Why do these tears come at night?

har inget att skriva, men vill skriva. vet allså inte vad jag ska skriva..

gott nytt år snart, yeey!

cold

tjänna

Har precis vart på gymmet med hannie typ, eller kom väll hem för någon timme sedan. Vi solade och bastade, grymt najs.. känner mig ganska, len nu! ikväll ska jag och syster ha myskväll eller något, vi ska iallafall spela rockband och sjunga sing star har vi bestämt.. det blir nog kul. Imorgon är det nyår, är inte ett dugg taggad just nu. känns som att alla kommer vara så jävla uppklädda och jag kommer se så sjukt sunkig ut men whatever, det är bara nyår!

Nu äre chill, byee

dan före nyår

Goodmorning sunshines!

Jag är precis nyvaken och känner mig som världens seegaste människa. Har träningsvärk som en dåre i magen, rumpan och låren. Plus att jag är förkyld och gissa hur lätt det är att hosta när man har träningsvärk i magen? Idag ska jag iallafall först till handen med Hannie och kolla på örhängen eller något, pappa lär också komma dit en stund för att köpa knäskydd till mig som jag måste ha på handbollen, även fast jag inte vill.. jaja. Efter handen så ska jag och hannie till gymmet och sola, blev sugen på basta&gymma nu också så ska höra med henne om vi ska göra det också..

Imorgon är det nyår snyggingar, vad hittar ni på?
PUSS

och en till..

vet att jag är så jävla tråkig men jag kan inte sluta lägga upp låtar nu när jag precis lärt mig detta ju.
den här är ju allt för bra med Gwen Stefani, 4 in the morning.




I'd give you everything that I am
I'm handin over everything that I've got
'Cause I wanna have a bit of true love
Don't ever wanna have to go and give you up
Stay up 'til four in the morning and the tears are pouring
And I wanna make it worth the fight
But what have we been doing for all this time
Baby if we're gonna do it come and do it right

världens finaste låt.



And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

misslyckad shopping

Tjänare!

kan ni tänka er att jag gick upp 9 imorse bara för att åka till farsta centrum med käraste hannie? det kan inte ens jag tänka mig, men det gjorde jag! jag åkte dit för att hitta någonting att ha på mig på nyår men hittade inget, antingen var det för mycket liksom, alltså för fin för nyår klänning eller för lite. så whatever, jag tar på mig något här hemifrån. fick med mig annat hem istället: naglar, studio hot straight (ska typ skydda mitt riktigt slitna hår när jag plattar det), ett par tights och ett armband. shit vad tråkig jag är, men aja.. hittade inget roligare. Klockan fem är det träning och min hals är typ svullen och det känns som att någon har dragit med en kniv i den, illa.. men ska dit och köra ändå, får se hur det går. innan träningen så äre sola som gäller, så nu ska jag byta om och sen iväg till gymmet!

ha det bäst sålänge, pussochkram!


ohyes

hej mina hjärtan.
vad har ni för er? själv sitter jag och fryser, lyssnar på massa musik och bara har det så jävla bra med mig själv. egentligen så är jag sällskapssjuk men för en gångsskull så var det faktist skönt att sitta vid datorn helt själv och bara lyssna på precis vilken låt som helst. det värsta är bara att jag besöker samma sidor hela tiden. måste skaffa någonting att roa mig med. håller på att ladda hem smala sussie så ska väll se den snart.

Just nu lyssnar jag igenom All American Rejects alla låtar och varenda låt är ju sjukt härlig. sitter och läser texterna samtidigt och hittar massa meningar jag skulle kunna tatuera in någonstans. men det är ju ett tag kvar tills mina föräldrar låter mig tatuera så...





And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through

<3





och bara för att jag kan detta nu så kan jag int låta bli att lägga in den här låten också..

lovely





.. och jag kan inte sluta lyssna på den!

birds

godmorgon på er. Vilken natt, huuh? Somna typ halv sex imorse, kunde fan inte somna. låg och lyssnade på musik och tänkte som en galning, sjukt skönt! det värsta är bara att man är hemma, alltså en pappa som tjatar på en att man ska gå upp från klockan 10! han lyckades få upp mig typ kvart över elva iallafall. tror jag vänt på dygnet nu, så det blir inte svårt för mig att hålla mig vaken på nyår iallafall, najs. dagen är inte planerad, ska till haninge c. en sväng bara och sen ska jag hem och ikväll är det träning. på kvällen vet jag inte vad som händer. imorgon ska jag träffa hannie som jag saknar, ska in till staden och kolla på klänningar till nyår, ska bli kul!

Nu ska jag dra mig in i duschen, hörs senare!
pussochkram.

Måste bara fråga, är det bara jag som inte ser min header när jag går in på bloggen?

im here again fuckers

men tjena

klockan är nu kvart över elva och jag är hemma hos jel. hon har ju köpt en systemkamera idag så jag kom hit för att vara lite avis, och det funkade bra. Nej men vi har typ fotat massor, hoppas bara att jag också får en sådan när jag fyller år så jelena och jag kan gå runt och fota, och hannie också! blir ju så sjukt fina bilder. pallar inte berätta något mer eftersom jag inte har något kul att berätta. fast jag ska träna handboll imorgon för första gången på piss länge, ska nog bli roligt.. det blir vad man gör det till, right? Hoppas ni haft en god jul snyggingar!



ha nu en fin kväll, pussar!

föresten, ser ni hur sjukt snygg min blogg har blivit? Jelena jelenas.blogg.se fixade den precis åt mig. Fattade ungefär ingenting av vad hon gjorde, men tjusigt blev det trots allt!

