rain coooooming down

ganska charmigt att jag haft hyffsat många besökare även fast jag inte uppdaterat sen i söndags!

sitter ialafall hemma hos martin nu som jag gjort sedan han kom hem typ. skönt att ha alla hemma igen iallafall! han är i skolan nu och gör något prov med akademin medans jag sitter här och oroar mig för att hans morfar ska komma hit, läskigt men men. senare kommer iallafall pappa och hämtar mig för att åka hem, äta middag och sedan åka till nybodahallen för att prata lite med tränare. efter det åker jag hem till martin och sover som vanligt, myspys.

nu tänkte jag faktiskt plugga lite matematik,
pusspusspuss

ino

imorgon är det måndag och jag har inget mer att säga än att jag längtar galet mycket.
pusspuss

afesdc

är det fel att gå och lägga sig klockan elva på en lördag?

inte i mitt fall för mina ögon stängs helt automatiskt nu och jag antar att det är ett tecken på att gå och sova. imorgon är det team sportia finalerna i eriksdalshallen och funderar på om jag ska dra dit med några och kolla men just nu känner jag verkligen att jag inte har ork till det. vill bara ligga hemma och sova bort hela dagen tills det blir måndag.

ikväll har det faktiskt vart hyffsat chill. har ätit mest och sedan lyssnat på mina söta kusiner som tjatat på mig som en dåre att spela fotboll med dom. jag gick ut och sparkade till på bollen en gång och kände hur ont det gjorde i låret så vände på en gång och gick in trotts deras gnäll. efter det har jag legat i soffan och bara vilat och käkat chokladpudding, yummie! ungefär för någon timme sedan försökte min papi att få fram någon sorts teknisk sida av mig vilket misslyckades totalt. han bad mig koppla in ett xbox eller dvd i en tv liksom? jag insåg efter en halvtimme att det aldrig skulle gå eftersom att xboxet inte gick att starta och vi hade ingen elkabel eller vad det heter till dvdn. då slog det mig att vi hade ett playstation och det tog mig en halvtimme till att förstå och hitta kablar till det att koppla in. jag fixade det iallafall tillslut och satt på en film jäkel till ungarna. jag går sedan därifrån och går ner ungefär en kvart senare och då sover båda två. snacka om att jag slösat bort en timme i mitt liv på att koppla in skiten liksom.

Nu ska jag lägga mig i min säng, lyssna på musik och tänka på martin.
pusspusspuss

all i have

vet ni vad jag gör? jag försöker hålla mig borta från bloggen så mycket som möjligt. varför? för att jag bara klagar heeela tiden just nu, just nu när dom är i italien alltså. fuck säger jag bara, jäklar vad jag hade velat ligga i martins armar nu.

matcherna i helgen gick ganska bra. vi kom till semifinal men åkte ut där mot skuru och det var ganska väntat. efter matchen var det massa tårar och bara depp, inte för att i fölorade utan för att det var sista grejen med världens finaste gäng. hur känner jag nu? jag känner ingenting, tomt typ. det har vart min familj, bland mina bästavänner, min kärlek och i stort sett mitt liv och nu är det väll typ borta? nejdå, såg negativ ska jag inte vara men så känns det iallafall nu och den känslan dödar mig ikväll, bara depp. funderade på att åka med jel och några till till rudan men nope, kände att jag inte orkade riktigt. just nu vill jag bara lägga ner handbollen bara för det här men jag vet att jag inte känner så egentligen. jag behöver mest martin och thess hem just nu, mina lyckopiller liksom!

jaja,  håll ut emelie.. snart måndag!
på måndag händer en hemlis också. det är egentligen ingen hemlis tror jag men det känns superhemligt av någon konstig anledning. men höjdpunkten är iallafall att nv kommer hem.

nu ska jag försöka plugga lite faktiskt vilket behövs!
pusspusspuss

martino

jag tror seriöst att jag håller på att bli helt störd i huvudet av saknad! tiden har aldrig gått såhär långsamt. snaaaaart är det måndag igen, right? då är dom hemma igen iallafall, great! pratade med älskade martin idag också, galet skönt att prata med honom kan jag lova. Nu är det bara en sak som skrämmer mig.. Det är deras hemresa. Tänk om deras plan kraschar och allihopa dör eller något sånt? nej fy sjutton, måste sluta tänka så. Positivit, det kommer gå så bra!

hm, matchen då? Jo vi vann men  vi spelade riktigt illa, vi måste ta och höja några nivåer om vi ska ha någon chans imorgon och det tror jag hela laget vet om. lite mer taggning också tror jag. sista helgen med tjejerna nu och jag vet med stor säkerhet att det kommer bli mycket tårar efter denna helg.

nu ska jag ta en dusch sedan dricka te, imorgon ska jag upp åtta för samling klockan nio!
pusspusspuss

suuuuuuuuun

shit asså, solen är galet varm!
bestämde mig för att fan, idag ska jag sola i minst en timme och ta vara på solen nu när den visar sig. Efter att jag suttit där i en timme så rann det typ svett om mig. Fast ändå, jobbigaste var nog snickarna. Jo, våra grannar håller på och bygger en ny altan så det är snickare där all the time. Inte tänkte jag på det så direkt efter skolan springer jag in, tar på mig bh och trosor och går ut och sätter mig i solstolen och sedan kommer jag på att dom är där. Jag halvt springer in igen men sedan sa mor att det bara vara att ligga där och ignonera dom. Så jag låg där och försökte men dom slängde sågspån på mig och grejer (det flög på mig med vinden). Jaja, nu har jag iallafall fått synliga linjer på riktigt, najs! Men när jag satt där så bet jag på en nagel och sen så känner jag hur stor min glugg plötsligt blivit! Så då är shiten låssnat igen. Jag tvingar papi att ringa tandvårdscentralen eller vafan det heter så han ringer och dom säger att dom itne har tid förns måndag!? Gissa om jag blev rädd? Jag sa att det var akut och att jag såg helt jäkla galen ut så dom sa att det fanns en tid klockan fyra så ska dit nu klockan fyra, tur!


yesterday, hur mys ser det inte ut att vara?


kissen var med och solade också, mjau

Jaja, nu ska jag greja lite käk till mig själv och sedan börja tagga galet till matchen!
pusspuss

chillpill

vet ni vad jag ska göra nu? jag ska lägga mig på soffan (älskar att sova på soffan) poppa popcorn och dricka en och en halv liter coca cola alldeles själv samtidigt som jag sätter på typ step up eller någon fin kärleksfilm att gråta till. Pearl harbor skulle ju inte sitta fel men den har jag inte. jag ska iallafall ha myskväll med mig själv! hur mys låter inte det liksom? funderade ett tag på att ringa jel och be henne sova här och mysa med mig med cola och popcorn men sen slog det mig att klockan var för mycket, tråkigt men sant!


