ut eller slå till bordet, vilket jag gjort ett par gånger. lite varning här eller? pappa börjar skrika på mig att ge mig nu men nja. just nu är jag ute efter att slå martins rekord som är 67.000 ungefär och jag kom upp till 65.000 och skoja inte om jag var sur då. shit!

på't igen bara, nu kör jag!


stay with me

vet ni vad jag kände efter förra inlägget? ikväll kommer jag uppdatera säkert tre gånger till! haha jag vet inte varför men det var jätte kul att läsa inlägget. i'm back! men det sämsta med blogg.se är att det är en sån sjukt tråkig text man skriver med när man skriver inlägget så man blir alldeles uttråkad! så när jag skrev förra inlägget kom jag på att resten av mina inlägg ska jag skriva på wordpad och sedan klistra in texten, mycket roligare!





nu ska jag mysa med mami och papi eftersom martin inte är i närheten, känns tråkigt.

pusspusspusspusspusspusspusss


babybaby

hej och hå, jag hade nästan glömt bort bloggen!
jag vet att designen ser för hemsk ut men jag orkar inte göra mer på den idag, vet faktiskt inte ens varför jag ändrar den eftersom jag aldrig skriver här nu för tiden. ida frågade mig varför jag inte skriver längre och då gick jag in på bloggen och såg hur svart det var, verkligen dystert! så jag ville bara se lite ljusare ut, gladare ut för det är ju trots allt 8 st som besökar min blogg varje dag även fast jag aldrig uppdaterar! ska kanske förbättra mig? jag vet inte. tänker inte vara någon som skriver tio inlägg om dagen, men kanske tänker skriva lite mer. får se hur det blir, sommarlov nu också ju! är faktiskt galet nöjd med mina betyg måste jag säga, för det lilla jobb jag lagt ner på skolan det här året så var dom riktigt bra.

jaja, nu ska jag spela waka-waka på facebook.. är nästan beroende!
pusspusspuss

hallooo

nu ska jag nog göra er förvånade med ett litet inlägg. om jag har slutat blogga? nja, just nu antar jag. har ju inte uppdaterat på ett par veckor så man kan ju inte säga att jag är aktiv!

vad händer då? inte så mycket, just nu sitter jag hemma hos martin medans han är på träning.. men han är nog tilbaks snart! sommaren är här och det är ju för härligt! 1 juni idag och det känns helt galet. idag är det ingen skola, vi ska på utflykt med klassen och jag tror att det kommer bli supermys. igårkväll tog jag mitt första dopp föresten och det var med jaffa, jelena och oscar på årstahavsbad. det var inte så kallt som väntat men det var ändå jäkligt kallt kan jag lova. mellan mig och martin är det jätte bra! känner mig fortfarande lite nykär sådär, underbar kille! Gotland med thess och jaffa är bokat i sommar också, shit så härligt! vet inte om jag ska börja oroa mig för båtresan ännu men jag finner inte det nödvändigt... även om jag tänkt på den flera gånger redan!

Njae, nu ska jag lägga mig i sängen och se söt ut när martin kommer så kanske man får lite morgonmys sådär :)

ha en fin dag, pusspuss

RSS 2.0