GOD JUL

Hej mina käraste, har ni haft en trevlig jul? jag ska iallafall inte klaga, den har vart som alla andra jular. var väll inte så roliga julklappar men hade inte önskat mig något speciellt så hade inte ränkat med det heller. Fick iallafall parfymen jag önskade mig och lite till, men men. Nu ska jag ladda hem någon jätte fin kärleksfilm och sitta och kolla på, någon söt människa som kan tipsa om en? Får se vad det blir, ska kika runt lite.

Lite bilder från idag:

ute på prommis med Kiwi och kära kusin


bästa bror


Syster och kusin


jag och prinsessan

Ha en fortsatt god kväll antar jag, kanske hör av mig senare.
pussar och kramar

FETTOT ÄR HÄR

ska väll börja med att säga god jul, GOD JUL!

Och nu ska jag berätta för er hur sjukt jävla sugen jag är på ris och kyckling med jordnötssås. Jag dör här hemma! Fyfan det hade suttit så jävla perfekt med det nu. Jag skojar inte när jag säger att jag typ dreglar. Hur fet jag än låter så kan jag inte och jag kommer inte kunna sluta tänka på det. Imorgon är det liksom julmat heeela dagen och jag spyr på det redan nu. Jag måste ha det nu, kycklingen alltså. Känner mig så hjälplös när jag inte kan få det.. Herregud. Det är kaos. Nära döden upplevelse typ, shit.

Försöker ladda upp en bild på en stor fet tallrik med maten men det funkar inte,
ni kan ju söka på satay på google (bilder) så ser ni, fyfan.


Döda mig.

confidence emelie?

Känner mig bara så sjukt jävla nedtryckt, ful och sjukt dum, bara...



christmas time

Ikväll ska vi baka pepparkakshus och klä julgranen, ska bli supermysigt. Hoppas min julstämning höjer sig lite då iallafall. Ska till sjukhuset idag föresten och jag är skit skraj, hatar doktorer. Ska kolla min mage och hela skiten, är så trött på att ha ont heela tiden. Får se vad det är, det är säkert ingenting som vanligt.



Ha en bra da före dopparedan, visst äre så?

my only weakness is you

Klockan är snart 20 i tre och här sitter jag vid datorn och dricker te och apelsin juice. Låter inte gott att blanda, jag vet.. men jag behövde apelsin juice för fick förjävla ont i magen och det kändes nyttigt och fräscht och så frös jag som en galning så te kändes nyttigare än varm oboy. Intressant? whatever.

lär sitta här tills mitt magont eller vad man ska kalla det har försvunnit, sen ska jag sova.
Hoppas ni sover gott!


love?

Ikväll har jag julpyntat men min julkänsla ligger fortfarande på minus alltså. Känns som att typ alla är svin negativa till julafton? Jag börjar också bli det nu, inte sugen alls. Lagade iallafall knäck idag och dom blev skit goda, känner mig en aning grym! Har ställt upp granen nu också och den är bara för snygg, ser ut som väärsta kalleanka granen kan jag lova. nu ska jag nog ner till syster och mysa och kolla på film.



Skriver senare igen, pussochkram!

hello sunshine

Godmorgon på er.

Nu är det inte alls långt kvar till julafton, bara idag och imorgon sen är det jul. själv tycker jag att det nyss var midsommar, jag minns det liksom som igår. jaja, jag är fortfarande inte klart med alla julklappar.. låter riktigt illa men tror jag ska in till staden idag och handla dom sista. ikväll är det träning och samtidigt så ska vi julpynta här hemma med familjen, känns ju lite små tråkigt men får se hur det blir. nu är jag iallafall ensam hemma så ska sätta mig och äta frukost helt själv, grymt skönt!

Hörs senare, pussar

you are..


I miss your heart

kom typ nyss hem från bion, såg Yes man. Den var bra, inte den bästa film jag har sett men klart den var rolig. På tal om filmer.. är det bara jag och Mikaela som tycker att den där filmen "Supersugen" är så sjukt dålig? deras sex-snack var ju roligt i ungefär en kvart sen var man bara trött på allt. gud jag hatar den filmen!

Föresten, syster satte naglar på mig idag. Det är ju sjukt fint men känner att det är inte alls min stil, kan knappt ta av mig/ta på mig brallorna själv. Får se hur länge dom sitter kvar, alla har säker ramlat av imorgon bitti.