(ungefär såhär ser jag ut nu, samma kläder)

så fuckoff, nu äre mys som gäller!

fuckkkkkkkkkkk

vet ni vad som precis hände? Adam total förstörde min kväll! Jag sitter och chattar med honom och är överlycklig för att få höra av någon från italien.

Men sedan säger han: Men jag ska gå nu för vi ska på en fest Men jag ska hälsa martin!

sjutton säger jag bara. själv ska man liksom duscha, sova och sedan upp och göra helvetes nationella prov. jag skulle döda för att få ha martin här nu, eller vara i hans världens bästa rum på elevhemmet. åh! somnade en eller två timmar idag också så jag kommer inte kunna somna inatt heller så då kommer jag med stor säkerhet ligga och tänka på hur himla roligt NV har. yey! shit, vad ego jag är haha. tror till och med jag skrev till adam: Hoppas ni har supertråkigt på festen! (A)     men det var på skoj, hoppas ni har superkul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i min äckliga säng.
snartmåndagsnartmåndagsnartmåndag.

like jesus

tjenis, här bjuder jag på ett halvt sorgligt inlägg
samtidigt som ni får lyssna på min just nu favoritlåt.


 
Ni får spola fram lite, låten börjar vid typ 50 sekunder.

Tänkte bara nämna att idag är det sista träningen med Haninge Hk F-92. Hur känns det? På ett sätt skönt eftersom jag vart så trött på allting som har med handboll att göra men självklart känns det förjävligt eftersom alla dom är bland mina bästavänner och vart som min familj sen jag var typ 6 år. Iförsig blir det ju ett damlag nu men det är inte samma sak, plus att inte alla kanske stannar kvar. Själv vet jag inte vad jag ska göra än, får testa och se. Har ju mina funderingar. Annars då? Jag känner mig superförkyld faktiskt, det hörs till och med lite på min röst att jag är lite snuvig och det är inte vanligt för att vara jag. Imorgon är det även nationellt prov i engelska som inte kommer gå så bra... Ni vet den där uppsatsen man ska skriva? Jaja, får hoppas på att det går bra iallafall! Efter den har jag idrott och sedan ryktas det om att vi inte har någon natur så jag slutar efter den, skönt! Efter det så är det bara hem och börja tagga tills matchen som är klockan halv åtta i Kungsängen. Sent och långt bort men najs som tusan!

Nu ska jag plugga så mycket jag orkar.. Svenska och Naturkunskap!
pusspusspuss

banan

tjenahejsan. sitter utanför biblioteket med ida ahlgren, najsnajs!

kollar jag lite åt vänster så ser jag ungefär NV's hemvist och satan vad jag önskar att de var här nu.
pusspusspusss

shook me mf

tjensa! dagen har faktiskt gått ovanligt fort och snart är det torsdag och inte alls långt kvar tills nv barnen är hemma igen! jag är verkligen en no-lifer just nu, jag pluggar och tränar hela tiden bara för att inte sitta och tänka på vad dom gör. haha, patetiskt! nej men så illa är det faktiskt inte, nu överdriver jag. Men jag saknar dom, det gör jag.

Har nyligen kommit hem från gymmet och har redan en satans träningsvärk, även efter träningen som jag gjorde själv hemma igår. passade även på att sola idag och jag ska inte säga att det var skönt, för jag hatar att ligga där inne och stekas och bara känna hur hudcancern närmar sig men efter, när man kollar i spegeln så känner man sig lite vacker. min rumpis är dock röd, då snackar vi inte lite röd utan liksom.. skrik röd! men men, sånt händer. Mitt ansikte är också lite rött men det är lagom tycker jag, man ska vara lite blommig i ansiktet (a)

Nu ska jag spela theme park och sedan ska jag hem till bror på middag.
efter middagen är det träning som gäller, super roligt! 

pusspusspusspuss

fuckoff

tro det eller ej, men nu har jag faktiskt pluggat och äntligen lärt mig någonting!
hoppas bara på att jag får göra provet imorgon då, annars känns det lite surt..
Vill ha det överstökat liksom. Är super tom i huvudet, har verkligen ingen aning
om vad jag ska skriva. Just precis nu tänker jag bara på Martin faktiskt men förstår
att det blir jobbigt att läsa om honom. Men såhär om kvällen kan man ju inte sluta
tänka på honom, ni förstår säkert! Men snart är han och alla andra hemma igen
och det blir så bra då!

Nej, nu måste jag sova så att jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon bitti!
sovgott, nattinatti <3

missmissmisssmissmiss



åh, nu skulle det inte vara fel att ligga i samma säng som den här älsklingen...
men men, nu är det plugga som gäller.
puss

that girl is so dangerous

Nu har jag iallafall gjort lite nytta, har nästan gjort klart idrottsuppgiften. Har bara ungefär två frågor kvar som jag ska fråga lite om imorgon på skolan eftersom jag inte riktigt förstår dom. Great emelie! älskar att vara i god tid med arbeten, detta ska liksom inte vara inne förns på fredag.. yey! Fick reda på av thess idag att martin inte har fått några av mina sms, lite surt men men. Bad iallafall henne säga det till honom och fick ett sms av henne förut och svarade på det men har inte fått något svar från henne. Antar att jag inte kan skicka sms till någon av dom? Aja, jag saknar dom som tusan iallafall men det känns som att tiden kommer gå hyffsat fort. Iallafall helgen då det är slutspel/handboll som gäller hela helgen!
Nu ska jag spela themepark en stund och sen ska jag plugga på samhälle.


