but it's sooooo

tjoho, i'm back!

nej nu ljög jag, men jag uppdaterar iallafall en gång. Vad ska man säga för att uppdatera er? Ingenting, allt är som förut förutom att jag kanske tänker sluta på handbollen. Har provat två lag hitills men vet inte vad jag vill och känner inte hundra för något utav dom. Så nu testar jag ett lag som många andra från mitt gamla lag ska gå till så hoppas på det bästa, vill verkligen inte lägga ner med handbollen för jag vill ha något att göra istället för att bara sitta inne och feta mig hela dagarna! Ikväll ska jag alltså testa med det sista laget och efter det åker jag hem till Martin där jag nu för tiden bor, jätte skönt och framförallt mysigt. Vi har sovit ihop sen han kom hem från Italien nu, varenda natt och träffats varje dag och jag stör mig inte ens på honom ännu.. sjukt? ja, det tycker jag. Men han är för fin för att ens bli irriterad på.

Nu ska jag ta och byta om och sen ringa fazz, pusspusspuss

awff

sitter i min kära skola nu trots att jag tänkte sjukanmäla mig idag för att jag mådde illa och var supertrött. men när martin gått så insåg jag att min frånvaro är jäkligt stor i skolan och då kämpade jag mig upp ur sängen och tog mig till skolan. duktig av mig! nu är jag bara galet hungrig och ser fram emot min lunch som börjar om typ en och en halv timme, usch!

jaja, jag är en fighter? puspusspuss

dad



try to love me anyway?

why home

ta mig härifrån.

my best friend

I will always be by your side



When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God
I had a friend like you


Any times I've gone without a home
A meal
A pair of shoes
If you had three you'd give me two
There ain't no other friend like you

cfmkv,lh

haha jag blir lika förvånad varje gång jag ser att jag har hyffsat många besökare även fast min blogg är kass!

kom iallafall på när jag satt och tänkte på min blogg att det ända jag skrev om var ungefär martin, hur mycket jag saknade italien och vad jag gör för stunden. jaja whatever, nu har jag precis vart hos läkarn och min käraste martin följde med mig. undersökningen var hemsk men jag överlevde. efter köppte martin en piggelin till mig för att jag var så duktig, men efter att jag bara ätit lite på den så tappade jag den och var riktigt nära på gråta. då sprang snyggingen och köpte en ny åt mig (tro mig, jag försökte stoppa honom men det är ungefär omöjligt när han bestämt sig) och nästa piggelin jag fick var möglig. jaja. tack till världens bästa älskling.

tråkigt inlägg återigen, men nu ska jag umgås med mmmmartin.
känner btw att jag saknar mina bästavänner vilket är mycket mitt fel, men det ska det bli ändring på!

pusspusspusspusspusspuss

RSS 2.0