Nu är det snart sängdags för mig, hörs imorgon.
pusspuss

så sant

Varför vi tjejer älskar pojkar:


1. Sättet de ser ut när de kliver ur duschen med en handduk slarvigt knuten runt höften
2. De där djupa rösterna de får på morgonen
3. Rufsigt hår när de är precis nyvakna
4. Sättet de så sexigt tar av sig tröjor och skjortor (helt olikt hur vi tjejer klär av oss)
5. Att de direkt förlorar ca 75% av sin hjärnkapacitet när vi smeker insidan av deras lår
6. Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le
7. Den där otroligt sköna känslan när de kysser oss i nacken
8. Sättet de sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk
9. Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti deras
10. Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket de får när de försöker få av bh:n utan att lyckas
11. Hur de erbjuder oss att låna deras jackor - trots att de bara har en T-shirt under och det är jättekallt.


i dont know baby...

har inget att skriva, ska städa nu iallafall. ikväll hoppas jag att det blir bio.
pussssss


christmas

tjena snyggingar, orkar inte skriva blogg i helgen.
nu börjar jag få lite julstämning iallafall, ha en fin helg!

pussochkram

JULLOV

hej hjärtan!

jag hinner inte skriva något långt jävla inlägg om att vårat härliga jullov har börjat. jag hinner bara säga att ikväll så är det julmiddag hos thess med tjejerna, satans trevligt! vi ska klä oss i så mycket jultema vi orkar. jag tror det blir en vit tunika, en tomtemössa och en rött sidenband runt midjan, får se om jag hittar några röda sockor också! bild kanske kommer senare. nu måste jag slänga mig in i duschen och sedan fixa mig fort som satan och åka till Thess! bråttombråttom!

Ha en fin fredag, hörs imorgon! <3

My only friend

Hello sunshines.
Hur känns det då? bara några timmar kvar tills jullovet startar. jag är faktist lite smått ledsen. tänk sedan när det är över, hur långt är det inte kvar tills lov då? Suck. Jag säger ju det, man hinner inte njuta innan man ska börja tänka på det dåliga med sakerna. yeahyeah, nu ska vi vara så positiva som vi kan här! ska sitta vid datorn ett bra tag nu, i mina mjukisbyxor, tjocktröja och hjärtduntofflor. vad hade jag gjort utan dom? mina fötter är liksom ständigt iskalla och med dom blir dom precis lagom varma. (onödig fakta, men aja!)


Jag och Hannies djur
nu ska jag ner och fixa te och sen blire mys!
pussochkram

<3under the bridge

Take me to the place i love, take me all the way


i wanna know if i can love ya

Hello my babes!

Sista skoldagen, hur skönt som helst. Försov mig idag så kom till skolan typ två timmar försent men tror inte jag missade så mycket. ikväll ska jag tacka gudarna vill jag lova, jag fick G på mitt spanska prov! kände vilken jävla lättnad det blev när jag såg det, sjuukt najs. Så var det över, första terminen i gymnasiet. skönt som satan! imorgon är det bara avslutning i aulan så det känns inte som att det kommer bli så himla ansträngande.

Nu ska jag iväg till gymmet, duktig som man är!
pusspusspusspuss

nighty

Nu är det godnatt som gäller för mig, ha en fin natt så hörs vi imorgon.
pussochkram!


Sometimes it's easier to say you don't care
instead of explaining all the reasons why you still do..

wonderwall

Har precis duschat klart det var grymt skönt kan jag lova. Ikväll har jag inge plugg, inge träning, inget att göra så ikväll blir det att sitta här hela kvällen.. (tills mina föräldrar skickar bort mig från datorn) det måste bara vara jag på denna jord av alla miljoner tonnåringar som inte har en egen dator? Skulle göra allt för en bärbar dator men pallar fan inte lägga ut pengar på det. Får se om jag önskar mig det i födelsedagspresent.. Ska önska mig det eller en plattTV till rummet.

Sitter och lyssnar på Superhuman med Chris brown, skulle väldigt gärna vilja se honom när han kommer till Sthlm men pallade inte jaga biljetter faktist, kändes som att det inte var alltför viktigt.

TA MIG TILL HÄLLEVIK



what's up

Hellu bitches!

Har precis vart och gymmat med hannie plus bastat. Jag hatar att basta, det är ju galet varmt och svettet bara rinner. Men efter så blir ju huden sjukt len och vacker så det är värt det! Nu är det typ middag så ska väll ner och stoppa i mig något iallafall. Vet ni föresten? Jag fick VG på hemtentan vi hade här om dagen!? Jag ställde samma fråga igen "Va, Varför då!?" Min lärare typ kollade på mig och sa något i stil med "Du kanske är bättre än vad du tror". Jag skrev den liksom på typ 2 timmar vid 12 på natten dagen innan den skulle lämnas in. Whatever, man ska ju vara glad antar jag!

Igår hade jag 26 unika besökare. På en gång tänkte jag "Vad har människorna för liv?". Aja, jag är glad för att ni kollar in men jag tycker tamefan synd om er.

Middag, byebye hörs senare!

take my body close to the dancefloor

Har precis duschat, var riktigt skönt att få upp värmen i kroppen men är så grymt sugen på att hoppa in i duschen igen. När jag blir stor så ska jag ha typ TV i duschen, eller iallafall radio. Så man kan sitta där hur länge som helst och bara tänka och verkligen njuta av det svin varma vattnet. Snart är det jul ju, om en vecka och en dag. Är det bara jag som inte känner någon julkänsla alls? Grymt tråkigt.


Hällevik

Vet inte om det blir så många mer inlägg ikväll, isf hörs vi imorgon.
Pussochkram i en gran.

laughing

Haha sitter här och bara letar efter något att skratta åt, pallar inte sitta och tänka massor och då finns ju alltid youtube? jag kan verkligen inte sluta skratta åt min favorit som ungefär alla vet vilken den är. Jag har älskat den i typ 2 år nu och jag bara kollar på den om och om igen. ah den är bara för skön!!

nu ska jag leta runt ännu mer, pusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss


tonight

hej gullisar!

