iiiaiaiaiii

Ska uppdatera er lite granna.. Igår var det söndag och en väldigt skön dag. Vaknade ungefär vid 12 med Martin, vi duschade, åt frukost och sedan låg vi och kollade på en film (jag somnade igen). Vid halv 5 kom syster och Fredrik och hämtade oss för att åka hem till mig för att äta middag med käraste familj. Tyckte lite synd om Martin, han såg lite smått nervös ut men det gick super! Efter middagen åkte vi in till stan och gick på bio, vi såg dumpa honom och den var jätte bra! Efter bion satt vi oss på donken och pratade. Vi hade planerat att vi skulle sova ifrån varandra men så blev det inte. Vi tog 23:37 tåget typ från centralen hem till honom där han hämtade lite grejer och sen åkte vi hem till mig och sov, super mysig kväll! :)

Idag har det vart chill dag som sagt, hade utvecklingssamtal sen slutade jag. Väntade på Martin i skolan tills han slutade dock, men hade roligt sällskap så det var lungt. Har precis kommit hem från träning nu. Vi har börjat springa ute igen och tro det eller ej men jag hänger på alla med superkondis! Även fast jag är halvt död när jag kommer fram så är man ju en aning envis. Så nu är jag ganska slut iallafall. Ska duscha och sen hoppa i säng.
ha en härlig kväll, pusspusspuss!

hihi martin


summer of '69

Kom precis hem till Martin igen, var tvungen att åka hit för att lämna busskortet men stannar här ett tag ändå.. hihi (a) På 30års festen var det najs, jag sprang mest runt och fixade allting med syster. Man var ju bartender också, grym! Innan jag sprang som en dåre till bussen så stoppade jag ner tacochips, cremefresh och tacoköttfärs så nu ska vi äta lite och kolla på film blir det nog, myspys! Vi vann matchen idag också btw, med 30-21.. Blev sjukt förvånad och överlycklig. Sista seriematchen med tjejerna så det var härligt att sluta det med en vinst. Nu är det bara slutspelet kvar, skulle ju inte vara fel att komma till en final och vinna allt.. Men det krävs ganska mycket för det så..

Nu har jag inte tid med er längre, ha det fint!
pusspuss, sov lungt.

love in this club

Hej vänner, sämst uppdatering igen jag vet men jag hinner helt enkelt inte. Förstår inte hur alla "superbloggare" hinner uppdatera typ var tredje timme och dessutom kommer på något att skriva om? Jaja, jag har inte hunnit det iallafall. Igår fyllde käraste jelena sjutton år, stort grattis till dig! Vi var först på pizzan och åt och sedan åkte vi hem till henne och dansade, spelade spel, åt godis och drack läsk.. Hur lyckat som helst! Vid 00.00 så åkte jag hem till Martin och sov över här. Vi kollade på Slumdog millionaire, iförsig somnade jag men den verkade inte vara ett dugg bra. Vi vaknade ungefär nyss och vi ska kika lite på one three hill och sen ska jag till haninge c. för att möta hannie! Sen är det sista seriematchen som gäller najs. Efter den ska jag till västerhaninge och fira min bror som fyller 30 år, grattisgrattisgrattis!

hörshörs, pussar!

disturbia

tjohejsan! Martins förra inlägg var ju lite charmigt, visst?

Gick precis till bussen och mötte Martin så nu har han träffat mina föräldrar, stackarn. Nej men det gick bra men han var ju en aning nervös, hihi. Nu ska vi dricka cocacola, kolla på film och sedan sova. Imorgon ska jag upp med honom och åka till skolan tidigt, sova lite i torvalla.

ha en fin natt, sovfint och dröm om mig!
pussar

Alla som inte dansar är våldtäcktsman.

tjabba-dabba-doobili-doo!!!!!

Herman göring är i farten medans nalle puh blåser i snabeln :)
Sorry.. Fick bara några ord
upp i huvudet :S:S
Btw hade jag företags, ekonomi-prov idag! Gick superb! Om man talar backlänges;) Nu ska jag till handen med thess och "fönster
shoppa". Sen blir det bersäk genom centrum!
 
 
 puss puss! 

might not give you back

är nu hos bästa thess och har käkat våfflor, de var goa! nu ska thess och jaffa iväg på träning och jag vet inte vad jag ska göra, blir väll att åka hem och tråka.. Eller plugga var det ja, lite iallafall. Har prov imorgon och jag förstår ingenting! Haha hände en sån kul sak här nyss typ. Thess står med ett ägg i handen och låtsas kasta på jaffa och jaffa säger "du skulle aldrig våga!" thess ba "skulle jag inte?!" jaffa: "nej!" så thess kastar ägget i magen på jaffa så heeela hennes kläder blir ner äggade, så det satt man ju och garva åt ett tag. Sen får jaffa tag på ett ägg och thess får panik men tillslut vågar hon kuta fram till jaffa för att sno ägget men envis som jaffa är så släpper hon det inte och tillslut hamnar thess på golvet med jaffa över sig. Så jaffa tar ägget, knäcker det mot kylskåpet och sedan häller allting i ansiktet på thess! fy satan vad jag skratta, såg så sjukt kul ut! haha. kommer bilder på thess sen när jag kommer hem, hihi!