här får ni lite porr
pusspusspuss

all night long

hejsansvejsan, fint va? vet att den är typ enkel (designen pratar vi om) men jag gillar enkelt, jag är också ganska enkel så den passar in fint på mig!

har inte haft något bättre för mig, därför ändrade jag designen. seriöst så tycker jag det är html shiten är jävligt svårt att förstå och så tycker jag att  dom verkligen gömmer sakerna för mig så man får sitta i ungefär en halvtimme för att hitta vart man ändrar färgen på typ sidan. jaja, nu får det räcka.. det får se ut såhär!

pratar föresten med käraste, bästaste thess nu och hon säger att hon har feeeet tråkigt just nu.
gissa om jag njuter? hihi (a)

nu ska jag plugga, pusspuss

neyo - mad, lovely

hm, typ sjuk idag. har satans ont i halsen och fryser vad jag än har på mig men ändå så, när jag tog febern låg jag på 35? låter helt sjukt men min kropp är typ iskall all the time! jaja, stannade hemma iallafall och det är skönt. dock slängde jag i mig typ fem mackor till frukost så kände mig lite onyttig som omväxling så har precis tränat lite mage här hemma, skönt! nu eftersom jag blivit lite svettig så är det dags för en dusch, ska bli skönt och värma sig ännu mer..

hörs senare!
jag saknar nv

tjalalala



always on my mind

nu ska jag plugga sen sova
imorgon ska jag gymma (y)
ska dessutom vakna med ett härligt humör!
pusspusspuss

beat it?

jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt
jagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöveralltjagharontöverallt

palla

end of the road

hejsan! kass uppdatering men whatever, jag har ett liv iallafall. just nu sitter jag hemma hos martin, han ligger och sover och snarkar som en dåre även fast han borde börja packa. funderar på att göra det åt honom men då kommer allt bara bli fel för honom så shiter i det.

imorgon är det plugg som gäller, känns faktiskt inte alls för hemskt måste jag säga. efter skolan ska jag iallafall plugga som en dåre och sen får jag se hur det blir med träningen, min hals är jätte ont. men tror det blir träning ändå eftersom det är slutspel i helgen! jaja, nu ska jag också försöka sova lite..

pusspusspusspuss

didadidido

hejhallå, sovit gott?

jag har iallafall sovit gott tills ungefär halv tio då det var någon jäkel som stog med en stor spade och typ skottade på asfallt så det ekade i hela skallen på mig. då slog det mig att vi har typ städdag på gatan idag. när jag var liten älskade jag städdagar men nu börjar dom bli ganska tråkiga faktiskt. jag somnade iallafall om och sov till kanske tio, halv elva och sedan smsade jag martin och gick in i duschen. väl ute ur duschen började jag fixa mig lite smått och ringde martin ett antal gånger men fick inget svar. han messade ungefär nu och bad mig ringa och så ringde jag och då låg killen och sov fortfarande, gullis! jaja, jag är iallafall klar medans han ska upp och packa och sedan åka hela vägen till haninge från muskö så nu ska jag hitta något sätt att bränna tid på. funderar på att äta frukost/lunch men är inte ett dugg sugen. ska nog göra lite oboy iallafall..


emp idag, tagen nyss. enkelt som vanligt!

hörs senare, pussochkram!

as i should have

bara för att jag har tråkigast i världen just nu. snodde denna av thess the best (a)

Du heter: Emelie
vad kallas du: emp
Låt som när du är ledsen sörjer till? just nu, fall for you - secondhand serenade
Beroende av: vänskap
Vem behöver du mest just nu: Martin och vänner
Vad får du oftast komplimanger för? vet inte
Brukar du skratta för dig själv? oftast
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: " :) <3 "
Var bor du? Haninge
Trivs du där: Funkar bra
Vad har du för mobil operatör: tre
Är du allergisk mot något: inte vad jag vet
Har du haft sex idag: nääääe..
Nästa mål i ditt liv: komma på martins hemlighet
Hur svarar du i mobilen: beror på, oftast "a hallå"
Vem ringde du senast? Martin
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: bara chillprat (a)
Antal timmar sömn inatt: 6 typ
Sov du ensam: tyvärr ja
Brukar du komma i tid: försöker iaf
När mår du bra: med martin eller med mina vänner
När blev du fotad senast: vet inte
Hur känner du dig nu: längtar
Vanligaste färg på dina kläder: vit och gul tror jag
Vad tycker du om fötter: otroligt fula men ofta charmiga
Vad saknar du: just nu martin massor. och min thess
Hade du en bra kväll igår: hihi,ja
Favorit dryck på morgonen: oboy utan tvekan
Rakar du benen: självklart
När brukar du oftast gå och lägga dig: typ halv 12, 12
Är du blyg? aa, tror så 
Sysslar du med någon idrott: ja, handboll
Vill du hellre ha mail än brev: ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: tror så
Har du spytt offentligt: Nej
Är du nöjd med ditt liv: såklart
Är du bortskämd: verkligen inte
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? vet inte, mycket på mat iallafall
Vad behöver du just nu? Värme
Vad längtar du till? imorgon
Har du bra vänner och äkta vänskap? absolut <3
Vad använder du för shampoo? olika, oftast sunsilk
Vad är det finaste du fått? härmar thess, ord
En speciell dag du minns: när vi kom 4 i sm och jag kom med i allstar team.
Tycker du om någon just nu: väldigt mycket
Om fem månader: fyller thess år
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Thess
Gillar du golf: nej
Vilken tid gick du upp idag: halv åtta
Har du sovit i din egna säng inatt: japp
Har du strumpor på dig nu: ja
Vad ska du göra ikväll: sova
Är det okej att gråta: såklart
När grät du senast: måndags tror jag
Laddar du ner musik och film från Internet: inte längre
Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa
Bär du glasögon eller linser: nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: helst vid tolv typ
Har du piercing: öronen
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: Ja, senare
Solar du ofta: njae
Är du bra på att laga mat: grym
Gillar du att dansa: Ja
Är du flygrädd: ja
Hur vig är du: inte så vig
Vad dricker du helst när du är törstig: cocacola
Vilken är din favoritglass: vanilj
Tror du på ett liv efter döden: nej men hoppas
Tycker du om sushi: nope
Vad äter du helst när du ser på film: popcorn!
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: ja massor
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: bruna
Har du någon gång gråtit dig till sömns: har väll hänt.
Biter du på naglarna: nja, river mest
Röker du: nope.
Hur ofta tränar/motionerar du: typ fem gånger i veckan
 Senaste låt du hörde: always on my mind

längtar

middagen var sjukt najs, potatisarna var höjdpunkten. av någon konstig jäkla anledning börjar jag må illa så fort jag äter nu för tiden och får super ont i magen. känns bara som att man vill spy upp allt typ? nu mår jag super illa och det gjorde jag när jag precis börjat äta också så fick inte i mig alls mycket.. sjukt jobbigt! så brukar det ju vara när jag inte mår bra psykiskt men jag mår helt toppen och allt är perfekt så det kan inte vara det iallafall :) jaja, jag älskar mat så lär få i mig man ändå tillslut!