Kan inte göra annat än att skratta åt mitt jävla spanska prov. Får jag inte IG på detta så fattar jag inte vad jag gör? Isåfall måste jag vara en jäkel på chansa. Pratade med min svenska lärare idag om man hade glömt att lämna in några uppgifter och så fick vi reda på vad vi fick på provet. Jag fick VG. Jag förstog nästan ingenting på provet, chansade på mer än hälften och då skojar jag inte. Mina lärare måste älska mig? Något fel är det iallafall, jag hade liksom inte ens pluggat och jag satt och verkligen hoppades på ett jävla G. Det är nog så att jag är någon sorts naturbegåvning, så måste det vara.

Funderar på att åka till gymmet men det låter grymt ansträngande, får se hur det blir.
nu ska jag typ sova eller duscha för jag håller på att förfrysa.
pussochkram


life

Plugga alltså, hur trött är man inte på bara ordet?

Ni vet ibland blir det ju så att när man pluggar så bara stänger sig ögonen och det är skit omöjligt att hålla dom öppna..? Så blev det för mig när jag satt här och försökte lära mig skiten. Då tänkte jag lägga mig i sängen men kom på att det var dumt för då lär jag ju somna. Då tänkte jag att golvet är fan skönt att ligga på och där lär man inte somna. Men tamefan, ligger där i typ 10 minuter och försöker få in alla jävla verb och böjningar och skit och så vaknar jag senare. Hur trött är man inte på spanska då?

Jag vill inte ha språk, det är lätt värst i skolan.
Fortsättning för mig, bye sålänge.

shuu

Nu är det dags vänner, nu är det dags att plugga för sista provet detta år. Fyfan säger jag bara, jag vill inte. Men det är spanska så jag måste verkligen, ska försöka plugga en stund nu så att jag kan lite om allt iallafall. Så jävla svårt för att plugga nu för tiden, har försökt börjat plugga sen jag kom hem från skolan men böckerna bara ligger där och inte vill bli öppnade. Men nu jävlar, nu ska dom upp!

Höres later, pussochkram

thank you

  
Syster, Hannie, Thess
Ni är bäst i världen, tack för att ni alltid finns där för mig. Ni är verkligen värda det bästa.
Jag kommer finnas här för er så som ni funnits för mig nu när allt vart som det vart.

Jag älskar er.

songsongsong

I'm outside of you
And I can't get through
You're overlooking the beauty that's dying inside me
Can you see?
I'm outside of you
And I'm so confused
You keep missing the small things
The safety that love brings
Can you see?
I'm outside of you


..

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to planned?
And do you think I'm wasting my time
Doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along



dear god, help me..

Hejhallå hjärtan.

Sitter och försöker plugga till min naturkunskapsprov imorgon men klarar inte av det. Tänker bara på precis allt annat. Jag är riktigt trött på att vara ledsen nu, vill bara komma bort ifrån allt. Men man blir alltid starkare av det så jag försöker se den ljusa sidan, typ. Provet kommer gå så jävla åt helvete, men jag orkar inte bry mig. Vill bara väldigt gärna få G. Pallar inte gymnasiet nu. Mår så sjukt illa och har skit ont i huvudet och det bara snurrar över allt. Förstår inte vad det är med mig.

Ska väll bita ihop och läsa alla typ 50 sidor i boken nu, fan.

klappar

hellu snyggingar. har vart i handen och kollat på julklappar men hittade ingenting, hittade bara saker till mig själv som vanligt. var ju då jävligt smart och gick med syster och så provade jag ett par jeans på skojs skull liksom och så sitter dom perfekt och är skit snygga, hur ledsen blir man inte då? så syster, min snälla syster sa att hon kunde köpa dom som en för tidig julklapp så nu sitter dom på mina ben! plus att jag hittade en skit fin tunika som jag ringde mamma och sa att hon skulle köpa till mig i julklapp och det gjorde hon. men den får jag inte nu, hon tänker slå in den? snällt...!

Nu ska jag iväg till hannie, ha en underbar kväll.
ring mig 0735303323

.

As life goes on, I'm starting to learn more and more about responsibility
And I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out to apologize for things that I've done
And things that haven't occurred yet
And things that they don't want to take responsibility for



sorry, blame it on me

har precis vaknat typ och nu sitter jag och lyssnar på akons låt sorry blame it on me. känns som att den har typ tusen olika namn men så heter den iallafall på min dator. har ingen lust att skriva blogg alls, men jag gör det ändå så var beredda på ett riktigt trökigt inlägg. jag kan ju skriva om inatt, när jag la mig så höll jag på att frysa ihjäl som vanligt men det var nästan ännu värre. jag lovar att jag låg under täcket i kanske tio minuter och väntade på att det skulle bli varmt men det blev det aldrig! min kropp var svin prickig, ni vet när man fryser? helt galet. så jag gick upp, satt på mig mjukisbyxor, t-shirt, mjukiströja och mina stora tofflor på fötterna och sen la jag mig igen. efter en stund blev det varmare men så sov jag hela natten och det var en perfekt värme!