Nu ska de snart åka och jag med, hörs senare!
pussarpussar


tills dagen jag dör

tjenahejsan!

kass uppdatering, vetvet.
Imorse vaknade jag av Martins superhemska väckarklocka och försökte stänga av den typ 5 gånger innan jag lyckades och han reagerade inte ens.. han är säkert inte ens något minne av det nu? ;) jaja, var iallafall skapligt pigg tills jag kom till skolan, då blev jag trött på en gång. Fick tillbaks mitt historia prov idag, fick VG! Är nog nöjd med det, men förstår inte min lärare riktigt. Nu ska jag snart tillbaks till skolan för att plugga med thess och sen ska vi hem till henne och svulla våfflor, yey! Jag kollade precis i min kyl och såg svarta mjölkpaket?! Det stog något om den där dagen den 28, ni får läsa på paketen eller så förklarar jag mer senare för nu måste jag snart kuta till bussen!

pusspusspusspuss

whatever you like

tjenahallå!
hos doktorn fick jag pencelin som tydligen ska hjälpa, för tredje gången nu.. lite tröttsamt men det hjälper för stunden iallafall. Efter att jag vart hos doktorn så åkte jag hem en liten stund och packade väskan och sedan åkte jag till handen. Där möttes jag av Martin och Adam, vi gick och handlade. Sedan lagade jag och Martin pannkakor, supergoa! Sen middagen har vi typ bara legat och pratat. Nu sitter han och spelar gitarr, hur fint som helst! Nu ska vi sätta på en film och sen somna någon gång.


bjössar på en bild på Martin, hihi

Imorgon är det kort dag i skolan, najsnajs!
ha en vacker natt, dröm om mig.
pussochkram

vilken härlig dag, tjalalallalalalalalalala

hejhallå!
sitter i hemvisten och har naturkunskap utan lärare, så jäkla najs! den här dagen har bara vart bra, superbra. på spanskan med ida hade jag super roligt, dock var det bara jag som tyckte att det var kul när jag sedan berättade allt men shit.. älskar när man garvar åt ingenting! efter språket träffade jag nv människorna som jag åt lunch med, jätte trevligt och mys som vanligt! Efter skolan ska jag en snabbis till vårdcentralen för att få pencelin eller vad pappa pratade om och sen får jag se om det blir träning för min del, just nu känner jag inte ett dugg för det.

Ikväll kommer det bilder på massa nvbarn, söta som få. Thess kom iförsig med på några bilder, men det är alltid något att skratta åt!
pussarpussarpussar älsklingar


spanska

Godmorgon,dagen är underbar!
puss

hihihi



och med det säger jag godnatt.
godnatt

Dagen har vart jättebra förutom min magvärk. Gick inte på sista lektionen, fråga mig inte varför. Istället satt jag liksom (låg) i skolan och halv sov.. Kunde ju lika gärna gått på lektionen. Jaja, orkar man inte så orkar man inte. När Martin slutade gick jag med honom hem och var där tills 6 typ. Vi låg mest och pratade, supermys! När jag kom hem böt jag om på en gång och fick också magont på en gång men åkte ändå upp till träningen. Väl uppe på träningen blev det bara värre och jag blev tillsagd att åka med hem vilket var ganska smart. Nu känns det väll lite bättre, skönt!


thess+emp ♥


Ska spela lite gitarr nu och sedan ta en dusch.
pussarochkramar


funny

Det var faktiskt inte allt för kallt med vårjackan på, jag klarade mig bra iallafall. Har dock inte haft en enda lektion hitills så det är ju lite segt att man är här då. Hände föresten en sån sjukt kul sak..

Jag och jelena har precis fått reda på att vi inte har någon lärare så vi blir suprglada och går till hemvisten för att lämna böckerna och sånt i skåpet och sedan gå till våra kära vänner på nv. När vi står vid skåpet kommer våran historia lärare. Han ställer sig med ena armen mot skåpen (han står liksom och lutar sig) och så säger han typ "ni har ju ingen lärare, men jag ska vara där och se till att ni jobbar" och innan vi hinner svara så skriker han typ "aj, jävla skit! fan, kuk, fitta!" och så springer han ut ur hemvisten. Minen han gjorde alltså, den slår allt! Skadeglad som man är skrattade man ju galet mycket, folk sa till oss att sluta men shit.. hade dom sett minen som jag och jel såg så hade de inte heller kunnat sluta garva. Han kom iallafall tillbaks sen och jag bad om ursäkt, men han förstog mig och frågade om jag ville känna på hans arm som hade åkt ur led. ofta man vill känna?

Jaja, nu ska jag till thess!
pusspusspussar


envis

Det är ju snö ute!!? Våren var ju här? Mitt humör var ju på topp! Men vet ni, jag skiter i snön. Jag tänker ha på mig min skinnjacka ändå, hur mycket jag än fryser så ska jag iallafall ha vår nu! shit vad kallt det kommer bli,

ha en vacker dag, hörs senare!
pusspuss

far away

godmorgon.
Behöver egentligen inte gå upp förns om typ 45 minuter men jag vaknade av magont så sitter och kämpar för att få bort skiten just nu. Ska ner och dricka massa juice, det brukar gå över då. Ganska sjukt att så mycket hänger på det psykiska, jag vet att om jag inte tänker på skiten så går det över.

Idag är det skola som vanligt till halv 4, inte så jobbig dag idag eftersom vi har lång sovmorgon och ganska chill lektioner. Efter skolan ska jag vara med Martin :) Efter det så är det träning för min del!


Nu ska jag hälla i mig juice, hörs senare!
pussar<3

omöjlig att hitta, omöjlig att hitta

Mina planer blir aldrig som jag tänkt mig. Jag stannar alltid kvar vid datorn istället, hur tråkigt det än är. Dock började jag ta upp gitarren och spelade lite så har suttit och spelat sen förra inlägget och måste ju bara säga att jag är grym. Det ända som är svårt är att sjunga samtidigt som man spelar, det blir helgalet!