men nu är jag helt galet sugen på att duscha av någon konstig anledning så funderar på att sätta mig i duschen och brännas söder av varmvatten.. sjukt skönt! annars ska jag nog också kolla på så ska det låta med mamma och pappa, faktiskt väldigt roligt program må jag säga!

hade tänkt lägga upp någon rolig bild men har typ ingenting, så det får bli en gammal..


pussochkram

i brist på annat så hittade jag detta..

nu lite senare sitter jag och fryser, dock är jag varm på kroppen.. ganska konstigt?

har hunnit laga mat under tiden jag vart borta.. jag fixade klyftpotatis iallafall och det luktar sjukt gott, yummie! satt och kikade igenom mina bilder nyss och hittade massa bilder på martin när han ser riktigt manlig ut faktiskt, som han tagit i mitt badrum.. han vet vilka jag menar ;) iallafall, rätt som det var så kom en bild då han såg ut som en sur jättebebis.. gissa om jag satt och log för mig själv eller? haha ser sjukt göllig ut! först tvekade jag med att lägga ut bilden men sen kom jag på att jag kunde klippa den lite, så jag bjuder er på den...

 
haha sjukt jäkla gullig, ser ut som en envis skitunge typ (a)
nu ska jag iallafall äta mat och kvällen ska spenderas med mami och papi!
pusspusspuss


i hope it's just me

idag har vart en vacker dag med massa sol! dock har jag massa tjejvärk och knarkar ipren som en dåre, men sånt vi tjejer får stå ut med ibland. idag var jag iallafall på gymmet i två timmar och har massa träningsvärk i mage och rumpa nu redan, tur att man träffar martin imorgon och får lite massage(?)   (a) efter att jag kom hem från gymmet så har jag mest klagat till papi på min värk och han sa att jag kanske inte borde träna och jag tyckte det lät som en fin idé så jag messade tränarn. efter det har jag bara suttit i solen och ja, jag har fått ränder! sommarsommarsommar! gud så härligt att inte behöva sola solarium för att bli brun :)

Nu ska jag snart laga mat. Längtar super mycket efter martin även fast vi sågs igår, kanske töntigt av mig men så är det iallafall. imorgon har vi en månad och jag vet inte vad vi ska göra, martin ska iallaflal berätta något som han vägrar säga vad det är, men jag fick två ledtrådar igår som var omöjliga: tre blir en.   omöjligt att lista ut så jag är sjukt nyfiken!

hörs senare pluttisar, pussochkram! <3

loooooosing you

hejhallå! skolan idag har vart ganska chill, pannkisar till lunch och grejer. på lunchen tog jag en sväng hem till martin som var hemma eftersom han är supersjuk, stackarn. råkade missa språket också så var där ett bra tag. var tänkt att jag skulle dit ikväll också men han åkte hem till muskö så jag får stanna hemma, hoppas bara på att han blir bra! :) har haft satans mycket tjejvärk idag asså, känner mig halvt död och ska snart iväg på träning.. inte kul!

har precis vart hemma hos johan, angelica och saga och saga blir sötare och sötare för varje dag.. är helt förälskad i ungen! så sjukt mysigt att man vill krama sönder stackarn. jaja, vi drack kaffe där och pratade lite och sen åkte vi hem för att laga mat eftersom jag måste käka nu innan träningen.

hörs senare, pussarochkramar

i love this

sämst uppdatering, i know. men vaknade hos martin imorse och brukar oftast ha lite smått bråttom då så hinner inte uppdatera då och idag har jag haft fullt upp i skolan. svenska provet gick sådär, hoppas på ett G iallafall! efter skolan gick jag hem till martin en liten stund och hjälpte honom städa rummet, kände att jag var skyldig honom det. efter det så gick jag till handen och kikade lite. är det bara jag som känner att när man inte har pengar så ser man massa fint man vill ha och när man har pengar så ser man ungefär inget? så var det idag, jag hade pengar men hittade inte alls så mycket som jag velat hitta. whatever, efter att jag gått i handen en stund kom syster och mötte upp mig. jag köpte mig en väldigt enkel tunika, men älskar färgen så den duger bra och så köpte vi present till älskade mami. av någon anledning så känns det fel att säga vad det är nu så det får ni veta sedan. jag bjöd sedan syster på donken (två dagar irad nu, illa) och sedan gick vi upp och hälsade på farfar en sväng. efter det tog vi bussen hem och där mötte jag keelan som jag tvingade med till gymmet och vi var där ett bra tag, två timmar kanske? efter det åkte jag med papi hem till faster och kollade på fotboll en sväng och sedan åkte jag till Tungelsta hallen och tränade handboll, superroligt. var utespelare och tror inte jag har sprungit så mycket på länge, sjukt jäkla jobbigt och kan knappt gå nu men det var riktigt kul också!

nu är jag värd en varm dusch, ska bli skönt. inatt blire att sova lonely!
hörs imorgon bitti gullisar, pussochkram!