ikväll blir det nog mys hos hannie, skriver senare.
pussochkram

åh, vad jag har saknat er

hemma nu, bussresan var hemsk. jag höll på frysa ihjäl hela vägen. plus att jag satt och lyssna på min käraste mp3 och den bara öste fram depp-låtar, ni vet? åh fy fan säger jag bara, vilken dag. men samtidigt så njöt jag verkligen av den, men inte alls i efterhand. nu är det bara natten kvar liksom, uh. imorgon ska jag hem till hannie och mysa. vi ska laga middag och sen bara chilla tror jag, kommer bli en jätte mysig kväll.


em today
nu ska jag dricka varm choklad innan jag somnar så att jag får upp värmen.
sov fint, pussochkram!


wait a minute

hejsan babes.

hihi, tack för era kommentarer. skäms lite över mitt inlägg jag skrev men jag behöver kommentarer. sitter och lyssnar på musik nu, ska snart åka iväg. ikväll blir det att vara med vänner, ska bli roligt hoppas jag! känner inte för att skriva blogg så tänker inte fortsätta på detta inlägg. har shoppat två typ tunikor idag föresten från JC och Deep, bilder kanske kommer senare. nu ska jag vila en liten stund, typ måla naglarna.. vilket verkligen behövs.

Ha en underbar fredag, pussar och kramar!


oh no.

föresten, vet ni vad min pappa sa till mig idag.. förbered er på något hemskt för jag kände mig helt krossad.

"Emelie, är det inte dags för dig att börja söka sommarjobb?"
jag kände att jag kollade på honom som om han var dum i huvudet, då sa han typ "ja men det är dags snart, alla kommer ta slut annars." Sommarjobb. Hör ni? på sommarn vill jag bara vara fri, sova, gå upp 2 och sedan bara njuta av hela dagen och kvällen. När han sa sommarjobb tänkte jag mer gå upp 6, komma hem 16.00 och vara helt slut. Men jag antar att jag borde söka ett iallafall, man måste ju ha något? ska väll jobba typ två dagar i veckan kanske eller så jobbar jag tre veckor i streck. Fy fan, jag behöver stöd älsklingar.

var bara tvungen.

I'm not pop, i'm hiphop

Hej älsklingar.

Har precis duschat nu sådär efter gymmet, grymt skönt. dom hade nya rör i solariumet på gymmet idag så alla varnade mig innan att sola försiktigt och jag som är livrädd för att sola i solarium tog det ännu lungnare än vanligt. hade bara ansiktskanonen på i 5 minuter och hade inte så stängt, alltså solariumet. ändå blev jag röd om kinderna och det hettar som satan och så fick jag ju färg på hela kroppen, skönt att känna sig lite brunare iallafall. Nu ska jag sitta här hela kvällen antar jag, börjar halv tio imorgon.



skriver nog igen, pusshej!

I dont know what to dooo

hellu babes!

kom precis hem från skolan, hade musik som vanligt och våran låt börjar låta grymt bra nu.. lite smått förvånad över att vi liksom fixat akorden och allt själva. aja det låter fint iallafall.

Sitter och öser i mig mandariner för jag var så sjukt hungrig! ska till gymmet snart. tror jag ska lyxa till det lite med att sola, är så sjukt vit! Sen ska jag träna som aldrig förr, hade problem med att somna inatt för att jag inte tränat på länge.. sjukt mycket spring i benen. det sitter preeecis under knäskålarna, galet.

ciao så länge,





<3

bad day

fyfan för er, vilka tråkiga läsare jag har. inte en kommentar på typ hur lång tid som helst. känns ju faktist ganska meningslöst att skriva då. idag kommer´iallafall jelena hem, längtar efter dig sötan. hoppas du har haft det fint!

nu har jag spanska, hörs ikväll. puss

men jag trampar ju bara vatten för att få lämna marken

har inget att säga nu såhär på morgonen förutom att jag helst hade bara legat kvar i min härliga säng. den är verkligen världens skönaste säng. hade vart tusen gånger enklare att gå upp på morgonen om man typ sov på golvet. kanske ska börja med det. idag har jag bara massa mjukiskläder på mig, riktigt riktigt skönt. det är en lång dag i skolan som jag verkligen inte pallar. företagsekonomi prov också som jag inte pluggat något på, great. ska kuta till bussen nu, hörs ikväll.


pussochkram

truuue

Idag så satt jag i haninge centrum på en bänk och lodade (fråga mig inte varför?) under den tiden kanske det springer förbi minst 100 små ungar (ja, jag satt där i en väldigt lång tid) och jag lovar att varenda unge såg överlyckliga ut. då tänkte jag som alla "tänk om man var så liten igen, utan problem"... sen sörni, då kom det två jätte söta gamla tanter och satt sig bredvid mig och dom var också jätte glada, och egentligen så är ju alltid gamlingar glada! Då tänkte jag "Dom har redan fått uppleva att må dåligt flera gånger, dom har redan gått igenom det som jag gör nu och nu är dom jätte glada." Shit alltså, jag ska kämpa tills jag blir tant.




Godnatt mina hjärtan, ha det fint tills imorgon bitti.

nothing to say

..


I would do anything

Uppe nu och ska snart springa iväg till bussen. idag blir en lång dag men jag vet att i slutet av denna dag så kommer allt, hur som helst kännas hyffsat bättre på något sätt. positiv som man är.