Men nu måste det blir dusch för min del, så jag kommer i säng någon gång. Ska ta in vårat bärbara element eller vad man säger för det så jäkla kallt i mitt hus som vanligt eftersom att min kära familj tycker att 20 grader inomhus är lagom värme. Själv vill man ju ha typ 23-24. Så jag sover med elementet vid min sida, varmt och mys!
Godnatt, sov supervackert så hörs vi imorgon bitti eller vid lunch.
pussar

i am thinking of you.

tjenatjenatjenatjena!


Matchen gick super, vi vann så nu är vi klara för slutspel så det känns ju great. Bara en seriematch kvar nu, sen är säsongen över. Det känns väll lite tråkigt att det är slut med käraste laget men samtidigt jäkligt skönt måste jag säga!
Jaja, efter matchen så åkte vi hem till Angelica och Johan(bror) och käraste lilla Saga. Pappa hade vart och köpt massa pyjamaser (fel stavning?) till Saga som vi var och lämnade där. Efter det åkte vi till Västerhaninge och åt på thai resturangen. Jag åt som vanligt kyckling med jordnötssås, godaste som finns!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag nog bädda rent i sängen och krypa ner där och kika på filmer tills jag somnar. Hur mysigt låter det inte liksom?

PUSSPUSSPUSSPUSS

smells like teens spirit

Vaknade för ungefär tio minuter sedan då thess ringde och väckte mig, tur var väll det annars hade jag sovit tills nu och jag ska åka om typ en kvart. Tur att man har söta föräldrar som alltid skjussar! Just precis nu i detta tillfälle är jag inte det minsta sugen på att spela match, är mest sugen på att bara gå och lägga mig igen men jag hoppas att man blir lite mer taggad när man kommer till hallen och jag hoppas, hoppas, hoppas att någon jäkel har musik med sig!




yesyes, nu ska jag fixa håret och sedan åker jag..
hörs senare lovers,puss

hoppelihopp

Visst har ni vart med om att det typ dunkar i ögat ibland? Hela ögat typ vibrerar och det känns skit skumt? Klart ni har, alla har det. Men iallafall, så har jag i mitt högra lår nu! Hela mitt högra lår typ hoppar upp och ner!? .. Okej, kanske överdriv lite men mitt ben vibrerar, hoppar, skakar.. Vad man nu ska kalla det? Det känns som att jag sitter och spänner benet typ, fast det gör jag liksom inte. Det spänner sig själv? Känns jätte konstigt iallafall, men jaja.. vad gör man?

Tråkigt inlägg,men var tvungen att nämna det..


last night

Godmorgon på er och förlåt för den dåliga uppdateringen.. ännu en gång!

Igår, ungefär några timmar efter mitt inlägg så åkte jag till elevhemmet med väskan full av filmer, cocacola, godis och chips. FILMKVÄLL var det ja, så nu vet ni! Jag hade det iallafall hur mys som helst och kom hem klockan halv tio imorse. Det var inte meningen att jag skulle stanna där men så blev det, orkade inte åka hem :)

Idag har jag inte mycket planerat förutom att sova och spela handboll. Har match klockan 5 i torvalla mot Bolton tror jag, det bör vi ta! Efter matchen vet jag inte vad som händer, eftersom jag inte sovit mer än ungefär två timmar inatt så lär det nog bli läggdags tidigt.




 


it's all because of you

Ledsen för den kassa uppdateringen idag men har inte hunnit. Vaknade vid typ halv 11 och hade samling halv 12 i torvalla så det var bara att käka frukost, byta om och sedan åka. Matchen gick inte så bra, vi förlorade. För mig gick det inte heller super men men, känner ingen större sorg för det just nu faktiskt. Kim och Marcus kom och kikade, kulkul! Nu ska jag snart åka iväg och handla lite, kommer inte uppdatera så mycket ikväll eftersom jag inte kommer vara hemma.

Men ni får ha en supermysig kväll snyggingar,
uppdaterar ikväll/inatt igen :)
pussar!

beautiful

Ny dag och ingen är lyckligare än jag!

Haha nejdå. Kvällen blev faktiskt riktigt rolig. Jag och Jelena hade tänkt vara hemma hos henne och kika på film men sen så blev det att åka till elevhemmet där vi träffade Linda, Martin, Adam, Elisha, Tim och Anton.. (tror det var alla, och rätt namn?). Hade iallafall hur mys som helst, supertrevligt! Kom hem vid tio över tolv ungefär. Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon är det match som gäller först och sedan är det något jag inte kan nämna sörni.

Godnatt på er, kommer en bild på Jelena och Linda sedan när jag har orken.
pusspusspusspusspuss

skitskitskitdag

Vilken hemsk dag, jag förstår inte varför jag ska ha otur just idag? Jag brukar ha tur annars ju!

Ja, efter jag duschat och sånt efter gymmet så åkte jag till haninge c. med hanna för att vara sällskap när hon shoppade (jag kunde ju inte handla något eftersom mitt bankomat kort, ni vet). Grejen är den att när vi var inne på HM så står jag och kikar på mitt drömnagellack, superfint och jag blev kär. Sen vet jag inte hur jag lyckades men jag tappade det? Jag står och håller det i en hand och sedan försvann det bara helt? Hur lyckas jag? Det värsta var att det var precis i en gång där det var massa människor och ni kan ju gissa hur mycket jag skämdes? Jag hade två val, ena var att bara gå därifrån och låtsas som att inget hade hänt och andra var att gå och säga till någon som jobbade där. Snäll, väluppfostrad och söt som jag är så går jag självklart fram till en tjej som jobbar där..