AFTERLIFE<3

tjeenare!
som jag sa innan, jag och martin har inte pluggat ett piss. vi åt på donken och sen vi kom hem har vi bara chillat! nu har vi bestämt oss för att ta en dusch och sedan sätta oss med pluggböckerna och vara superduktiga! på lördag har vi en månad, hihi gulligt som tusan! en jätte härlig månad med honom ska jag säga, helt underbart verkligen.

imorgon är det kort dag i skolan och sedan måste jag verkligen till gymmet, det behövs må jag säga! konstaterade för martin idag att jag ska börja äta nyttigare, banta eller vad sjutton man vill kalla det nu och träna lite mer så man får en vacker kropp till sommarn! men men, nu ska jag få liv i en martin som ligger så sött i mitt knä och sover.. ser verkligen ut som ett litet barn och jag vill verkligen inte väcka honom men, vi måste plugga.

hörs senare, pusspusspusspusss

when you go down

nu är jag hemma från skolan, äntligen! ska bara fixa det här inlägget och sen ska jag till handen och vara med Martin. vi ska käka på donken tror jag och sen är det plugga som gäller för min del iallafall. är inte ett dugg sugen på det och vet att det inte kommer bli något pluggandet men det låter bra att säga det iallafall. donken ska iallafall bli underbart, bigmac asså.. så länge sedan min kärlek <3

och som lovat, lite bilder från smögen och kanske annat:


smögen




smögen och hannie


myspys


haha sötungen

sen på vägen hem så åt vi på max och jag åt en "maxbox". det är samma sak som happymeal, fast på max liksom. jaja, gissa vad? man fick en leksak med! när jag handlade den så frågade tanten i kassan "ähm, vill du ha leksak med?" jag: "jaaaa??". liksom, det var ju därför jag köpte skiten! jag fick iallafall ett ritblock och kritor och såhär blev resultatet:




jag älskar den  här bilden, supervacker! :D by emelie

nu vill jag inte skriva mer, vill åka till martin.. får inte nog av killen!
pusspusspuss

suuugah

shit mina vänner, ni bara försvinner och det kan jag iförsig förstå eftersom jag inte har uppdaterat sedan i fredags om man inte räknar med mitt otroligt korta inlägg igår. åkte iallafall dirket hem till martin igår och det var jätte härligt att träffa honom. han hade köpt massa glass, godis, dricka och fixat en bra film så vi låg och kramades hela kvällen och allt var perfekt!

Nu sitter jag vid datorn i skolan och väntar på lektion. vi ska egentligen ha klassråd nu men vi har aldrig haft den lektionen så vi har en ganska lång håltimme här. ganska dåligt tycker jag eftersom vi slutar kvart över fyra idag, kan man inte dra in på lektionerna då så vi slipper gå så jäkla länge? antagligen inte.

jaja, nu ska jag fortsätta på denna härliga dag så hörs vi senare. då kommer jag ladda upp lite mer bilder från smögen och så.

pussspusspusspusspusss

bråttom

HEMMA IGEN! smögen har vart super najs med hannie, hinner inte alls skriva mycket.. ska fixa mig och sen åka till martin. fy tusan vad jag saknar honom! skriver mer när jag kommer till honom, eller imorgon!

pusss

start

Okej, nu ska jag börja packa och ska inte sätta mig vid datorn förns det är klart. senare ska jag ringa min martin och prata med honom ett bra tag har jag bestämt. ska inte fortsätta skriva nu, då blir det ett alltför långt och ännu ett värdelöst inlägg.

packapackapackapackapackapackapackapackapacka.


maybeeee it's you

den har dagen har verkligen vart en onödig dag. man kan säga att jag har slösat bort en dag i mitt liv på att bara ligga i en soffa och sova lite då och då. jag har inte ens packat liksom och inte har jag ens kollat på pluggböckerna. eller jo, jag ställde mig på svenskaboken en stund men gick snabbt därifrån och la mig på min plats i soffan. min familj gnällde btw på mig när jag berättade att jag hade gömt mig för påskkärringarna. jag frågade vad jag skulle gjort och svaret var "du kunde gett henne ett äpple!" vem fan vill ha ett äpple? jag kommer ihåg när jag gick påskkärring när jag var liten och fick en frukt och jag blev alltid lika sur. ibland kunde man få en sketen tandborste också, inte alls snällt!

ikväll ska jag iallafall packa klart och sedan ska jag läsa lite svenska och umgås med min familj, är sugen på att spela något spel så ska tjata lite!



bye sålänge mina hjärtan


take me all the way

har precis kommit ut ur duschen och sitter nu och fixar naglarna. ska snart börja packa men just nu har jag verkligen ingen ork till det. hannie och jag hade tänkt att jag skulle sova över där inatt eftersom att vi ska åka tidigt imorgon bitti men icke sa nicke, mami och papi ville att jag skulle sova hemma inatt för att äta middag och mysa med dom eller något i den stilen. jaja. söta som dom var så var dom iväg och köpte en sketen mp3 till mig eftersom min förra är spårlöst borta. jag har ingen aning om vart den tagit vägen och jag höll på att bli galen utan den, speciellt när man sitter på bussen och inte har musik i öronen.. helt hemskt. nu har jag iallafall en ny, den är nog inte så bra men jag ska bara lyssna på musik med den och jag får plats med alla låtar så den duger gott och väl åt mig!

men nu kan jag inte skriva mer, måste packa!
pusshej

påsk kärringar

idag har jag tydligen inga planer alls. sitter här just nu och fryser ihjäl så en varm dusch ligger högt upp på listan. sedan funderar jag på att sätta mig och plugga svenska allt vad jag har eftersom vi har prov på onsdag typ? skulle vara skit bra med ett mvg på det provet eftersom jag tydligen ligger på plus på svenskan, då kanske man kan få sig ett mvg där.

vet ni vad som alldeles nyss hände? jag står i köket och ser en liten gul unge (utklädd till en påskkärring) komma springandes med en korg i handen. då slog det mig att hon kommer knacka på min dörr och vilja ha godis! eftersom mami och papi är och handlar godis och sånt nu så hade vi absolut ingenting hemma så jag sprang fort som tusan upp på övervåningen och la mig i min säng och gjorde allt för att ignonera den söta ungens knackande. vad skulle jag gjort liksom? öppnat dörren och sagt "tyvärr, vi har inget godis till dig med glad påsk!". nej, det jag gjorde var nog det bästa sättet att göra det på.