Måste borstatänderna och sånt nu, hörs ikväll.
pussar

I was like whatever

thess sover här inatt igen. måste säga att det känns lite bättre nu, vet inte varför men. jag pallar inte vara ledsen längre, ska bara försöka må bättre och tänka på mig själv antar jag.

nu ska vi typ lägga oss, have a nice night.
dröm om mig.

kaaasst

Hallå, är det ingen av er som håller koll på vad jag heter i andra namn?
Anna har ju namnsdag idag. Anna Emelie Forsberg?


whatever, jag visste det inte själv förns mamma kom hem med ett paket till mig. Jag förstår inte varför egentligen, jag har aldrig fått paket på min namnsdag förut. Men hon sa typ "jag tycker du behöver det här" och så öppnade jag det och i ligger en stor chokladkaka. För stunden ville jag spy på chokladkakan men nu sitter jag och halv svullar upp den..

hörs senare, puss och kram.

dra åt helvete

yes, nu är det gjort. har tackat nej till stadslags matchen på lördag. trodde inte det här om mig själv ens, handboll som alltid vart det ända jag levt för, handboll som var det bästa jag visste. fattar ingenting, allt bara faller åt helvete. varför ska bara jag kämpa för? vad fan tänker jag med? mitt självförtroende har nog aldrig vart det bästa men det har aldrig heller vart såhär jävla lågt. helt seriöst så vill jag inte mer. jag skiter i det här nu.

lillebror, bli inte som jag när du blir stor

Samma situation igen, har inget att skriva men vill så gärna skriva.. Tror det är för att jag vill slippa tänka på annat, för det är ju så det blir. Dagen har inte vart altlför hemsk, jag har mest tänkt positivt och det funkar. Kanske lär mig att må dåligt trots allt? Man har ju alltid mått dåligt innan och man har alltid kommit ur det, så varför skulle jag inte göra det nu? Haha whatever, jag ska bli en gladare skrivare iallafall mina hjärtan.

Idag har jag vart hemma från skolan, orkade inte gå imorse. Kanske sa det innan men berättar det igen ifall. Duschade för någon timme sedan och nu vill jag bara hoppa in i duchen igen och skölja av mig. För det första så fryser jag som en galning och för det andra så är det bara jävligt najs.


för det är ett spel och jag vill inte vara med.

jag vet ju inte vad jag ska skriva om, som jag skrev i förra inlägget men ändå känner jag att jag vill skriva blogg. finns egentligen väldigt mycket jag vill säga men ändå hålla inne för mig själv. kan ni tänka er att jag är inte sugen på mat? jag som äter mest i hela världen typ? helt sjukt, hatar den känslan. så fort jag tänker att jag ska äta så blir det bara en fet stor klump i halsen och så har jag en ständigt illamående känsla. jag förstår bara inte, jag vill bara ha allt förklarat för mig.. vad är felet? varför blev det såhär? det finns tusen miljoner frågor och typ 3 svar. fast jag har svar på alla frågor, svar som jag har kommit på själv. jag känner mig bara så jävla lost. ge mig jullov.

I sommar blir det Hällevik iallafall, har jag sagt det? gud vad jag längtar.



take me to heaven


Now I'm gonna show you and you're gonna see

Hemma från skolan idag, mår inge bra alls. Förkyld och bara less.

Har inga ideér om vad jag ska skriva om, finns inget roligt att berätta. Tack till thess för att du var här igår och lyssnade och förstog mig typ, känns lite bättre efter det iallafall. Har sovit tills nu typ och det ska jag fortsätta med, känns som jag skulle kunna sova hela dagen och hela natten sedan utan problem. Imorgon är det en ny dag och jag hoppas allt känns bättre efter imorgon, hur det än blir så kommer det kännas bättre.. Eller kanske inte, men jag antar att jag är stark.

Finns på mobilen hela dagen, pusspuss.



I was wrong to keep you underneath my finger
I was wrong to try and change you like I did
Oh I was a fool, I was to blame
And I put myself to shame
Now you and your love can show me the way

Now I, I feel like an aeroplane above the rain
And I, I wont make the same mistakes I used to make



that's what friends are for

Efter all min panik (vissa vet hur jag kan bli när jag inte vill mer)
så kom thess över till mig och nu ska hon sova här, har man inte underbara vänner?

som jag sa förut så har jag tagit paus i handbollen, kände att jag helt enkelt inte pallar. jag måste ta tag i skolan nu och jag måste få sakna handbollen för att bli glad av den. jag vet att jag kanske sviker er, men det är en vecka. ni klarar er utan mig en match tjejer, jag vet det. jag pallar verkligen inte, allt är åt helvete just nu och jag hoppas att ni förstår på något sätt. jag vill liksom, vara glad innan jag går till träningarna istället för ledsen. förut var jag glad till matcherna liksom men jag är inte ens det längre. jag förstår inte själv vad som hände. jag sa att jag behövde en förändring och det kanske är det som påverkar mig nu? jag vet inte. det är bara i en vecka älsklingar.

 

This is thess, and she's the best
godnatt, dröm om mig.. lite?


Har jag saknat att må dåligt?

jag är bara tom, helt jävla tom.


I tried to be perfect

Var det bara jag som började kolla på sverige matchen och sedan gav upp? Lite smått pinsamt att man inte lyckas göra mål på typ 14 minuter. Jaja, vet inte vad det står nu så jag ska inte säga någonting men hoppas det är bättre nu iallafall.