Emelie - Ursäkta, jag råkade tappa ett nagellack på golvet där borta..
Tjejen - Gick det sönder!?
Emelie - joo..
hon går och hämtar typ 40 toarullar..
Tjejen - Vart?
Emelie - Där, precis där i gången..
Tjejen - MITT I GÅNGEN!?
Emelie - joo, det var inte meningen..
hon suckar hur högt som helst och går dit, sätter sig ner och börjar torka
Emelie - Ska jag hjälpa till?
Tjejen - Jag tar det här!

Hur kan man låta så himla hemsk mot en människa? Jag såg säkert hur förstörd ut som helst eftersom min dag annars vart förjävlig också plus att jag gjorde mina hundögon. Jag kände mig som en idiot och hon var en jävla bitch. Jaja skitsamma, jag slapp betala iallafall. Snart är denna hemska dag slut. Tur att det finns vissa människor som kan muntra upp en trotsallt! :)
Nu ska jag äta skit mycket middag, pusspusspuss!


råånad

Det är inte lätt att få det här till en bra dag ska jag säga er!

Dagen startade med att min mamma tvingade upp mig ur sängen. Jag hade bestämt mig för att skita i skolan, alltså hade jag stängt av väckarklockan men jag har världens envisaste mor så hon stog och pratade i örat på mig tills jag började halvt gråta och gick upp. Godmorgon liksom? Väl uppe så fixade jag ordning mig samtidigt som mamma tjatade på mig om att äta frukost, vem vill äta frukost? Det vidrigaste som finns! Men nu var jag envis tillbaks och vägrade, yey. Väl i skolan så hade i idrott och jag och Jel skulle hålla uppvärmningen, inte kul eftersom att jag hatar att synas och jag hatar att prata inför grupp. Så jag sa ingenting, lät jelena sköta snacket så det gick bra tillslut. På lektionen sen körde vi innebandy och jag förlorade ungefär alla matcher, inte heller kul! Efter skolan åt vi lunch i matsalen, eller vi åt inte för det var så äcklig mat som vanligt. Typ torkade fiskpinnar och mögliga potatisar, låter gott? Efter skolan satt jag och pratade med Thess en stund sen tog jag bussen till gymmet. När jag gymmat klart så går jag till mitt skåp som jag aldrig låser. Jag har gymmat på detta gym i typ två och ett halvt år nu och jag har aldrig låst mitt skåp och aldrig blivit rånad. Men så går jag in och ska ta mina saker och ser då att min väska är borta, heeelt borta. Jag kollar lite överallt och så säger en tjej bakom mig (från min förra skola)..

Tjejen - Hej Emelie
Jag - Hej!
Tjejen - Har du tappat bort någonting?
Jag - joo.. Min väska är borta..(?)
Tjejen - Det var någon tjej som hade hittat en väska inne på toaletten och hon lämnade den i receptionen, du kan ju kolla där.
Jag - ah, okej. tack så mycket!

Sen går jag ut till receptionen och frågade och visst, dom hade den. Jag kollar i den och ser att min plånbok och allt annat ligger kvar och det gjorde det. När jag sen, nyss kom hem så kom jag på att jag kanske borde kolla så att alla kort är kvar och då ser jag att mitt bankomat kort är goooone! Arg som en dåre ringer jag min pappa och han blir sur på mig för att jag lackar på honom. Vet inte varför jag gjorde det, mest för att få ut dampet på någon. Nu försöker vi spärra kortet. greaat!

Sånt som händer, visst?
åh, ge mig mitt bra humör tillbaks någon?
(btw så har jag aldrig blivit rånad förut, vilken upplevelse)

in school

Nu vill jag veta vem besökaren är..? (a)

Sitter i skolan med thessthebest och gör ungefär ingenting. Ska åka till gymmet om en stund, ska bli skönt! Har supermycket träningsvärk i rumpan och benen sen igår då jag och keelan gick ut och joggade, duktiga som få. Ikväll vet jag inte vad som händer, får se vad mina söta föräldrar går med på. Antingen är jag med några vänner eller så kommer jag sitta hemma i soffan med mami och papi, skapligt mysigt det också iförsig men men.

Morgondagen är redan planerad :)
ha det fint sålänge, pusspuss!


just idag var jag svag

vem är "en av dina tre unika besökare?" ;)
Den där Kim jag träffar någon gång ibland är en bra kompis till mig, haha. Varför frågar du? ;)

Kom iallafall precis hem från träningen som sög och lyckades som vanligt få ner mitt humör till botten igen. Shit vad jag verkligen känner att jag är trött på det här och vill bort, bort, bort! Imorgon är det iallafall ingen handboll så ska vakna upp med ett strålande humör och "slå världen med häpnad"! Bara det är sol imorgon så blir det lite enklare, ge mig sol.

nu ska jag ta mig en dusch och sedan krypa ner i bädden.
ni är fina mina söta läsare, pussar!

from left or right

När ska städade tänkte jag på en sak.. Alla tjejer, eller iallafall Kenza har problem med att deras garderober är för små för alla deras skor, sjalar, jackor m.m. Idag när jag skulle packa in min rena tvätt i garderoben så har jag inte för litet någonstans förutom i min STRUMPlåda, hur kul låter det!? Jag har endast "sport"strumpor, världens skönaste kan jag även lova.. Den lådan är iallafall alltid för full och nu vet jag inte vad jag ska göra av mina strumpor. Det händer till och med ibland att jag stoppar ner mina strumpor i min väska som jag har till skolan för att det ska få plats.. Smartare att gå runt och bära på dom hela dagarna. haha!