Föresten, glad påsk på er!

i wanna make love

godmorgongodmorgon!

har nyligen vaknat men känner mig fortfarande trött. vad var det jag sa föresten? från halv 8 till halv 10 sprang min käraste far in och ut i mitt rum hela tiden, tjatade på att jag skulle gå upp och följa med dom och storhandla. han påminnde mig varje gång om att jag fick göra som jag ville, eller hur liksom? det slutade med att jag sa något "men jag tänker fan inte åka med!" och han gick ut ur rummet sen vaknade jag och huset var tomt, najs!

Nu ska jag ner och göra mig en god helg frukost, ha det fint sålänge!
pussarochkramar

i miss you tonight babe

tror det är dags att lägga sig nu. hatar att sova ensam, tar typ as lång tid att somna och det är inte ett dugg bekvämt. det blev inge te heller, mami och papi dissade mig. istället har jag ätit popcorn och pepsimax.

nu är det sängen som gäller!
puss

im yours<3

tjenare, har ni det bra?
jag har det faktiskt inte så bra, är himla rastlös. iförsig kan det också vara skönt ibland men inte just nu, hade gärna gjort något annat. vet ni, hur hemskt det är? mina föräldrar är lediga imorgon! dom kommer vara uppe hur tidigt som helst och jag lovar att dom kommer börja morgonen med att dammsuga precis utanför mitt rum bara för att jävlas. pappa kommer springa in och ut i rummet miljoner gånger för att antingen kolla om jag lever eller för att försöka väcka mig. jag bara känner hur dom totalt kommer förstöra min älskade morgon. skit också. jaja, dom ska inte få trycka ner mitt humör.. imorgon ska bli en bra dag! nu ska jag ner och göra te och sen sätta mig och mysa med mami och papi, tråkigt men sant.

pussochkram, emelie

afterlife

ledsen för för lite uppdatering men har haft fullt upp vilket är sjukt härligt!
igår var jag en sväng på rudan med jaffa och jelena och spelade fotboll med massa ungar, super mysigt och vinst till oss.. grymt! efter det så gick vi till biblioteket och träffade Linda, Thess, Sanja, Vilma och Amanda och vi snodde thess med oss hem. Jaffa&jel åkte hem till jel, thess till sig och jag till mig. Duktig som man är gick man ut och joggade, tror jag joggade ungefär 5 km.. strålande jobb av mig! Joggade hem till thess och hjälpte henne lite, sen blev det mer fotboll och sen hem till mig för att laga middag. vi åt middag, åt godis och pratade hela kvällen.. super härligt!

  

Idag åkte jag till elevhemmet där jag träffade martin i tre timmar ungefär och jag saknar honom redan igen. Vi ska inte ses förns på måndag så det känns väll lite tråkigt men det är bra att vara ifrån varandra ett tag. Idag hade vi inte träffats på en dag tror jag och shit vad det pirrade när jag såg honom, hihi! längtar till måndag iallafall.


älskling

Imorgon ska jag sova hos hannie för på fredag åker vi till smögen, ska bli kul!
pusspuss


kortis

igår spelade jag fotboll hela dagen, på kvällen åt thess och jag middag. thess sov här, nu är thess och jaffa här.

bilder och mer kommer senare idag, puss!

ingen är gladare än jag

godmorgon!
direkt när jag vaknade så ringde jag jelena. ser ni vädret ute gott folk? TACK gud antar jag, för detta underbara väder att spela fotboll i. jel är nu påväg hit med moppen, fotboll och kläder på sig att spela fotboll i. vi ska först käka frulle och sen ska vi åka någonstans och spela fotboll. senare ska vi ringa thess och dom hon är med (sanja, linda, vilma, vanessa) vet inte om det är alla dom eller om det är mer men det är iallafall några jag tror.. och så vill vi ha vattenkrig med dessa! skoj!

bilder kommer nog sen, ha en fin tisdag!
pusspusss

the best I know, forever

thank you, for everything

       


Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for


how to save a life

idag, alldeles nyss räddade jag ett liv.. ett äckligt liv tillochmed!

det var såhär:
jag står i duschen, helt avslappnad och ska precis skölja ur balsamet då något hoppar på mig i duschen. hur läskigt låter inte det!? jag skriker till och sopar på hela kroppen för att försöka få bort varlsen. när jag förstått att jag inte har något på mig samlar jag mod och kollar ner och jag ser en äcklig fjäril, inte en fin sommarfjäril utan en äcklig jävla nattfjäril! han spretar runt i vattnet och försöker desperat ta sig därifrån. smart som man är så tar man duschen, sätter på den på högsta och sprutar på den. jag ser hur den verkligen kämpar och får helt plötsligt dåligt samvete så jag stänger av duschen, hoppar över fjärilen och ut ur duschen. fjärilen kämpar ett tag för att överleva men sen trodde jag att den dog. jag tar då pappas tandborste och petar på den och då börjar den sprattla igen. antigen kunde jag spola ner honom i avloppet och inte tänka mer på honom eller så kunde jag rädda hans liv. mina käraste vänner som känner mig vet att jag hatar insekter och småkryp över allt annat, det är verkligen det vidrigaste jag vet. men jag valde att rädda hans liv. jag stoppar tandborsten på honom, låter honom krypa upp och sedan bär jag ut honom ur duschen och lägger honom på golvet och då märkte jag att idioten inte  kunde flyga, då tänkte jag döda honom på en  gång så han slapp lida men sen slog det mig.. hans vingar var blöta så dom behövde bara torkas. jag stog då och blåste på honom och han blev skitsur, men tillslut så torkade dom ju och så flög han igen! jag ville nästan hoppa och skrika av lycka men sedan kom jag på att det inte var så himla roligt, det var bara mellan mig och fjärilen liksom. så jag gick in i duschen, sköljde av mig balsamet och sen var han borta.