Sitter och bränner en skiva tills på onsdag då det är skol DM i torvalla, blir inte så bra men aja.
Har ingen lust att skriva, uppdaterar kanske senare.


vackert
Pussochkram


I’m going to try to show I am strong enough

Godmorgon på er.

Just nu vill jag bara att den här dagen ska ta slut så jag får lägga mig i sängen någon gång. Träning idag men jag ska inte träna eftersom jag har tagit paus i två veckor eller så. Får se om jag längtar tillbaks till det sedan.. Känns inte som att jag kommer göra det just nu men man vet aldrig. Föresten känner jag mig som en mes, bara för att lite går emot en i livet så vill man lägga ner allt.. eller hur? och det är precis så jag gör, jag lägger ner allt för en grej. Fan alltså patetisk man är, man får väll typ lära sig må dåligt..? Vissa är ju faktist bra på att må dåligt.

Just nu borde jag vara på spanskan men struntade i den idag, kommer ändå bara sitta där och tjura.
puss och kram sålänge..


angel

Oh, i found some pictures for you babes!

 



yeees, lite bilder var det ja...

Now it's too late, too late to live

Jag har faktist sett fram emot, under denna helg att skriva blogg. Det händer inte ofta att jag gör det. Men fan, nu när jag sitter här så har jag ingen aning om vad jag ska skriva om? Haha välkommen till jordens tråkigaste blogg, gissar jag på. Imorgon föresten, då är det dans som gäller och hur kul låter det!? Trodde att det skulle bli en kortare dag liksom men nej, efter dansen ska vi gå på alla jävla lektioner som är kvar. Kan man inte få vila någon gång? På onsdag är det iallafall Skol DM i torvalla från typ 9 till 5 på kvällen, ska bli riktigt roligt faktist. Fast inte om vi förlorar, då blir det piss tråkigt. Ska bränna skiva till det också ja, det får jag inte glömma...

jag trodde jag hade tagit massa bilder med min mobil i helgen men hade bara tagit en enda och den är på hannie, så du kan ju känna dig en aning hedrad. Hon bjuder på denna:



Sen får man ju ursäkta min väldigt dåliga kamera och hannas väldigt vackra min..
 (hon ser inte ut sådär egentligen)

Hihi, puss mina hjärtan


 


home

Nu är jag hemma igen. Vi vann alla matcher och är vidare till steg 4 som etta i gruppen. Var inte så värst svårt motstånd men jag är ändå ganska stolta över oss. Blir borta på min födelsedag eftersom steg 4 går då, lite små tråkigt men spela roll. Har inget mer att skriva, ska äta lite tacos nu..

you dont know how lovely you are

yeah, this is my life...

Då var man uppe tidigt igen då på en jävla lördag. Gud vad jag längtar efter att få sova ut till typ 12! Jaja whatever. SM i helgen så ska snart dra ner till ribby hallen där bussen går ifrån. Önska mig lycka till, igen. Känner mig lite mer taggad nu men inte helt. Det blir boende på hotell med tjejerna också, jävligt najs. Nu tjatar pappa, as usuall. Hör av mig på söndag kväll då jag kommer hem. Ha det bäst sålänge älsklingar!


Oh, den bjuder jag verkligen på.

you don't understand, dad

Fattar inte vad det är med mig? Gräver ner mig för minsta lilla och låter bara allt gå åt helvete. Jag tycker riktigt synd om er i min omgivning som får höra på mitt jävla depp-snack hela tiden och få se mig tjura för minsta lilla, men tack för att ni orkar.. hihi. Jag liksom säger förlåt till dig du vet, för att jag är som jag är också. För svartsjuk för så lite, förlåt.

nu är det sängen för mig, puss och kram

fukc

Jag känner mig så satans fyndig just precis nu, fy fan!

Fredagen var rolig måste jag erkänna, mycket trevlig. Men jag tänker nog dissa er idag igen för jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Känner mig mest tom just nu och har ingen aning om varför. Idag fyller iallafall min syster 20 år så får väll säga grattis till henne! imorgon bär det av till bollnäs där jag ska spela SM och just nu känner jag mig inte ett dugg taggad eller sugen men det kommer väll imorgon bitti hoppas jag..

Nu pallar jag inte med er mer, bye

fredag

Fredagen känns okej hitills. Imorgon åker jag, önska mig lycka till.
Pallar inte blogga nu, pusshej!

tonight

yes, nu är det sängen som gäller för mig. Trodde att jag skulle dö under ungefär en timme, har aldrig i hela mitt liv kännt mig så nära döden. Min mage alltså, shit. whatever, det är över nu..

Jag ser fram emot en fredag, jag ber min omgivning att göra den underbar.


well, I give up

Har ni någon gång kännt att ni inte vet vart ni ska ta vägen? Till och med kroppen värker, man pallar inte äta, man orkar inte göra annat än det man måste och sedan sitta vid den här datorn. När allt går åt helvete, sporten som du alltid älskat bara försvinner? Skolan funkar inte alls som den gjort tidigare, ingen vilja alls. Det ända man gör är att tycka synd om sig själv? Jag vill bara lägga ner allt just nu, ser ingen mening med ett piss.

Men ändå så ska jag hålla huvudet högt.

Hur i hela världen kan man sätta kedjor på någon?