Jaja, är inte ens klar med städningen än. Har dock avbrutit den några gånger då jag suttit vid datorn lite då och då, ändrat spellistan och så har jag pratat telefon med thess ett bra tag..

Men åter till städningen, ha det fint!

gör det igen, för oss markoolio

yo babes!
hitills bara tre unika besökare, alltid tre unika besökare på dagarna.. Vilka är dom tre?

Jaja, kan inte skriva något superroligt inlägg.. Måste börja städa, yey. Men jag ska göra det för min egen skull för det ser förjäkligt ut på mitt rum. tänkte ta en för och efter bild men vågar inte det, det blir för pinsamt. Skoldagen idag har vart chill som satan, känns som jag mest gått runt och umgåtts med vänner och det är hur mys som helst!



pusspusspusspuss

home again

På dagarna har jag ungefär 3 unika besökare och sedan när jag loggar in på kvällen så har jag flera, många flera. Tänker inte berätta hur många för då blir det pinsamt när ni som bloggar och läser detta har typ tusen.. Men det ökar mycket på kvällarna. Varför är alla inne på kvällarna och inte i skolan? :o

Från det ena till det andra. Kom hem för ungefär 45 minuter ifrån tyresö där jag umgåtts med Kim hela dagen, trevlans! När jag kom hem stoppade jag i mig en macka med ett tjockt lager bregott extrasaltat på och jag funderar fortfarande på om man kan hitta något som är godare? Skulle kunna äta ihjäl mig på smörgåsar! Kommer ihåg att jag och thess alltid i nian åkte hem till någon av oss för att äta mellanmål och ibland hände det att vi vräkte i oss en hel limpa, sjukt! Vilka satans fetton vi var/är thess, en hel limpa. Vissa blir mätta på två smörgåsar.. Jaja, "vi tränar".



Nu ska jag gå till min härligaste säng och sova as skönt,
dagen har vart underbar.
pussen


tankar..

Sitter i min käraste skola Fredrika Bremer och försöker få tiden att gå fortare. Ska iväg och träffa en kompis och kan inte åka förns 15:23 bussen, spännande va? Känns onödigt att åka hem också eftersom jag bara hinner hem och vända iprincip så nu lägger jag ner massa tid på denna söta blogg.

Finns ganska mycket i livet som man, iallafall jag måste tänka på nu. Skolan såklart, men den är ju som den är. Jag har gjort mitt val och tänker verkligen inte gå om ettan för att byta kurs. Jag trivs i min klass, värre är det väll med att trivas i själva skolan med lärarna och så men det är whatever, jag ska inte byta eller så. Tänkte mer på alla miljoner läxor vi har. Hade ju prov idag btw, det gick faktiskt bra. Jag är säker på att få G iallafall men hoppas verkligen att det blir VG. Har prov nästa torsdag också i företagsekonomi och jag förstår ingenting! Jag vet att jag brukar säga det ofta, innan varje prov och när jag gör uppgifter men jag lovar jag förstår absolut inget, nada, nothing! Var på resurs tiden för att lära mig lite mer nyss men njae, finns inget som sitter 100 än. Får plugga på det senare, orkar inte med att plugga mer idag.

Sen var det handbollen ja. Jag blir junior nu och kommer med väldigt stor säkerhet inte spela med mitt gamla, käraste, älskade lag Haninge Hk F-92 som jag har tusentals minnen med. Finns inga som jag skrattat med så mycket som den gruppen. Jag har spenderat ungefär all min tid med dom sen jag var 6 år, 6 år!? Det är alltså 11 år nu... Sjukt lång tid. Jag har tränat med dom tre dagar i veckan och haft matcher två dagar i veckan. På sommrarna har vi haft Ekencup och Partillecup och så har vi tränat tillsammans en gång i veckan. Nu då? Jag vet, jag känner det på mig att många kommer gå till andra klubbar vilket jag tycker är bra eftersom man borde göra det om man vill satsa, eller jag vet inte. Det går ju skit bra att satsa i Damlaget i haninge också men det känns itne som det är många som vill det. Jag vill det, på ett sätt vill jag det mer än allt. Jag vill så sjukt gärna att allt ska vara som förut. Haninge F-92. Det är omöjligt, det kommer aldrig bli så igen och det känns förjävligt. Tror jag ska lägga in tusentals bilder sedan när jag kommer hem på oss, från när vi var små sötungar och från nu, när vi är större. Sorgligt detta, men men. Bara att acceptera tror jag, det är dags att göra det nu. Själv vet jag inte vad jag ska göra, ska nog testa runt i något/några andra lag. Om jag inte känner för något så stannar jag i haninge och hoppas på att dom flesta gör detsamma så att jag får spela med mina tjejer.

Nu vill jag inte skriva mer, ska lägga mig på en soffa och somna en stund.
Ha det fint sålänge,pussarochkramar!

or not...

