don't leave me baby.

tjenis!
Kom precis in faktiskt. Jag och pappa har vart hos bror och Angelica och Saga, hur mysigt som helst! Saga var överlycklig som alltid och Kiwi min älskade Kiwi blev så himla glad när vi kom. Vi var där i kanske 1,5 timmar och sen åkte vi hemmåt. På vägen hem kom jag på att jag så gärna ville ha godis så papi svängde in på supermarket där jag plockade på mig lite smått&gott som jag nu sitter och mumsar på, länge sen kan jag lova!

Nu ska jag bara kika runt lite, snart sängdags!
puss


segerg

Det blev gym som jag nämnde tidigare och duktig som jag är så sprang jag hem från gymmet också, ett plus till mig! Jag kom att tänka på en sak som jag tidigare tänkte på idag... Idag nämligen stog jag bredvid mamma och mormor när dom rökte och jag fick väll i mig all rök som de släppte ut och då slog det mig: min kondis borde ju försämras av det här för det är ju trotsallt lika cigarett rök för mig? är det inte så? det ska jag fråga min pojkvän om sen när jag ringer honom, han brukar ha bra koll på det!

Nu ska jag göra varm oboy och sen krypa ner i sängen, saknar martin bredvid bara..
pusspuss

rombasiiii

tjenis!
åh jag är så förstörd! imorse ringde min  handledare från haninge kommun och sa att jag tydligen skulle börja jobba den här veckan vilket jag inte hade någon aning om, jag var stensäker på att det var nästa vecka! what to do? imorgon börjar jag jobba, 06:45-16:00. Förstår ni att HELA min dag kommer gå åt till att rensa rabatter och shit och jag får ynka 47 spänn i timmen för't? Man känner ju sig en aning utnyttjad.

Dagen har iallafall spenderats med mami och mormor vid grindsjön, badade självklart inte men låg och solade och läste. ikväll blir det att umgås med syster och fredrik vilket är mitt intresse nu när alla mina vänner är borta och martin är på muskö och jobbar han också. imorgon ska mami, syster och annika på allsång också och inte sjutton kan jag åka med på det! funderar på att åka in efter jobbet, dom kan ju hålla plats till mig (a)


syster&jag

Nu ska jag iallafall tvinga med mig mamma till gymmet, ha en fin kväll
pussar!

sucks

tjenixen! hur har ni det?

jag har det bra förutom att jag saknar mina bästa vänner och att vädret är som det är. känns tråkigt att man blir helt vit och grå igen. funderar på att sola solarium men det känns också jäkligt tråkigt och ganska värdelöst.

idag ska jag iallafall åka och gymma med mami vilket verkligen behövs, har inte tränat på mer än en vecka! är dock inte alls sugen på träna, känns riktigt trögt.


föresten, var det bara jag som läste i tidningen att sommar vädret skulle komma tillbaks? lite sånt skulle vara perfekt för min del nu, känner mig så jätte nere och då behöver man lite solsken har jag hört. sommarlovet är ju snart över också så det kan vara det som får allting att kännas lite mer tråkigt. något som gör allt ännu tråkigare är att jag börjar jobba snart också och från att jag börjar jobba så är ungefär mitt sommarlov slut plus att jag får en jäkla piss lön! jaja, man tar vad man får.

nu ska jag åka hoppas jag, blir säkert inget gym ändå.

pusspusspuss


update

halloj!

Har inget bra för mig så tänkte uppdatera er lite granna.

Igår var en skön dag. På dagen var jag med mamma och pappa i haninge centrum. Jag köpte naglar, toffsar och smycken och mamma fick med sig lite hon också. Efter handen så åkte vi till OBS och handla och sen åkte vi hem. På kvällen åt vi tacos och sen spelade vi lite spel. Senare följde jag med Sara hem till Fredrik för att låna ett bil spel av honom och det slutade med att jag stannade hemma hos Fredrik och spelade lite bil spel med Sara. Efter ett tag kom Thess och hämtade mig och så åkte vi hem till mig där vi pratade, spelade spel och bara var... super mysigt! Vi somnade väll runt två någonting.


Idag vaknade jag av att moster och kusin kom hem till oss och skulle äta frukost så jag och thess gick upp och åt färska frallor till frukost med kusin, moster och mamma... trevligt! Sen åkte jag till gymmet ett tag men sen åkte jag hem till bästis och var där ett tag. Sedan åkte jag hem, duschade och efter det har jag städat mitt rum vilket var väldigt behövligt. Dammtussarna var nära livet kan jag lova!


Ikväll kommer Martin hit så vi ska laga mat och bara ha det jätte mysigt, längtar efter honom! nu medans jag väntar på honom ska jag spela.

ha en mysig kväll, hör imorgon!


roundround

tjenis!
satt och kikade igenom min just nu väldigt döda blogg och funderar på att skriva lite oftare. Iförsig så säger man ju så varje gång man skriver ett inlägg men men, man kan ju ge det en chans!

just nu sitter jag bara här och ska snart spela the sims två. min lilla familj består av mig och martin som typ är förlovade men martin den jäveln vill gå och flirta med en annan tjej! antingen ska jag döda tjejen eller bara dissa henne. vilken no-lifer jag är. jaja. i veckan så ska jag på britney spears konserten med syster, det ska bli stört kul! sen på onsdag ska jag gå och se harry potter premiären med martin och syster, mys måste jag säga. på torsdag åker jag till sandviken till släkten, ska bli super roligt.. verkligen något jag ser fram mot!

nu ska jag starta sims och spela det eller Halo tills det är middag.
puss sötisar

RSS 2.0