ganska bra insatts, huh? något ännu mer starkt gjort av mig var när jag nyss skulle hämta cola. jag hatar att göra det eftersom all cola finns i det så kallade "spindelrummet" som alla i mitt område har. mikaela och denise vet iallafall vilket rum jag menar. jag gick in där och hämtade en cola! det enda jag tänkte på var spindel,spindel,spindel men jag gjorde det ändå, starkt. känner att jag är liten fortfarande, vill ha berömm när jag gjort något bra. som när jag kissade i skogen idag när jag och martin var ute och gick (a)

jaja, långt inlägg. nu är det film som gäller. pusspusss

avenged sevenfold - after life



den här låten spelade martin upp för mig igår och jag blev nästintill kär - älskar den!
(det känns tomt utan martin här nu)

dangerous

kom precis hem från träningen och sitter och stoppar i mig en smörgås, det är alltid så himla gott efter träning! vet inte vad jag ska göra ikväll. skulle vart med jelena men så blev det inte så funderar på att duscha och sen sätta på en bra film. hade inte vart fel att ha en martin bredvid mig men men, det är väll bra att vara ifrån varandra ibland också? känns inte som det just nu. imorgon är det iallafall fotboll som gäller så hoppas på bra väder nu, annars förstörs min tisdag totalt. om det inte blir bra väder får jag åka och gymma eller något, kanske sola solarium.

nu(snart) ska jag hoppa in i duschen, hörs later.
pusspusspuss


summertime

tjeenare!
imorse ringde papi mig och berättade att det var träning idag och inte blev man lycklig. det var bara att njuta av de sista timmarna med martin på muskö sen packa och åka hem så att jag hann till träningen. åkte med bussen från muskö som gick 16:38 och kom hem nu 17:40, lång resa men ganska bekväm. på muskö idag var jag och martin uppe på ett berg och solade lite smått och sedan gick vi till en brygga och solade, supermysigt!


var lite småkyligt men vi klarade oss och hade det jätte skönt.

nu ska jag äta tjockkorv och potatissallad, favoriten när sommar'n börjar komma. sen blir det att åka på träning och ikväll vet jag inte vad jag hittar på, vill leka med någon kompis(?)
hörs senare, pussochkram!


martin är en megatönt

idag(igår om man tänker att klockan är över tolv) så hade jag besöksrekord, det ni! tänker fortfarande inte berätta hur många för det blir alltför pinsamt men så ni vet..

vi har precis kollat på engelska wallander. som ni vet så älskar jag ju beck och wallander filmerna och martins morfar berättade att wallander har blivit känt utomlands så man har börjat göra wallander, alltså allting är likdant och det spelas in i Ystad fast med engelska skådespelare och alltså på engelska. det var superbra och något jag rekommenderar för er som gillar typ wallander och beck och sånt.

nu ska vi ut i stugan och lägga oss tror jag, ha en fin natt mina käraste.
puss och kram!

at martins place

nu är jag här, nu är jag på muskö och det var inte alls så farligt som jag hade trott. martin bor iallafall i världens sötaste hus, super mysigt verkligen.. man känner sig mysig när man är här. hur var första "mötet" då? jo jag och martin går av bussen och jag berättar hur nervös jag är och så kommer det en bil mot oss i full fart typ och jag skojar och säger "där kommer din morfar!" och han svarar: "jo emelie, det är fan min morfar" jag trodde självklart inte på det först men jo, det vare. väl inne i bilen försvann nervositeten lite granna men mycket satt kvar.. nu är jag knappt nervös alls längre så det har gått super. dom är sjukt söta!

har föresten sett massa söta bilder på martin när han var jätte liten, hihi svin söt. han är på toa nu så tänker lägga upp någon från hans dator i smyg tror jag..


tror det är för typ fyra år sedan, men tycker han är ganska lik sig själv ändå ;)

ha det bäst sålänge ändå, pusspusspuss

arms wide open - creed

nu är jag och martin hos mig. vi har duschat och packat så nu sitter vi och väntar på att vi ska gå till bussen, vi tar alltså 29 bussen härifrån. vet inte om jag kommer uppdatera så mycket på lovet, får se hur det blir.  måste sluta skriva nu, packa klart och så. men lägger in ett par bilder som ni får titta på tills jag skriver igen..

    

ha en fin söndag och glad påsk gullisar,
pusspusspuss sålänge

det är så logiskt

gårdagen var superhärlig. när vi väl kommit till hannie så åt vi middag och sen drog jag och hannie ut. vi gick först till konum typ och handlade massa godis och redbull, sen gick vi till ett tak och la oss och åt godis, lyssnade på musik och pratade om allt. efter vi legat där ett bra tag gick vi hem till salle där vi träffade massa folk. jag drog därifrån vid halv ett ungefär och då åkte jag hem till martin. vi åt godis som vanligt och sen somnade vi.

(EMELIE
<3 HANNIE)

hihi imorse vaknade jag av att martin stog och skulle stänga fönstret och så böjer han sig lite, står så en stund och så säger han "fy fan vad du ska få sen emelie..". han kollar sedan innanför kallingarna och då förstår jag. hihi igår kväll när vi satt och åt godis så stoppade jag in en colamask (godis) innan för kallingarna på honom och ja, han glömde ta ut den så den hade ju glidit runt där innanför hela natten. sjukt roligt, haha!

snart ska vi hem till mig och packa lite smått och sedan blir det Muskö.. nervöst.
kommer två bilder från igår sen, pusspusspuss

tjaaaaaao

sitter som vanligt i martins rum och skriver. ska ta bussen hem snart för att börja fixa mig till ikväll då jag ska hem till söthanna.

imorse vaknade jag av en martin med morgonrock och frukost på sängen, vet inte varför han gör så riktigt? något han vill kanske? jaja, får se hur länge han är så.. det sägs ju att den sanna kommer fram efter ett tag, haha!
Börjar bli en aning nervös för morgondagen när jag ska med honom hem till hans riktiga hem, han bor ju på elevhem när han går i skolan och annars bor han på muskö så jag har inte träffat någon i hans familj ännu, läskigt men sant. får se hur det går imorgon, är säker på att jag kommer göra bort mig på något sätt.

nog pratat om martin nu. ska hem nu iallafall och ta en lång, varm och skön dusch som jag har sett fram emot hela morgonen. duschade iförsig i duschen här på elevhemmet men strålen är ju liksom bara droppande och man kan inte välja hur kallt eller varmt man vill ha så jag gav upp.

nu ska jag försöka sätta upp håret lite, klä på mig och sen åka..hörs när jag kommer hem!
pussarpussar

i waaant

tänkte bara skriva lite kort och godnatt sådär. kom precis hem till martin nu så vi ska krypa ner i sängen och sätta på en film. vi hade tänkt köpa massor med godis men vi hann inte eftersom allting stänger så sjukt tidigt nu för tiden.