E - "Jelena, nu pluggar vi"
J - "... naej"
E - "Jo"
.. inget svar.
E - "kom igen nu då."
J (efter massa tänkande) - "Okej"

Sedan fortsätter hon att kolla på varenda bilddagbok som finns.
GREAT, det här suger.


pluggande....

sitter i skolan med jelena. Har natur men känner att jag inte lägger ner så himla mycket tid på att plugga. Min lärare är borta och struntar typ i vad vi gör men jag känner att jag borde plugga för att inte behöva sitta och göra allt natten innan. Hm, ska ta tag i mig och jelena nu. Nu ska vi plugga, nu jävlar.

pussssssssssss


nononono, hellsike

Tjudulidu!
När jag slutade gick jag med jelena och vanessa till mina kära natur vänner och hälsade på dom, tyvärr hade dom lektion men vi satt oss utanför och pluggade tills dom var klara. Thess satt sig där och pluggade matematik med oss en sväng också, trevlans! Satt där tills pappa ringde och sa att jag skulle gå till farmor och farfar så gick tog en prommis dit, var där i en halvtimme med pappa och sedan åkte vi hem med Kiwi också. Vi är alltså hundvakt just nu, hur mysigt som helst! Men det blir inte mycket lekande med huden eftersom jag ska plugga till mitt HEMSKA prov imorgon som jag kommer få så IG på. Jaja, ska göra mitt bästa så kan inte lägga ner mycket mer tid på detta inlägg.


me och kiwi on the parkeringsplats.
Nu ska jag drunkna i boken, yey.
ha det bäst sålänge!

one day in school

men tjenare!
Sitter i biblioteket med thess. Har typ slutat för dagen, vi har inga lektioner kvar. VI ska bara se på någon våld sak i några timmar och sen slutar jag så det är chill! Idag ska jag plugga som en dåre till mitt historia prov som är imorgon. Min lärare är sjukt dålig på planera och går igenom massa saker idag som vi ska ha till imorgon.. smart kille? jaja, whatever.

Nu ska jag tvinga med mig thess till hennes hemvist, orkar inte sitta kvar här.
hörs senare, pussar!

Life is fine

Har försökt att plugga nu i en timme ungefär och jag har väll lyckats lite, men det är sååå tråkigt! Historia som var mitt favoritämne i 9an är nu bland de tråkigaste. Franska revolutionen, hur kul låter det? Ännu tråkigare är det när man inte ens vet vart man ska läsa, hur mycket man ska kunna och skit.. Aja.

Nu har jag gett upp pluggandet och sitter och dunkar Baby Goodbye eller vad den heter med EMD, så sjukt härlig låt! Även denna blir jag skit glad av. Livet är snudd på underbart idag, vet att imorgonbitti och inatt kommer det inte alls vara lika underbart men whatever, jag lever för denna stund. Och snart, om någon timme kommer livet suga på min kära handbollsträning. yey.

Ska iallafall byta om nu,hörs kanske ikväll.
pussarochkramar!


jag undrar, vem är det du tänker på?

Har försökt uppdatera tidigare men kom inte in på bloggen så uppdaterar nu istället.

Finns iförsig inte mycket att berätta. Kom hem vid kvart i tre ungefär och har kollat på film med papi sedan dess. Vi kollade på Beck som alltid och det är alltid lika bra. Gunvald alltså, galet sexig! Kan ju inte säga att Persbrandt är snygg annars men i Beck är han galet het. Jaja, nu ska jag iallafall ta tag i mitt pluggande, har ju prov på onsdag så måste börja plugga nu. Tänkte bara visa lite bilder från skolan, har tänkt på att lägga upp dom ett antal gånger men det har aldrig blivit av.. men nu så!


matilda och micus

Jelena

Jessica, Steffi, Sandra och Vanessa

Tänkte bara säga nu som ett slut att jag sitter och lyssnar på Arvingarna(?!). När jag var liten älskade jag Arvingarna, jag och min syster gick alltid runt och sjöng på deras låtar så jag kan ungefär alla utantill. Jag var även på Kizz konsert när jag var liten också, blandad smak kan man ju säga? Iförsig visste jag inte vilka kizz var, jag gick på deras konsert bara för att jag trodde att det var dom som sjöng Final countdown men fick reda på efter att det inte var det (pinsamt). På konserten började jag gråta för att jag blev rädd också, illa alltså. Jaja, ladda hem lite låtar med Arvingarna nu för jag lovar att dom är bra... Man blir superglad!


byebabes!

från fredrika bremer

hallåja, skriver dirket från min käraste hemvist.
Sitter alldeles lonely och väntar på att språket ska börja. Det är ungefär tjugo minuter kvar och jag har redan besökt alla hemsidor som behövs besökas så nu har jag inte mycket mer att göra. Funderar på att lägga mig en sväng i en soffa.

Inatt drömde jag en riktigt hemsk dröm. Jag drömde att jag blev torterad! Jag funderar på om jag drömmer sånt för att jag kollade på Saw här om dagen, isåfall ska jag sluta kolla på sånna filmer. Jag drömde iallafall att jag satt i ett badkar med två knappar i händerna typ och badkaret var fyllt med vatten. Jag visste att jag var tvungen att trycka på knapparna för att överleva och jag visste också att om jag tröck på knapparna så skulle hela badkaret fyllas med el eller vad man säger. Jag tröck iallafall aldrig på knapparna men jag kommer ihåg att någon skitsuperläskig snubbe kom in i rummet och började prata och jag vaknade med händerna för öronen och typ andades skit fort och tungt. läskigt va? Kanske inte låter så läskigt men satan vad skraj jag var. Med detta kan ni kanske förstå hur dåligt jag sovit inatt? Somnade inte förns 2 och vaknade flera gånger under natten/morgonen.

jaja, back to school.. seeyou later.
pusspusspusspuss

you spin me round

Nu har jag lagt gitarren åt sidan efter att ha vart nära att slänga den i väggen. Förstår inte hur fingrarna kan fungera så sjukt konstigt? Jag tänker verkligen på hur jag ska göra och ändå gör dom inte som jag tänker? Sjukt det där. Whatever. Funderar på att ta en dusch, bädda med nya lakan i sängen och sedan lägga mig och lyssna på musik... Låter det inte hur lockande som helst? Vet att jag kommer hitta på massa saker därimellan så kommer inte komma i säng förns typ 11 men man kan ju alltid göra ett försök.