Har jag nämnt att jag älskar Håkan? Ett antal gånger säkert, men jag kan inte sluta prata om det. Sitter och lyssnar på en stor favorit, hurricane gillbert och känner bara för att gråta liksom. Känner inte så mycket vilja till något just nu faktist, jag ser fram emot en sak hela tiden men det är en hemlis. Har helt sjukt ont i magen och en stor enorm klump i halsen, har ingen aning om varför.

Du, jag vill känna lycka och kärlek :)


Put yourself in my situation

you can't, can you?


in school

Nu är jag i skolan. Vaknade tidigt imorse av ett samtal men somnade om igen för jag pallade verkligen inte gå upp. Kom till skolan vid 10 ungefär då kollade vi på film och sedan lunch. Har precis skrivit klart hemtentan typ med hjälp av Lina, tack till dig om du av någon anledning skulle läsa min blogg! Spanska nu och har inte pluggat på skiten, får se hur det går...

Hörs senare älsklingar

you really make me smile.

<3
nu är det godnatt för min del, ha en fin natt. imorgon ska jag vakna lycklig hoppas jag.
puss på er mina käraste


där satt den



Känns inte bilden klockren?
marcus thunwall har gjort denna

i'm not good enough for you

nu har min positiva sida plötsligt försvunnit av olika anledningar. Pallar inte med jävla skit skolan. Allt går bara åt helvete och jag pallar verkligen inte med alla lärare som ger världens tråkigaste uppgifter. Fy fan,  vart tog min plugglust vägen? Jag förstår inte hur fan jag kunde vara sugen på att plugga när jag skulle börja. Fan för fredrika bremer.

såhär ser min hemtenta ut just nu, som ska vara på fyra A4 på datorn...

Konsekvens/effekt

Individ


Samhället

Stor konkurrens

  

åtgärder

fitta




Åh, döda mig någon.


äh okej, då ska vi se då...

Hej sötisar, ledsen för att ni får uppleva (läsa) min hemska sida. Men alla har ju sina dåliga sidor och ibland så visar dom sig, precis som min gör nu. Jag ska försöka skriva positivt, jag är ju trotsallt ganska positiv. Onsdagar är ju som sagt lätt den skönaste dagen i skolan, grymt slapp. Jag ska erkänna att jag var en gangster idag också, Jelena och jag skolkade från historian. Vi skulle börjat kvart i 10 men dom hade börjat utan oss så då dissade vi dom tillbaks!



nu ska jag plugga, hörs sen!


yeey!?

den här dagen börjar ju skit bra. Jag är redan i skolan och börjar inte förns 9 då vi har matteprov! Åh snacka om att det verkligen känns som att den  här dagen kommer bli värre än igår. Plus att jag kanske ska handla julklappar idag och present till min syster som fyller 18 på lördag. Pengarna bara försvinner, det är hemskt.

aja, nu ska jag loda till klockan nio.
puss


im sorry, I can't be perfect.

Har inget mer att säga, vill att den här veckan, månaden, allt ska ta slut just nu.
suck.
godnatt.


without a sense of confidence

Vad var det jag sa, rätt igen? Den här dagen är verkligen, en dag för mycket. Någon kunde bara tagit bort den. Har börjat på uppsatsen nu iaf, har gjort första frågan men jag fattar fortfarande ingenting hoppas bara på att jag skriver rätt. Men skitsamma, jag har iallafall gjort första frågan. yey.

Man kan aldrig vara lycklig till 100%, visst kan man inte? Tänk såhär. Du kämpar för någon/något som en galning och allt går liksom upp och ner... Du vinner det sedan tillslut och självklart blir du jätte glad för stunden, men efter några dagar kommer man alltid vara rädd för att förlora det igen och på så sätt mår man dåligt. Så innan du vann det så var man ju lite nere för att allt gick så upp och ner, sedan när du väl fått det kan man aldrig glädjas fullt ut...

jag menar inte att jag kämpat för något, men det var någon
som sa det till mig någon gång och det är bara för sant.
wow, jag kommer aldrig vara helt lycklig.. hur känns det?

det var allt, tjao.

badbadbad

Rastlös var det va? Om jag är!
Jag har till och med börjat rita, jag som typ aldrig kan rita.. Har inte ro till att sitta stilla och göra om en grej miljoner gånger för att sedan se hur fult det blev. Fråga thess, hon är grym på rita.. right? hahah! Aja, jag är nog världens sämsta bloggerska men whatever, det är inte så att jag lever på min blogg..



detta har jag ritat


these are the days that never end

jag tror jag dör. Fy satan vad jag bara känner att den här dagen kommer bli helt sjukt tråkig! Jag tänkte åka till handen och shoppa lite julklappar men jag har inte min plånbok hemma. Och efter handbollen som var imorse så tänkte jag käka på donken med Ida och fatos men nej, plånboken varju inte med då heller. suck! This is a bad day, really. Har ingen aning om varför men bara känner att usch, låt dagen ta slut! Kommer vara helt jävla rastlös hela dagen och sen kommer jag känna mig så sopig när jag på kvällen kommer på att jag borde ha pluggat.

Fan, jag skiter i jävla skolan!


palla

Sista inlägget för idag, och första. Har inte så mycket att säga om dagen. Imorgon är det iallafall skol SM i Tumba så måste gå upp 06:30, suck. Ska lägga mig och mysa nu. Ha det fint, sov bäst älsklingar!

RSS 2.0