imorgon pratade jag och några vänner om att åka in till någon park i staden och spela fotboll men vet inte hur det blir med det. på kvällen är det iallafall hannie som gäller. på söndag ska jag till muskö med martin, läskigt men kommer nog bli super trevlans!

godnatt på er mina vänner, pussar

PÅSKLOV

ska jag berömma er nu för att ni kommenterat? nope, men jag kan säga att jag blev superglad :)

Sitter hemma hos martin medans han är och gymmar, ångrar att jag inte följde med just nu men men.. skönt att vila också. kollar på disturbia men den är ju sjukt läskig så sitter här istället medans jag hör ljudet så jag hänger med lite. när han kommer tillbaks ska vi nog åka hem till mig för att äta middag och sen ska vi nog hit igen och sova, blir mysigt! imorgon(lördag) ska jag, mamma och pappa på middag hos sussie&björn (HANNIE). det ska bli härligt, att få umgås med sötahanna är aaalltid kul!

nu ska jag bädda ner mig i hans säng och somna tills han kommer, jag behöver det.
(fick MVG i idrott, yeeey!)

pusspusspusspusss

travelling soldier

hm, ni är bara alltför tråkiga.. alla förutom jelena!
här kämpar man som en dåre och får en enda kommentar? hur tråkigt tror ni inte det är? 3 inlägg och typ sju bilder sammanlagt har jag bjudit på liksom.. besviken.

Träningen blev lite sådär. vi joggar ju innan och min kondis är väll inte dålig men den är knappast bra. vi springer ungefär fyra km och jag är förjäkla envis och vägrar tappa placering. alltså jag ligger först med alla flickor med super kondis. jag vet inte ens vad jag gör där framme liksom, jag hatar att komma sist och jag tror helt enkelt jag är för envis för att inte kämpa. idag kämpade jag iallafall för efter mådde jag så sjukt illa och det drog i stackars magen på mig, trodde jag skulle spy men icke. jag tränade inte, åkte hem och hällde i mig vatten och käkade miljoner äpplen och nu känns allt bättre. har precis duschat och mår fint så funderar på att stoppa i mig lite gottis, typ glass om vi har (a)

hörs later, pussissar

.



"I'm totally in love"

lovely

jag har inte gjort något nyttigt förutom att suttit här hela tiden. dammsög iförsig hela övervåningen men det kändes inte som att det var till en så stor nytta, bara super tråkigt. är det bara jag som tar egobilder när jag har tråkigt? det kan ju faktiskt vara ganska underhållande ibland!

imorgon är det fredag och gud vad jag älskar fredagar. vi börjar med idrott halv 10 och då ska vi gymma, det är väll inte särskilt roligt att göra på en idrottslektion men det funkar bra. efter den lektionen har vi lunch och sen har vi naturkunskap och då ska vi bara kika på film och sen är det påsklov! efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. hoppas på att det inte är någon träning imorgon för det orkar jag inte, fredags träningarna är så hemskt sega och bara onödiga.

klockan halv åtta är det iallafall träning och då ska vi ut och jogga innan, ska bli najs i det här härliga vädret. det sjuka med mina träningar just nu är det jag tycker styrkan/konditions träningarna är roligare än handbolls träningarna.. förstår ni då hur trött jag är på det här? haha whatever, nu ska jag käka köttfärssås och spagetti, favoriten!


 



puss och kram i en graaaaan,

såg du mig,såg du att det var jag?

hej härliga människor!
Tack till gud eller vem det är som gett oss detta underbara väder. Livet är bara för härligt. Kan det bli mycket bättre? Våren borde komma mycket oftare för det är helt galet hur glad man blir av lite sol!
(lyssna på den här underbara låten medans du läser, så glad man blir)
 

Hm, tänkte uppdatera er.. Har inte berättat så mycket om vad jag gjort och det finns inte så mycket att säga heller. Jag har umgåtts med Martin konstant i en vecka nu och det har vart hur fint som helst! Igår försökte vi plugga matte, vi/han gjorde två tal och sedan kikade vi på film tills vi somnade typ. Idag fick jag föresten reda på att mitt företagsekonomi prov inte gick helt åt helvete, jag fick G! Om jag är förvånad? Skoja inte, var säker på ett IG men icke sa nicke!

Tänkte lägga upp lite bilder från mobilen som jag tänkt länge på att lägga ut med aldrig orkat, så här har ni:

thess äggad av jaffa, hur klockrent som helst

martin i väntan på bussen <3

nessa!

äntligen sopar dom gatorna, bästa vårtecknet!

vår bild

nu ska jag göra något vettigt, kanske sola?
pussar

asfasf

Nu börjar klockan dra sig mot att Martins träning slutar, så nu ska jag gå.
har gjort ett tal matte, annars fastnade jag vid ett spel på facebook.
pusspuss

matematik

Hellu, ledsen för förra inlägget.. Har faktiskt ingen aning om vad som hände.

Efter skolan idag så kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till haninge centrum, kanske låter som att jag är lat men jaja. Jag klippte mig på det där nya stället där och det sög! Först så borstade hon mitt hår med en lite jäkla kamm, utan att hålla emot liksom och det gjrode så sjukt ont. Sedan så var mitt hår väldigt vågigt eftersom jag sovit i inbakadfläta och så hade jag massa hårspray i men det sket hon i. Sen klippte hon håret på ungefär 10 minuter... Iförsig ville jag bara klippa topparna men ändå. Sedan gick jag och mamma i centrum och jag fick med mig lite hem, hjälpte mamma att hitta kläder också. Hon köpte ett par jeans och en t-shirt. Jag köpte tre vanliga baslinnen, en kjol, en tunika och ett armband. Hyffsat nöjd för ett tag.

Sitter nu i skolan och väntar på Martin som har träning. Vet inte när den slutar, men tror den slutar om ett bra tag. Har laddat upp med matteboken och samhäle boken så nu blir det att plugga och sitta här. Kommer säkert somna i någon soffa tillslut men det är iallafall värt ett försök.

Funderar på om det går att ladda hem msn till datorn på skolan?
pussarochkramar

RSS 2.0