Pratade med hannie idag om en helsjuk sak som jag har tänkt på piss länge. Här om dagen när jag gick till skolan, helt lonely så ser jag på långt håll mitt ex (emil) komma gående. Den där känslan som man får då, det typ knyter sig totalt i hela magen och hela kroppen blir helt cp. Kan inte säga att man blir varm, det typ bränns samtidigt som det känns helt kallt i hela kroppen och man typ stelnar till. Tårarna bara kom av sig själv, det var inte så att jag grät utan dom bara rann liksom. Det jag skulle komma fram till var iallafall att det är sjukt hur kroppen kan reagera för att man ser en speciell person? Och  varför? Spelar egentligen inte så stor roll om jag får reda på det eller inte, bara en tanke jag tänkte på liksom. Whatever, igen.

Nu ska jag duscha iallafall, school imorgon. Ha en fin söndagkväll!


En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

please

tjuhu, idag är en vacker dag. Sov till ungefär kvart över tolv med tillåtelse! Alltså inga föräldrar eller syskon som springer in och ut i rummet varje kvart och tjatar på en att gå upp. Det ända som väckte mig en gång var när katten kom in helt dygnsur och kollade på mig med världens sötaste ögon så fick lov att mysa lite med henne men somnade med henne på magen och vaknade av att hon ställde sig upp och stoppade in klorna i hela magen på mig. Aja, väl vaken duschade jag och sedan åkte jag till haninge, handlade en jacka och sedan gick jag till torvalla och kollade på marcus&kim som hade match. Fick sällskap av hannie också, alltid roligt! Nu sitter jag och spelar gitarr och väntar på min pizza som snart kommer hemkörd till mig, yey! Senare blir det nog ännu mer spela gitarr och så blir det plugg.

Pusspusspuss!

sunshines

Godmorgon på er, haha!
Jag kom precis hem efter att ha jobbat från två tills nu ungefär. Kvällen gick super bra och jag måste säga att mitt sammarbete med jel&jen är grymt. Vi åt även mycket god mat och ännu godare efterrätt kan jag lova. Jag somnade så sött i bilen på vägen hem men nu är jag vaken, jätte vaken! Inte ett dugg trött alltså så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, antar att om jag lägger mig så somnar jag men orkar inte. Är ensam hemma också så är lite småskraj men det löser sig snart när mor och far kommer hem.

Imorgon ska jag till haningecentrum med hannie och kanske handla en skinnjacka och efter det ska jag kolla på Kims och Marcus match... Känner att jag börjar bli en stalker på deras matcher, det här får bli sista matchen på ett tag.. haha!

Nu kom pärona så nu äre läggdags som gäller, hörs imorgonbitti!
pussochkram, i en gran

in the light of the sun,

Är hemma nu efter en välldans trevlig kväll. Tog bussen som gick 20.00 härifrån och på bussen träffade jag Vanessa och Filip, väl framme på Vaskos så satt vi oss och väntade på alla andra. Sedan kom Vilma, Linda, Micus, Sanja, Adam, Martin, Sanjas bror och så var ju självklart käraste Jelena där sedan tidigare. Vi åt och sedan åkte vi till elevhemmet där vi typ bara umgicks och i slutet så kikade vi på saw. Micus och jag fick skjuss hem av Sanja och hennes bror, väldigt snällt av dom! Kom hem ungefär nyss och ska gå direkt till min säng och sova, ser fram emot det. Imorgon ska jag sova till ungefär halv 12 och sedan på dagen, kvällen och natten kommer jag vara i Huddinge och jobba.. Ska bli kul!



Hoppas ni haft en fin kväll, hörshörs!
pussar


it's too late

Hm, vi hördes inte igår efter träningen.. Allt var bara trögt då. Hände massa shit efter träningen som jag inte orkar ta upp här men är sjukt trött på allting just nu men jag kämpar på tills säsongen är slut endast för tjejernas skull.

Har precis kommit hem från skolan nu och sitter med min gitarr i knät. Ska försöka komma på lite mer till låten eller så ska jag bara lära mig andra låtar. Försöker lära mig travelling soldier med dixie chicks, jag kan iförsig spela den men vill lära mig den mer komplicerade versionen. Jag måste också lära mig att spela white horse med Taylor swift, det ska jag göra nu.

Ikväll är det träning som gäller och sedan ska jag till Vaskos för att äta med massa kompisar, ska bli supermys!
Hörs senare, pusspusspuss


pisspisspiss

Shit vad jag stör mig på den här PISSbloggen! Varför är texten bara tahoma varannat inlägg? Ofta det ens finns någon inställning så man kan göra så? Det måste vara bara för att reta mig, visst? Det ser ju iallafall förjävligt ut och när jag har hittat lugnet och tålamodet så ska jag försöka fixa det där, annars tänker jag skita i det.

Eller är det bara på min dator som det är så?

<3farmor

Yes my friends, vad tycker ni?
Själv tycker jag att det är väldigt rosa och väldigt, väldigt enkelt. Men det är så jag vill ha det faktiskt, det är inte bara för att jag är dålig. Jag ville ha typ babyrosa och det måste jag ju säga att det är, väldigt babyrosa. Känner även att det inte är några linjer, liksom delningar mellan något? Vad ska jag säga om det? Jag kunde inte helt bättre och nu är jag nöjd! Jag kommer iallafall vara nöjd i någon dag. Känner att jag inom kort kommer ändra texten på headern eftersom jag tog det där i brist på annat... Får tänka på det!


mjaaaaau

Iallafall, thess var här idag och vi sjöng lite på låten.. Två meningar trotsallt och så hemskt låter det faktiskt inte. Hon och jel skulle iallafall iväg till mitt gym nu och prata, hoppas dom köper gymkort nu alltså. Jag ska snart gå och byta om eftersom jag ska träna idag och herrejäklar vad jag är sugen på det! Har haft spring i benen i några dagar nu så det ska bli riktigt jäkla skönt att träna och träffa Hannie framförallt som jag inte sett sedan i lördags!

Nu ska jag byta kläder och sedan åka, hörs ikväll.
pussar på er.


i can't live without you, ooo

hellu sunshines!
Har precis käkat världens godaste lunch, pannkakor. Skolans pannkakor är ju dom godaste som finns. Sitter med Thess i NVhemvisten och spanar. Slutar vid ett idag, då ska jag hem och skriva en refräng och försöka sätta akord. Jag lovar att våran låt kommer bli grymmaste ever,  bara någon annan sjunger.

Hörs later alligator,puss

<3farmor.

Tjäänare kexen!
Haft en fin dag? min har vart nästintill perfekt! Vaknade hyffsat pigg och hann till och med ta en dusch. De som känner mig blir nog förvånade över att läsa detta eftersom att jag vanligtvis går upp en kvart innan bussen går. Skoldagen gick fort, eftersom vi slutar tidigt så är allt bara positivt! Efter skolan var jag i centrum och handlade present(försent) till Keelan som hon ska få så snart vi ses!

Thess&jel var här och åt middag med mig också, supermys.
Har btw lånat thess's gitarrstämmare och har äntligen lyckats stämma min gitarr och ingen är mer lycklig än jag! Nu har jag suttit och spelat i någon timme och kommit på en låt, iaf en vers och brygga på engelska och den är faktiskt helt okej! Nu jävlar, mitt band ska bli bäst.

Designen fixas snart, orkar inte just nu.

bjuder på denna skönhet,
jelena,thess,emelie
PUSS&GODNATT


FE

är i skolan nu. visst börjar det likna något nu, designen? det tar bara ett par dagar till sen kanske jag fattar mer xD

Företags ekonomi nu, byebye.. kiss!


bababyyyes

ja, detser förjävligt ut just nu. men jag är trött och det är en dag imorgon också!
fortsätter imorgon, PUSS

change

Nu jävlar mina vänner!
Ni vet ju hur mitt bloggande vart på sistonde, deppigt och väldigt lite. Att det har vart deppigt har jag ju anledning för, mitt liv har vart deppigt senaste halvåret och det finns en ganska solklar anledning till det... Jag ändrade en grej alldeles för fort och nu inser jag vilken fel jag gjorde när man vet hur det är nu liksom. Men men whatever, jag klarar mig ändå! Men till ändringen, nu ska JAG fixa min blogg! Har ju haft såhär länge och när den ser likadan ut hela tiden så blir man inet sugen på att blogga. Så nu ska jag försöka designa den vilket jag kommer misslyckas totalt med. Om några dagar kommer jelena får hjälpa mig igen men nu ska jag iallafall försöka. har hela kvällen på mig så, önska mig lycka till!



PUSS

bitchees

Fan också. Skulle följt med thess, jel, sanja och några till och spela lazerdome ikväll men eftersom jag kom hem så jäkla sent från handbollen så hann jag inte med det. Jag ska inte klaga på handbollen, för det var kul men hade sett fram emot detta. Jaja, får se om jag åker till thess när dom kommer hem eller om jag hittar på någonting annat..

Matcherna förlorade vi båda så det behöver ni inte veta mer om.
vet att min blogg är pisströkig nu men whatever!
här får ni en bild som togs igår:


MELODIFESTIVALEN NU

it's all because of you,

tjenare sötnosar,
Sitter här i mitt käraste datarum och gör absolut ingenting. Var ju hos doktorn imorse och mami sa att jag fick åka hem direkt efter så det gjorde jag. Har duschat och nu är jag bara riktigt jäkla avslappnad. Har laddat hem scarymovie 1 så trro jag ska kika lite på den, den är fan bland det roligaste jag har sett. Tror jag ska ladda hem Full frys också, ångrar mig och säger att det är faktiskt det roliga jag sett. Aldrig skrattat så mycket åt en film i hela mitt liv tror jag! Ikväll är det träning som gäller men får se hur jag gör, tror jag åker upp annars drar jag till gymmet.

Hörs senare sötungar, pusspusspuss!


orkar inte nu,

Jag förstår inte vad jag har gjort dig? Varför gör du allt, precis allt för att göra mig ledsen? Jag har fan aldrig gjort något fel mot dig och ändå så beter du dig som ett jävla svin mot mig? Jag skiter väll i dig men jag tar åt dig av vad du säger till mig, du lyckas verkligen trycka ner mig. Undrar bara varför?

----

Nu göre ont igen och jag har ingen aning om varför? Att dom aldrig kan hitta ett fel är ganska sjukt. Bokade tid hos doktorn imorgon klockan 9, känner att det är typ halvt panik nu. Gör så jävla ont hela tiden och känner mig febrig, yr, illamående... Kanske är det blindtarmen ändå?

Vill bara bli bra nu iallafall,
ledsen för det deppiga inlägget. ha det.

RSS 2.0